Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (9)
Raspunsuri - Pagina 13
Roxxy80 spune:
Salutare!
Ma primiti si pe voi in gasca voastra?
Ma numesc Roxana. azi am inceput si eu sa tin regimul scarsdale. In urma sarcinii am rams cu vreo 6 kilograme de care nu mai reusesc sa scap.
Acest regim mi se pare mai uman si sper sa reusesc sa-l duc pana la capat ca la carte .
Un singur regim am mai tinut in viata mea, in urma cu 4 ani si ceva. Dupa ce m-am lasat de fumat m-am apucat d emancat si am reusit sa slabesc cu regimul disociat.
Sper ca si acum sa reusesc. O sa va tin la curent cu evolutia mea. Un pentru toate ambitioasele de aici.
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Matei la mare
Missy spune:
Buna fetelor!
Am intrat sa ma dau si eu mare: sunt in a doua sapt de regim, si pana acum am dat 2 kg jos. Nu stiu daca e bine sau nu, sper sa dau mai mult sapt asta, important este ca ma simt bine.
va citesc de mult, dar nu am vrut sa intru pana nu aveam si cu ce ma lauda.
Multumesc in special Brianei, am citit si capitolele anterioare si am primit raspunsuri la o groaza de intrebari.
succes tuturor, mai intru sa raportez cum stau la capitolulul "pierderi"
o zi buna
de Alexia (5 ani) si Maia (11 luni)
Roxxy80 spune:
Salutare!
Ce scazuta e activitatea pe aici .
Eu tocmai am terminat a treia zi de dieta si ma simt excelent. Am scazut un kilogram si nu am simtit deloc ca fac foamea.
Vin si eu o intrebare pt fetele cu experienta in Scarsdale: pot manca telemea de vaca vineri la pranz cand am feliile de branza?
Va pup!
Matei la mare
AYUMI spune:
Chiar ca e activitatea scazuta.Eu sunt in a patra zi de dieta;tot un kilogram am slabit.Dar sunt multumita ca nu ma simt nemancata si nu mi se pare o dieta foarte grea.
Roxxy80 spune:
Chiar nu-mi raspunde si mie nimeni? Please.....
Matei la mare
Roxxy80 spune:
Pacat ca nu se mai scrie nimic la subiectul asta. Este o dieta f buna. Probabil ca va disparea subiectul din cauza activitatii f f scazute de pe aici. O sa incerc sa ma descurc cum pot ca nu prea am cui sa pun intrebari.
Matei la mare
misha71 spune:
Cam slabuta activitatea pe aici. Briana unde esti?
Puteti sa ma treceti si pe mine la FINALISTE ACU: start: 80.7- finish: 76.5, adecatalea: -4.2kg, si asta dupa un lung si istovitor concediu in care imi treceau mii de calorii prin fata ochilor.
Mai stau nitel si incep tura a doua.
brianamica spune:
Hop si eu...dupa un concediu agitat si frumos.....
ma apuc acum sa citesc ce s-a mai intamplat pe aici....doar vreau sa va spun ca sunt mandra de mine ca nu am pous un gram in concediu, desi intre noi fie vorba am mancat cam ce m-a poftit inimioara.....
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...