Patanii cu animalutele mari si mici :)
Subiectul asta e inspirat din cel cu plasa de geamuri .
Ma gandeam sa scriem ce nebunii fac animalutele noastre, uneori amuzante, alteori nu, ca sa stim la ce sa ne asteptam si de ce sa ne ferim .
Incep eu, dau copy-paste de la subictul sus-mentionat:
Pisica mea a executat un triplu salt de la etajul 3 acum cativa ani cand urmarea pasarelele de la geam . Evident, a avut o aterizare fortata si si-a facut bazinul ferfenita + ca a fost in stare de soc, nu deschidea gurita si nu facea pipi . Am avut mare grija de ea si si-a revenit ca era tinerica . Peste soc a trecut cu o injectie de la nenea doctorul in miez de noapte si cum si-a revenit brusc, a facut vreun litru de pipi de la mine din brate direct pe jos la el . Noroc ca era tanar si simpatic si s-a bucurat si el ca iubirea mea pisiceasca isi revine . Oricum la intamplarea aia am imbatranit cu 10 ani, stateam langa ea si plangeam si o rugam sa-si revina si ea, draga de ea , m-a ascultat.
Deci, mamici de pisici , mare grija cu pisicile care au un apetit deschis pentru zburatoarele de afara .
Raspunsuri
alot spune:
Aici e de mine ...
Talia mea le face una si una.N-are pic de stare.
Sa vedem... incep si eu cu povesti din categoria salturi spectaculoase:
O duminica linistita printr-un parc, eu povestesc cu un amic, Talia controleaza colturile.Toate bune si frumoase doar ca parcul nostru are o particularitate. E facut pe fundatia (inalta de vreo 10m) a unei vechi cetati.Sunt scari de acces acolo sus, dar in mare e o diferenta de nivel considerabila.Ajungem noi undeva intr-un capat unde nu mai fusesem pana atunci... si vede cainele meu pe marginea zidului o adumatura de porumbei. Atat i-a trebuit! Ce sa ma mai auda pe mine cu ale mele: Talia nuuu! Stai! Hai inapoi! Taliaaaaa.... cu viteza maxina spre margine, la capat un salt frumos si dispare din peisaj.S-a auzit doar un strigat ascutit de cucoana. Eu nu-mi mai simteam picioarele alergand spre ea.Noroc ca erau scari si nu a cazut pana jos de tot.Era in picioare dar nu se prea misca draga de ea. Si cand am ajuns langa ea a inceput circul... Taliuta mea gemea usor, dar cucoana tipa frate nu gluma ( drept ca tocmai ii zburase un caniche pe deasupra capului, da parca prea era patimasa) Eu ma pun sa masez piciorusele cainelui, sa o dezmortesc(cazuse chiar pe picioare).
A tot tinut sceneta noastra vreo 5 minute, eu cu cainele ca la sanitarii priceputi, cucoana cu OH MON DIEU! ... OH LA LA LA! QUELLE HORREUR... si altele. Aveam si spectatori deja.
La sfarsit ne-am luat si ne-am dus, ea a ramas acolo.Nu-mi aduc aminte sa-i si spus ceva.
Acuma rad , atunci vai ce mai tremuram si eu Talia .Dar a trecut si acum pe langa sperietura,mai contabilizam la aventura si un dintisor ciobit bine, fix ala din fata ( a dat si cu botul de beton) niste dureri din cauza socului de am masat labutele toata noaptea, nu mai stiam ce sa-i mai fac la un moment dat. Ajunsesem asa rau ca mama imi zicea la 3 noaptea pe mess de comprese cu foi de varza!!!
A si sa nu uit, o suma frumusica la veterinar a doua zi sa-mi confirme ca e bine animalul ( de parca nu stiam deja, doar sarise in sus jumate orasul pana sa ajungem la nenea doctorul).
Mi draga oricum.