Colectia de toamna-iarna 2005(196)
Raspunsuri - Pagina 21
lavi02 spune:
Pana se incarca pozele va mai povestesc. Poate va amintiti asta toamna va spuneam ca in sud peste tot sunt statui si bulevarde cu ferdinand si Isabela, regii catolici, cei care au unit Spania xsi i-au invins pe mauri (adica au termnat Reconquista). ETot ei "excursia" lui Cristofor Columb in cautarea Indiilor. Sunt inmormantati la Granada, in capela lor. Eeeeh, aici se schimba foaia, nici urma de bulevardul "Isabel la Catolica" sau ceva de gen. Pentru ca Barcelonezii erau uniti cu Aragonul si cam faceau ei legea, pana cand Fernando de Aragon cazu in mrejele Isabelei si se insura cu ea (Isabela era regina Castiliei, cu capitala pe vremuri la Toledo, acum la Madrid). Moment in care Castilia a devenit dominatoare, iar Barcelona a cazut sub jurizdictia Castiliei.
Madutza10 spune:
Fetele care ,,suferiti'' de slabit va inteleg perfect ,eu nu sint niciodata multumita de kg mele desi multa lume zice ca's nebuna dar fiecare stie cum ar trebui sa arate ,cum ar trebui sa stea o haina pe ea ,eu am 3 kg in plus de ceva vreme pe care nu reusesc sale ,,dau jos'' ,asta pentru ca nu pot tine cura sub nici o forma ,am ramas cu prostul obicei din timpul sarcinii de a devora dulciuri la culcare sau noaptea in drum spre wc :)),sper sa pot slabi cand o veni fvremea de stat in parc mai mult ,de alergat dupa pitic .
Catutza ,e tare dulcica Bia tunsulica ,,ii sta bine .
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
lavi02 spune:
Madutza las ca daca nu esti pe panta ascendenta situatiunea e sub control .
Daca tot stau degeaba asteptand sa se incarce pozele, fac subiect nou.