Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (9)
Raspunsuri - Pagina 18

crinuta spune:
crinuta spune:
 Eu ma gandeam cam in maxim 3 luni sa dau jos 15 kg. Sper ca e bine, nu?
Crinuta si  Rayan
 Rayan 
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

crinuta spune:
crinuta spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui brianamica 
 Crinuta, trebuie sa il tii de 2 ori + perioadele de mentinere foarte stricte ! ATENTIE ! Se slabeste si inperioada de mentinere, insa mie mi se pare foarte mult intr-o luna, o luna juma sa dai 15 kg jos......ramai cu niste semneeee.... EU am facut asa : o tura de regim+o mentinere foarte stricta, dupa care o saptamana mancat oarecum normal (tot fara paine , zahar si fainos...in rest cam ce am vrut) si apoi am luat-o de la capat ! Bine, eu am slabit 40 kg....nu mai stiu in cat timp am dat jos 15....chiar nu mai stiu ! Insa trebuie sa ai grija sa nu te anemiezi ! | 
In cat timp ai dat jos 40 de kg? Imi scot palaria in fata ta.
Crinuta si
 Rayan
 Rayan Fara Dumnezeu nimic nu e.

misha71 spune:
misha71 spune:
 Simteam eu alizeul in ceafa !! Briana, chiar imi era dor de tine
 Briana, chiar imi era dor de tine 
Pe mine sa nu ma alergati cu  ca sint cumintica foc
 ca sint cumintica foc 
Ieri a fost prima zi din a doua saptamina si am mincat ca la carte, adica:
dim-cafea fara zahar + grefu' de rigoare 
prinz-1/2 piept pui la gratar cu 2 rosii medii
seara-aprox 100g stiuca fiarta cu 1 ardei gras + 1/4 gref (ca nu mai intra si restul)
Azi: dim - cafea+1/2gref
Prinz: salata din portocale, ananas (din compot light), pere si kiwi
Seara: urmeaza-cealalta jumatate de piept de pui la gratar (ramasa de ieri ca's fata econoama  ) cu 1 rosie si salata verde.
) cu 1 rosie si salata verde.
Apa: ieri 2 l, azi-pina acum: 2,5l
Gata raportul!
Impreuna alaturi de DICIU- noua data-8 octombrie
LOC DE DAT CU CAPU'

brianamica spune:
brianamica spune:
 Crinuta.....cam in 8-9 luni ...cu multa disciplina alimentara plus nenumarate ture scarsdale !
Cele mai grele au fost ultimele 10 !

crinuta spune:
crinuta spune:
 Nu mai ziceti nimic?
Fetele, ceapa am voie, sper...., ca sunt innebunita dupa ceapa..
Crinuta si  Rayan
 Rayan 

misha71 spune:
misha71 spune:
 Briana  . Si eu sint mindra de mine, da' mai ales mirata de performanta mea de a nu mai calca strimb nici macar pe furis
. Si eu sint mindra de mine, da' mai ales mirata de performanta mea de a nu mai calca strimb nici macar pe furis  cum mai faceam citeodata,la alte regimuri. Nu stiu cum, insa asta chiar i se potriveste foarte mult. Imi place tot meniul si nu imi e foame deloc.
 cum mai faceam citeodata,la alte regimuri. Nu stiu cum, insa asta chiar i se potriveste foarte mult. Imi place tot meniul si nu imi e foame deloc. 
Si acum raportul de azi:
dim- nelipsitul gref + si mai nelipsita cafea (fara de care as calca in strachini toata ziua)
prinz-salata de ton cu uleiu' din dotarea conservei (scurs 50% ca era cutia plina), lamiie si salata verde (asta nu era in meniu, insa sper ca nu am gresit prea rau  ) si cealalta juma' de gref (ca, dupa cum am mai zis, sint fata econoama)
) si cealalta juma' de gref (ca, dupa cum am mai zis, sint fata econoama)
seara=acu'=adica taman ce-mi ridicai basanaul de la ospat: un sfert de piept de curcan (ca l-a crescut ma-sa cu E-uri furajere!) si o tzirica de salata de rosii cu salata verde.
Feteleeeeeeeee! Raportuuuuuuuuuu va rog!!!
Prietenie de suflet 
LOC DE DAT CU CAPU'

misha71 spune:
misha71 spune:
 A! era sa uit: peste 2 l de apa (pina acum, da' mai intra)
Prietenie de suflet 
LOC DE DAT CU CAPU'

misha71 spune:
misha71 spune:
 De ceapa nu stiu, crinuta, ca eu nu prea maninc. doar ceapa verde primavara. de aia uscata, foarte rar ca imi face rau.
Prietenie de suflet 
LOC DE DAT CU CAPU'

crinuta spune:
crinuta spune:
 Eu am sarit peste grapefruit azi, asa ca dimineata am avut doar cafea si painea toast.
La pranz mi-am facut salata de pere/pepene galben, iar acum seara am mancat piept de pui la gratar + rosii, ceapa (e nelipsita la mine), salata verde.
Nu am curajul sa ma cantaresc pana joi. Mi-e frica sa nu ma demoralizez...
Crinuta si  Rayan
 Rayan