**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

quote:
Originally posted by CHOWPERSA

-la un an se face pentaxim sau infarix penta
-dupa 2 luni de la vaccinul de 1 an se face priorix care este de fapt r.o.r.(pe care eu personal l-am refuzat)

nu e regula generala doar orientativa fiecare medic merge pe o anumita schema.

m-a inebunit reclama de la Pampers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Piticasigogosica noua ne-a dat azi dr numele vaccinului INFANRIX-IPV-HIB

Nici noi nu vroiam sa-l facem pe cel de i an si ceva insa dr a zis ca este foarte important ca se vaccineaza contra unor boli mortale si este foarte bine daca copilul este scos din tara.Cica in ELVETIA si GERMANIA este epidemie de rubeola si virusul este foarte puternic.Asa ca io il fac m-a convinsrau nu are ce sa-i faca.

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE INTALNEALA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

LA MULTI ANI celor ce isi serbeaza azi ziua de Sf Constantin si Elena

LA MULTI ANI Ariana Elena, Isabela, Ana, Bianca Maria, Toni Victor, Matei Constantin, Matei, David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Didi,

multumesc de explicatie; m-am linistit

noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

eu am mai adus in discutie aici temerile mele referitoare la ror si prin februarie parca.
in afara ca nu ofera imunitate este si suspect cu declanasarea autismului.
vezi discutii tot aici pe dc.:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115235

nu vreau sa va sperii dar eu asa am preferat.Tinand cont ca nu ofera imunitate,se repeta vaccinarea si in caz de epidemii se reface vaccinul am considerat(punand in balanta)ca mai bine refuz.Poate ca il voi face la un moment dat pe cel pentru rubeola separat numai ca pediatra mea a spus ca nu se prea gaseste.Dar trei in unul in nici un caz.
cititi si postarea mea de atunci ca sa nu ma mai repet:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115235&whichpage=4

AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

hello!

intarziata ca de obicei. va multumesc mult pt urarile de ziua noastra. a fost frumos, am facut un tort care "aducea" cu un urs panda, de mancat am mancat din torturile cumparate/primite. Matei a fost in centrul atentiei si s-a comportat ca atare, asa ca a fost un scump vesel de ziua lui. Si am primit o multime de jucarii interesante. Deja a facut o pasiune pt elicopterul de la vtech.

vad ca multe capsunici au probleme cu kk/febra. insanatosire grabnica.

si Matei nu prea mai are chef de piureul de legume si nu pot sa spun ca e de la caldura, caci la tara unde am fost a fost tare rece si ploios. Si am venit in cuptorul de aici. Plecam vineri din nou , acolo cand vrea afara stie sa deschida usa si-si aduce pantofiorii.

Maine mergem la vaccinul de un an. Si eu cred ca voi refua sa fac priorix-ul, citisem de el mai demult cand aparuse dermatita atopica si in jurul vaccinului bcg. imi explicase dermatoloaga ca vaccinarea este totusi o bombardare cu virusi, e drept atenuati sau morti. De fapt legat de acest vaccin sunt mai multe semne de intrebare, mai intai ca imunitatea se pierde in timp si adultul care face bolile copilariei face forme mai severe si altul, mai mult speculativ din pct meu de vedere legat de legatura dintre vacinarea ror si autism. dar mai mult cititi aici
va spun maine daca a reusit dr sa ma convinga sa fac priorixul sau antirujeolicul simplu.
intre timp a raspuns si CHOWPERSA. si eu tot la raspunsul ei fac trimitere

PS tot cu mare intarziere am reusit sa mai updatez albumul nostru cu poze, nu mai pusesem din ianuarie. sper sa nu ma prinda toamna cu poele de la aniversarea de 1 an

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La Multi Ani pentru Ariana Elena, Isabela, Ana, Bianca Maria, Toni Victor, Matei Constantin, Matei, David!

Ella, cald e putin zis. Sunt peste 35 grade aici, ma rog au fost pana ieri, acum e un pic mai rece. Totusi nu e ca la noi vara. Seara si dimineata e rece de-a binelea, trebuie sa umbli cu puloverul. Nu te ingrijora foarte tare pt scaunele lui bob. Evita anumite alimente dar nici regim drastic sa nu fie. Bogdan face kk si de 3 ori pe zi pt ca e asa are el tranzitul. B cat face de obicei? Se spune ca are diaree la mai mult 5 scaune pe zi.
Mica, well done! Felicitari pt productia indelungata! Vei sta linistita acum in CO la mare.
CHOWPERSA, merci frumos. O sa mai pun si alte poze cand ma intorc.
Graviduta, iti pot recomanda eu un fotograf bun. Vorbim pe PM daca te intereseaza. Si eu o sa le fac poze baietilor mei.
tamaraspt, astepam poze cu tortul Panda si Matei la 1 an!

Vazut cheliuta de Ella si de Chiqui, cretulin de Doxinu. Sa va traiasca, fetelor!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by lbelciug
Graviduta, iti pot recomanda eu un fotograf bun. Vorbim pe PM daca te intereseaza. Si eu o sa le fac poze baietilor mei.

Da, vreau, vreau . Ieri am bantuit tot felul de site-uri, dar nu am gasit cine stie ce. Astia se axeaza f mult pe fotografii de nunti si fotomodele. Ma refer la fotomodele adulte, ca si ai nostri sunt niste fotomodele, dar mai micute.
Fetelor, m-ati bagat in sperieti cu vaccinul asta. Se apropie anul si la Mara, asa ca o sa mai caut si eu referinte sa-mi fac o opinie.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Si pe mine ma streseaza vaccinul, si degeaba citesc eu ca nu pot sa ajung la nici o concluzie mai ales ca nu-s in domeniu ... Elteka, Didialex la voi se face obligatoriu sau nu si care e denumirea vaccinului? Eu oricum aman si Infarixul pana vad eu ca fata e bine si nu mai are nici urma de muci ca dupa dr mea niciodata nu are nimic.

Graviduta, vezi ca am gasit urmatoarea chestie: "Vaccinarea trebuie amīnat#259; cīnd copilul este bolnav, cīnd este alergic #351;i i se administreaz#259; un tratament antialergic cu gamaglobuline." , parca tu ii dadeai ceva antihistaminic dar nu stiu daca e cu gamaglobuline, intreaba dr.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Referitor la vaccinuri, noi am facut acum 3 sapt Infarix-ul iar peste o sapt il facem pe cel de la 1 an si o luna, adik priorix-ul.
Se pare ca e cam epidemie de varicela, cel putin pe la mine prin cartier si exista un vaccin pt ea.Stiti ceva de asta?As vrea sa i-l fac si pe acesta.

Ne-am facut si noi rezervari pt concediu in Antalya de pe 28 august pe 8 sept aici, pentru cine vrea o idee:
www.voyageotel.com/eng/belek/index.html" target="_blank">CLUB VOYAGE ANTALYA

Offffff....nu mai vine odata vacanta...

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!
LA MULTI ANI, IUBITUL MEU DAVIDONE!SA CRESTI MARE SI VOINIC!NOI, TATI@MAMI TE IUBESC MULT!

PETRECEREA DE 1 ANISOR

PAPA BUN

Mergi la inceput