Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Dupa cum am promis, iata-ma cu raportul scris, semnat si parafat!
dim-nu mai zic ca stiti
prinz: spanac (ca mai aveam de ieri juma de portie) cu brinzica Esquisa fara grasimi-cam 2 linguri
seara: stiuca la cuptor (cu apa, lamiie, rosii, verdeata si 1 ligura ulei-ca nu am nimic cu sotul care are 1.77 si 63kg) si salata de telina cu morcov (fara maioneza)
...si iar apa...apa...apa.....

Prietenie de suflet

Impreuna alaturi de DICIU- noua data-8 octombrie

LOC DE DAT CU CAPU'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

N-am mai dat ieri raportul, deoarece am avut ceva abateri ( nu multe, dar au fost), in schimb m-am cantarit azi, si cu toate abaterile de ieri si alataieri, am slabit 1,4 kg :)))
Probabil ca daca ma tineam perfect de dieta as fi slabit 2 kg cu usurinta, dar promit de azi sa ma tin.

pupici

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Si IERI si ALALTAIERI ??????? Bataitza la !
Promite solemn (cu miinile in fatza si degetele rasfirate ) ca nu mai faci!

Prietenie de suflet

LOC DE DAT CU CAPU'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Si IERI si ALALTAIERI ??????? Bataitza la !
Promite solemn (cu miinile in fatza si degetele rasfirate ) ca nu mai faci!

Prietenie de suflet

LOC DE DAT CU CAPU'

Asa e, merit bataita. Promit sa fiu cuminte.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Asa te vreau!

serry ann, Giliutza pe ce tarim colindati? Sper ca nu ati dat iama prin frigider? Ati terminat? Rezultate? pe amindoua.

Prietenie de suflet

LOC DE DAT CU CAPU'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

buna seara gagici si mamici

as vrea sa incerc sa tin si eu scarsdale, ceva ceva am mai citit eu despre regim acu vreo doi ani dar eram prea ocupata dupa nasterea piciului sa tin "ca la carte".

a la long am tinut monti de 2 ori in viata, dar acum am nevoie de ceva care sa ma "impulsioneze" ca stagnez rau de muuulte luni si nu sunt deloc disciplinata

ma duc sa citesc macar capitolul asta sa vad cum pot participa si eu la topic, si, de ce nu, cum pot scapa de cele cateva kg in plus

ma primiti in gasca?

Marc 2- si Ianis 4

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mergi la inceput

Ei, na! Aici primim doar manechine.......in devenire
Bine ai venit si spor la slabit!
Am si eu o intrebare: cum adica ai tinut Monti de 2 ori? Eu stiu ca Monti se tine o data, dupa care incerci sa te mentii toata viata, ghidindu-te dupa principiile acestui regim. Oricum Monti e de durata,trebuie sa ai mare rabdare.
Succes!

Prietenie de suflet

LOC DE DAT CU CAPU'

Mergi la inceput

Raportul de azi:
dim-gref cu cafea
prinz: salata din portocala, ananas, kiwi, pere (cam 1 cana jumate, ca si cantitate)
seara: o pulpa pui (mica si fara piele) la gratar, o rosie, 1/2 gref

Abia astept sa ma cintaresc duminica dimineata, desi pe la haine parca nu s-ar vedea vreo diferenta .
Lasa ca am timp sa bocesc duminica cind oi vedea cintarul, acu' ma pregatesc sufleteste pentru ultima zi din tura a 2-a, dupa care o sa fac 2 sapt. mentinerea.
...si bineinteles, ca sa nu ma plictisesc dupa aia, ca tot am intrat in ritm...voi incepe tura a 3-a (ca sigur o sa mai fie nevoie).
Nu ma las pina nu-mi vin blugii de acu' 20 de ani! NA!

Prietenie de suflet

LOC DE DAT CU CAPU'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!
Ultima oara cand am intrat pe acest topic, nu prea am fost bagata in seama . Vad ca intre timp a crescut activitatea pe aici.
Briana, multumesc pt raspunsul referitor la branza telemea.
De luni incep si eu cura din nou. Data trecuta am tinu-to o saptamana si am scazut 3 kilograme, insa, ulterior, m-am lasat prada f f multor tentatii.
Acum chiar vreau sa rezist celor 4 saptamani (2 de regim si 2 d ementinere). Eu mananc tare aiurea de felul meu si numai chestii pline de calorii. Am de dat 6 kilograme, deci nu ar trebui sa fie super greu.
Va tin la curent incepand de luni .

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput

Bine ai revenit Roxxy. Si eu incercam in perioada aia sa vorbesc, dar nu prea am avut cu cine. A fost si perioada de concedii si atunci e cam slabuta activitatea cam peste tot. Acum ma bucur ca am revenit impreuna aici.
Pai e super daca ai dat 6kg, in conditile in care am inteles ca ai cam dat si pe de laturi . Acum sa stii ca nu te vom mai lasa sa scapi piciorusul pe alte "meleaguri" pline de calorii.
Spor la slabit!

Prietenie de suflet

LOC DE DAT CU CAPU'

Mergi la inceput