Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 58

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Mersi Felicia, tocmai de acolo vin, am vizualizat filmuletul. Nu este foarte greu mai ales ca acele de insulina sunt subtirele si scurte.

Acu ma interesez de tratament, alte fete am vazut ca au facut tratament si cu clomifen si cu Gonal in acelas timp...
Anaconda, nu mai treci si pe la noi sa ma mai lamuresti si pe mine? Stiu ca si tu ai facut tratament cu gonal, a cata zi dupa ultima injectie ai ovulat???
Ce reactii ti-a dat, cum ai stat cu endometrul?

Off da multe intrebari mai am....

Pup fetele,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

tocmai m-am intors de la baie si ce credeti ca am vazut....acele pete maronii care prevestesc venirea rusilor....asa ca mai pe seara sau maine dimineata, o luam de la capat.

ti-am zis io felix sa o lasi mai moale cu galeria. totdeauna m-am gandit ca atunci cand o sa raman insarcinata cu siguranta ca voi simti ceva, imi voi da seama si cum acum eram tare linistita si nu ma incerca nici un gand ca as fi ramas insarcinata, nu stiu de ce.
Acum abia astept sa vina ziua 10 sa reincep monitorizarea. sper doar ca de data asta sa-l prind si pe tutu si pe sotul meu acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

tocmai am vazut ca am scris pana acum 99 de mesaje. cu acest mesaj am ajuns la 100 si deci devin membru incepator, daca nu ma insel. Nu voi mai fi nou venit...motiv de sarbatorire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

Fetele, care veniti dupa-amiaza la Tutu in jur de 5? mi-ar face placere sa va intalnesc! Azi ziua 12, sper ca a mai crescut endomentru si foliculii.

Mergi la inceput

Lali, imi pare rau ca sosesc rusii, hai capul sus, luna asta e un nou inceput, este luna unei noi sperante!

Da, uite, deja scrie, esti membru incepator!

Zicea Rocsy ca Tutu ar putea fi plecat in iunie, o intrebi tu pe prietena ta daca stie ceva de plecarea lui? Cu clinica ce mai fac? Au reusit sa o inaugureze?

Uite, iti trimit cateva floricele, poate te mai inveselesc putin , eu cred cu tarie ca va veni soarele si pe strada noastra! Si asta cat de curand!

Mada, daca gresesti io cred ca esti indragostita nu de la pilule!

Magdita, pup fata!
Rocsy, ce mai face tatal tau?
Ce faci sor-me-o? Ne lasasi singure azi? Te-or fi spariet majoretele alea!

Tamy, ce mai faci?

Fetili daca de la closty am inebunit sa vedeti ce voi pati de la gonal, vaaaaai de sotioru meu! Cred ca isi ia catrafusele si pleaca la mama mea ca a lui e tocmai la Ardeal. Hi Hi!

Daca am omis pe cineva, ii dau un pupic sa nu se supere!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Felix... acu vre-o 16 sigur, dar acum nu mai este vorba de indragosteala.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Multumesc de intrebare Felix. Sunt bine. Ieri am fost si la dr de familie sa ma ia in evidenta. Mi-a dat Carnet de Gravida.
Ieri m-am convins ca am invatat multe in aceasta lupta cu infertilitatea. Eu am RH pozitiv si sotul RH negativ. Eu avand pozitiv nu este nici o problema (explica foarte clar Tutu pe infertilitate..ro "Ce este incompatibilitatea Rh?".
Asistenta f. hotarata ma trimitea sa fac anticorpi. I-am zis si eu tot hotarata ca am citit si RH negativ al sotului nu prezinta nici un risc,. Chiar daca fatul are RH negativ, pozitivul (eu ) accepta negativul, INVERS e mai cu problema (si asta atunci cand intervin avorturi, desprinderi de placenta,...)
Ea f iritata imi spune "treaba ta, faci cum vrei".

Asta e...

Anul acesta s-a intamplat

http://md.lilypie.com/mQ83p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

felix tatal meu este bine.
machus si eu am rh pozitiv si sotul negativ si din cate am citit nu este o problema.

cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Machus,pupici pe burtica
Lali, imi pare rau pentru z1. Mergem inainte, da? Pana reusim !!! Felicitari pentru 100 mesaje si pentru noul statut de membru incepator
Ubi, bafta azi la Tutu. Sa primesti vesti bune si sa ni le impartasesti
Feli

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tt.lilypie.com/0vOnp3.png

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Machus, bravo, suntem noi mai bine pregatite decat cadrele medicale! Le dam clasa! Nu dijaba zic eu ca toate sunem un pic de doctorite in jinecolojie.

Rocsy, ma bucur pentru tatal tau! Sanatate multa ii doresc!

Ubi, succes la monito, sa creasca babanii!

Mada, hai mai ca e primavara, vreme frumoasa... Macar un picut de indragosteala nu ai gasit pe acolo? Eu cred ca e da nu vrei tu sa recunosti!!!

Pup toate fetele, fara exceptie.
Va doresc un we placut si insorit! Ne "vedem" luni!

Felix

Mergi la inceput