Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (78)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyname spune:

ms Simona...cred ca o prind pe laura maine in spital...am nr ei de telefon. spre sa se faca bine si sa uite de dureri...
Lorich eu maine nasc...am emotii, si mi-e teama , dar DD e cu noi.
Ylari...auzi in timpul operatiei tot ce vb doctorii..si eu fac rahi+epidurala...parca nu mi-as dori sa uad"taie, scoate, panseaza, coase...."

iulia 39s cu ALEXIA NICOLE+ DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 1 zi....pana la marea aventura

http://www.flickr.com/photos/25977491@N05/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by elenuca

pt fetele din Bucuresti, am si eu o rugaminte mare. Mi s-a imbolnavit menajera si sunt disperata... nu mai am nici forma fizica necesara sa ma apuc sa deretec, sa sterg praful sa spal geamurile, faianta etc... Asa de ochii soacrei am facut cu tati, dar as vrea sa fac o curatenie generala . Daca aveti vreo menajera de incredere pls dati-mi pe pm. puuup

Elenuca 36 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 4 Saptamani !!!

Deocamdata si eu caut...Daca gasesc si atunci o sa mai ai nevoie te anunt.

37+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cleo, cu marsupiul zic eu ca dupa ce isi tine capusorul singura, poate la 2 luni. Sau daca ai marsupiu in care poti tine copilul la orizontala.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Dintre fetele noastre a nascut vreuna la elias? Medicul meu e si la Municipal si la cmu/elias si as vrea sa stiu cum e acolo de la cineva care a trecut prin asta.

37+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Simona draga, ma bucur ca ati savurat iesirea din casa, abia astept si eu sa imi iau bb-le sub brat si sa ma plimb prin parc, o sa fim tovarase de plimbat in vara asta, abia astept.
Despre Laurica, stai linistita nu fi ingrijorata, sunt probabil emotiile de inceput, prima nastere, bebe poate mai si plange, Laura e mai sensibila, o sa fie bine, o sa vezi. Incearca sa il suni pe sotul ei,ca sa fii tu impacata, el cu siguranta e nitel mai detasat decat Laura si o sa poata vb cu tine.
Doamne ajuta sa fie bine, asteptam vesti !

te pup

AMR 4 Saptamani !!!

Mergi la inceput

Monik 16, multumesc iubita, daca intre timp gasesc te anunt si eu la randul meu.

AMR 4 Saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Cleo eu am un marsupiu de la 0 luni. Cu ala l-am scos si eu primele 2 zile, are intaritura pe spate adica sta bine chiar daca nu isi tine capsorul. Am renuntat ca ma durea spatele si e mai bine cu carutul. Am pus carutul in masina si il scot de acolo, asa ca e deja jos.

Apropo de toaletare etc. Mie mi-au facut toaleta la internare, nu a fost asa rau pe cum imi imaginam, era o tanti care m-a ras pe o masa de aia ginecologica. Oricum doctorita mea a mai pus pe una sa ma verifice daca e bine. Clisma nu se punea problema, oricum de la 6 inainte cu o zi nu am mai mancat nimic.

Singurul lucru ciudat e ca dupa ce m-am trezit eram in stare de multe pentru un mc-chicken si mi-era o foameeee de numa numa.

Noemi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Fetele care aveti nevoie de menajera......in ce zona stati si cam ce vreti de facut? Eu cunosc la fostul meu loc de munca o femeie de serviciu care mai facea si menaj nu neaparat periodic, ci chiar si ocazii. E drept, nu am mai vb cu ea de aproape un an .......dar as suna-o sa o intreb daca va poate ajuta.......totul e sa imi spuneti mai multe ca o sa ma intrebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Cleo merci mult!!!!Mi-a notat!!!

Iulia oitele le-am luat de la Jycs sau ceva de genul se numeste magazinul!La noi magazinul e unde este si magazinul Real poate te ajuta!Si mie mi-au placut enorm!!!Imi pare rau ca nu poti sa iti iei si tu asa patut din lipsa de spatiu!!! sa treaca!!

Eu acuma m-am trezit ca asa bine am puut dormi!!!!Dar inca nu mi-am revenit!!

Poze
Andreea 37+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 3saptamani!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mi_bebelina

Fetele care aveti nevoie de menajera......in ce zona stati si cam ce vreti de facut? Eu cunosc la fostul meu loc de munca o femeie de serviciu care mai facea si menaj nu neaparat periodic, ci chiar si ocazii. E drept, nu am mai vb cu ea de aproape un an .......dar as suna-o sa o intreb daca va poate ajuta.......totul e sa imi spuneti mai multe ca o sa ma intrebe.

iubita, ti-am dat pe pm

AMR 4 Saptamani !!!

Mergi la inceput