Clubul mamicilor de fetite ALEXANDRA!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Multumim de intrebare, Alexa Slava Domnului, este bine, parca da semne de ceva nas infundat dar cred ca nu e nimic grav, de la vremea asta asa schimbatoare nu ma mai mira nimic..., va doresc insanatosire grabnica, sa veniti in tara sanatoase tun,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Am vazut ce vreme schimbatoare e acasa,si astia mici sunt mult mai sensibili decat noi oameni mari. Va

Loredana-BiancaAlexandra 16.10.2007
Varsta Alexandrei

Alexandra Ioana Printesa noastra

Mergi la inceput

Asa este, dar impotriva lui Dumnezeu nu ne putem pune.

Mergi la inceput

La Multi Ani pitici din clubul nostru!!!...
Scuze de intarziere...

Varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Pe unde sunteti?
Vad ca nu mai dati nici un semn de viata nici una....

Noi suntem ok, acum am papat si ne pregatim de iesit afara.

Mergi la inceput

Dory eu ma gandeam ce nu mai dati nici un semn de viata...
Noi am fost ieri la spital la nutritionista ne-a dat un fel de lapte praf de la Cow and Gate pt alergie la lapte.Ii place...dar nu la fel de mult ca tzitza.
Voi ce mai ziceti ce mai faceti?

Varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Loredana, se pare ca din toate fetele noi doua am ramas active la acest subiect.
Noi ce sa mai facem?, ceea ce facem zilnic, treburi in casa(facut mancare, spalat, calcat, curatenie), plimbari zilnice afara de 2 ori pe zi, ba la cumparatri... si uite asa ne trec zilele.

Mergi la inceput

Asa se pare Dory...sa speram ca se vor intoarce sau vor veni altele
Noi suntem in toiul pregatirilor de plecare,venim pe 17 si timpuz zboara cat ai clipi,treburile legale le-am cam terminat(pasapoarte bilete)pachete trimise,a mai ramas sa ma duc la medicul de familie sa scot fisa medicala si vacinele Alexandrei,sa ma duc eu la control la gine(pt sterilet)si sa impachetez valiza de plecare...sper ca nu te-am plictisit.

Varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Bineinteles ca nu ma-i plictisit, cum sa ma plictisesti?
Si eu zic de 2 ani sa ajung la ginec. sa-mi pun sterilet dar nu mai ajung....Imi este si putin cam teama de lucrul asta si cred ca si de-asta am si amanat atata timp.

Mergi la inceput

Si mie mi-a fost putin teama de sterilet,dar sora mea(cu 2 ani mai mare ca mine)si l-a pus si se simte perfect cu el,in plus e recomandat daca ai menstruatia abundenta(eu o aveam)si mi-am luat inima in piept si am mers sa mi-l pun.
N-ai de ce sa iti fie frica,nu e dureros(simti ca si cum te-a ciupit careva de burta),eu am Mirena si e pe 5 ani.
Sunt implinita pt ca o noua sarcina nu ne prieste in momentul de fata,am nevoie si eu de ceva timp,sarcina m-a dat peste cap,si alta m-ar termina psihic(momentan).
Sper ca te incurajeaza mesajul meu...

Varsta Alexandrei

Mergi la inceput