Citat: |
citat din mesajul lui danutza76 Buna Va rog frumos daca stiti, sa imi recomandati un psiholog bun din Timisoara, un psihoterapeut cu formare in psihoterapie cognitiv comportamentala. Problema mea este anxietatea, de ceva timp am inceput sa am si extrasistole la orice emotie mai intensa. In urma controlului cardiologic, concluzia a fost ca fiziologic nu am nimic la inima, analizele la tiroida au iesit ele cam la limita, dar nu ca sa puna problema, mi s-a recommandat consultarea unui psiholog. VA MULTUMESC. |
buna draga mea
eu am avut probleme mari cu Denis care la 3 ani dintr-o data nu a mai vorbit si a devenit foarte agitat si nemultumit. nu mai stiam ce sa fac cu el. Din fericire o prietena mi-a recomandata o doamna psiholog , tanara, dar care a facut minuni pentru mine, efectiv eram disperata.Am crezut ca are autism sau ADHD, de fapt a fost anxietate de separare de mama mea care l-a crescut pe Denis dar din motive de sanatate a trebuit sa ii gasesc o alta bona si atunci a inceput totul.
Iti recomand cu caldura pe doamna psiholog Andreea Szasz, care pentru noi a fost chiar un ajutor real. Acum mergem la gradinita si Denis o iubeste la nebunie pe "doamna". E in Timisoara si cu siguranta o sa te ajute si pe tine.
Deci: Andreea Szasz, 0788 282 939, andreeasemenescu@yahoo.com
Te pup si sa auzim de bine,
Cristina