Colectia de toamna-iarna 2005(196)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Nokiutza, saracul nu protesteaza, insa avem enorm de mult de pus la loc pe card, si 99% din vina mea. Pe langa cumnparaturile pt. casa eu am sarit orice limita in a-mi innoi toata garderoba, am 3 dulapuri cu haine si pantofi noi,.... ca sa nu mai zic de lenjerie, ciorapi, pijamalute.... Dar sunt eu constienta ca am aberat si banii trebe pusi la loc, sa vedem de unde :))

Mai fetelor, la noi e bai mare cu artifiile in weekend, si de 1 sapt e furtuna in fiecare noapte, nu pot nicicum sa-i disociez Anei in cap fulgerele si tunetele de artificii, i-am aratat, explicat, cum tuna - cum urla si tremura ca vin artificiile. Macar de ar veni artificiile ca odata ce trag jaluzeaua si le vede e in extaz... nu mai dormim de 10 nopti si eu chiar nu mai pot de oboseala.

Si evident, iar i-au iesit bubutze de mancarimi atopice, ca sa fie tacamul complet. Nu ajung 10 repize de cacareze pe zi, acum mai avem si balamuc de artificii si furtuni. Parca nu se mai termina motivele de agitatie nocturna.

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Foarte fain, Lavi! Mai dau refresh si tot sper sa mai gasesc poze noi.
M-am distrat de poza 46..nu se putea sa nu prinzi tu un bebe in port-bebe...

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Delia, iaca inca un motiv de vorba ta, agitatie nocturana: TZANTZARII. La noi astia-s in top...ca pe langa minunatele serenade ii dua si piticei si mie o superba stare de alergie, implicit de nesomn.
Bine, Doamne fereste, apara si pazeste si la noi de artificii, ca ne si bagam sub pat de frica.

www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

La noi pb e asa: din cauza somesului si a apropierii de chios unde sunt nuntile de stabi, zgomotul e infernal, au fost seri in care am pus mana pe geamuri de frica sa nu explodeze, temerile Anei sunt justificate, cumva. Nu mi se pare normal ca astfel de decizii ale consiliului local de aprobare a bubuielilor la 11-12 noaptea sa imi traumatizeze copilul.

Asa cum nu mi se pare normal sa fiu plimbata si dupa 7 luni sa iau premiul de nastere in zile in care (biroul de premii e vizavi de biroul meu) nu e nimeni acolo si subit apare o alta lista de premieri. Mie mi-e comod, nah, ca sunt mama muncitoare, dar o mama din capatul opus la orasului, de ce pisici sa vina de 5 ori sa isi ridice dreptul ca sa dea peste un birou inchis? Suntem in 22 deja si postasul nu a adus nenorocita de alocatie....

Da nu-i bai, am luat leg master (leg magic varianta mai scumpa), banda de alergat, bicicleta eliptica, stepper.... si nu am apucat macar sa le vad de aproape.... ce ma mai plang eu de alocatiile fetelor? sa le toc pe pantofi?

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Acum fac upload la ultimele poze pe ziua de azi. Am trimis si in contul comun un link la album. Il voi termina, sper, maine.

Ripley nasoala treaba cu artficiile la voi, cum o dai - nu-i bine. Daca stai in zona naspa - e naspa, daca stai in zona faina iar e naspa, ca si altii o considera faina .
Redirecteaza-ti alocatiile pe card.

Mergi la inceput

Vazut, placut, salivat. Asteptam continuarea.

Delia, deh, daca stai in zona de "fitze".

Ma duc la nani. De 3 seri deja, ianinte de ora 1 noaptea nu reusesc nicicum sa ma culc. Si cui ii pica ochii in gura cu marketingul in fatza, maine la 8.30????

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Delia , multa sanatate Anei, sper sa se rezolve problema. slabutza Anutache

Lavi , hai cu pozele mai repede , abia astept sa le vad

Noki , cand mai ai examene?

eu ma rog sa ploua maine ca sa stau in casa sa fac curat , nu mai pot sa fac nimic in casa ca plange Bia sa iesim la nisip toata ziua, ma ars soarele pe brate sunt rosie ca racul si ma ustura.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

catutza Am trimis mail cu link in contul comun; albumul e pe jumatate sa zic. Continuarea maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Lavi , am vazut acum pozele, sunt super! se vede ca stiu sa faca turism, mi-a placut mult parcul (eu tot copil )
abia astept maine continuarea la poze.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Hop si eu!!

Am urmarit finala Champions League,foarte frumu meciu ,d'aia bantui pe forum la ora asta ,tati nu a venit ,l-a vizionat cu baietii ....

Lavi ,bine-ai venit ,abia astept sa vad pozele dar am s-o fac in za morning ,pupici!
Noki ,merci de complimente ,cat despre kilograme ti-as face si eu cadou vreo 3 :))) ,sint inca in chinuri de slabit
Ripley ,nasol ca Ana nu doarme bine noaptea ,eu la capitolul asta sint o fericita ,n-am avut probleme niciodata ,doarme de la 23 la 10-11:00 ,cu o singura trezire pe la 8 sa bea lapte.Sper sa-si revina si sa iasa analizele bine .
Am o prietena care tocmai i-a gasit fetei ,,viermisori'' cica d'asta nu se ingrasa ,avea cearcane ,ea saraca se plingea de mult ca nu ia in greutate ,ca nu-i multumita si uite asta era cauza.
Negara ,Maria_Alexia ,Dordia ,va multumesc mult pentru urarile de bine si complimente ,multa sanatate si copilasilor vostri!

Fug la nani ,sa aveti o noapte linistita !

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput