Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (85)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Frumoase pozele cu Stefan. Sa creasca mare!

Pentru botez cumperi de imbracat de la piele tot ce trebuie (chiar si o pereche de chilotei am luat eu pentru fina noastra), un rind de haine pentru biserica si unul pentru a doua zi la mir (noi am imbracat-o in pijamaluta ca a fost la baita de seara). Iti mai trebuie prosop, sapun, fasa pentru biserica. Marturii (cruciulite) de pus in piept, lumanarea de botez.
Nasa i-a luat lui Tudor o cruciulita de aur pe care i-a prins-o la boneta de pe cap. A zis ca sa ii ia si lui ceva de aur, ca daca ar fi fost fata i-ar fi luat cercei.

Depinde ce obiceiuri mai sunt in zona si pe astea le stiu cel mai bine "babele", deci mai intrebi.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

buna searaaaa!!

ioana multumesc frumos pentru urari!!! va pup duulce di tat!

Crina cum e prietena ta? si cum naiba de au lasat-o asha d emultca e ceva timp de cand ne-ai spus ca au probleme? sper sa fie totul ok! asteptam vesti!

stefimic
1. cu mancatul iarina facea asha cand a invatzat sa scuipe. lua din linguritza numai ca sa ma umple pe mine de spanac. cred ca a descoperit ceva nou si il amuza. ai grija sa nu pici in capcana de ai da intre mese "cate ceva" sa nu moara pruncu de foame..ca te-ai scos...

2. nasha: la botez la iarina a luat asha: lumanare, crashma+ fasha(se gasesc seturi), prosop si sapun pt preot, prosop pt iarina, hainutze de lapiele pt imbracat la biserica, hainutze pt dupa baitza( la noi a fos tun body cu picirush ca era cald) si..o poala d ehaine si hainutze de are si acum d ela botez. a luat d etoate si d eiarna si d eara... dar astea deja nu mai tin de traditie ci de cum poate/vrea fiecare.

noi.. bine sanatoase.. cum ne stiti. avi am fost in vizita pe la serv sa imi negociez revenirea. a iesit ok.. deci d eluni intru in paine..

din pacate am sa intru din ce in ce mai rar..si seara cat/cand am timp. va citesc la zi insa. va pup si aveti grija de voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by iunita

buna searaaaa!!

ioana multumesc frumos pentru urari!!! va pup duulce di tat!

Crina cum e prietena ta? si cum naiba de au lasat-o asha d emultca e ceva timp de cand ne-ai spus ca au probleme? sper sa fie totul ok! asteptam vesti!

stefimic
1. cu mancatul iarina facea asha cand a invatzat sa scuipe. lua din linguritza numai ca sa ma umple pe mine de spanac. cred ca a descoperit ceva nou si il amuza. ai grija sa nu pici in capcana de ai da intre mese "cate ceva" sa nu moara pruncu de foame..ca te-ai scos...

2. nasha: la botez la iarina a luat asha: lumanare, crashma+ fasha(se gasesc seturi), prosop si sapun pt preot, prosop pt iarina, hainutze de lapiele pt imbracat la biserica, hainutze pt dupa baitza( la noi a fos tun body cu picirush ca era cald) si..o poala d ehaine si hainutze de are si acum d ela botez. a luat d etoate si d eiarna si d eara... dar astea deja nu mai tin de traditie ci de cum poate/vrea fiecare.

noi.. bine sanatoase.. cum ne stiti. avi am fost in vizita pe la serv sa imi negociez revenirea. a iesit ok.. deci d eluni intru in paine..

din pacate am sa intru din ce in ce mai rar..si seara cat/cand am timp. va citesc la zi insa. va pup si aveti grija de voi!!!

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
domnishoara nasturel

Iunio, si nu te apuca plansu ca mergi de luni la serv?!?!

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

neatzaaaa

poftiti la cafeaaaa eu iau una MAREEEE SI TAREEEE

ca ma chinuit eduard toata noaptea, pe la ora 4 s-a gandit sa se trezesca sa vada daca sunt langa el si apoi abia si-a mai gasit locul
s-a invartit , s-a sucit, s-a catzarat pe mine, s-a dat jos de pe mine, si iar si iar si iarpana a adormit intr-un final dar a adormit la marginea patului si de cate ori puneam mana pe el sa il iau s ail mut tresarea si plangea, asa ca am pazit copilu sa nu cada din pat .

revin

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

LA MULTI ANI!!!
TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE DE CONSTANTIN SI ELENA

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

La Multi Ani tutror care poarte numele sfintilor imparati Constantin si Elena!
Elena.2006
ElenaGiulia
Amalia Elena
Rianna Elena

Cu dedicatie:
La Multi Ani, Elena sora celor mai frumosi gemenuti!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

La multi ani tuturor ce poarta numele sfinte de Constantin si Elena

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Poftiti la cafea!!!Azi fac eu ca tot sunt sarbatorita

Noi am avut o noapte linistita si trezirea ca de obicei la ora 7.

Ne mai mataim un pic si afara nene ca daca nu e jale..

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

LA MULTI ANI !!!!!!! tuturor celor care poarta numele Sfiintilor Imparati Constantin si Elena

la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu
Varsta lui Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE DE CONSTANTIN SAU ELENA!!!PETRECERE FRUMOASA!!!

Fetelor va multumesc ptr aprecieri la adresa lui razvi!

Crina ma rog si eu ptr prietena ta,nici nu vreau sa stiu ce e in sufletul ei,sa vii cu vesti bune!

Iunia mult succesc la munk si multa rabdare!

Roxy dar tu nu mai zici nik de raresoi???

Martutza ce mai faci?ce mai face victoras?cum mai e cu sotu?

magda tu?cum te simti?

Stefanya pe unde umbli?

Elyanna tu mai rezisti?knd era nunta?La multi ani ptr Elena!

Lumi ce mai faci?georgica?

Alionushca cum te simti/ce mai face ilinca?

Raisa fudulu unde ati disparut???

Noi suntem bine,de 3 zile razvi nu mai papa noaptea,de fapt nu i-am mai dat eu,ba doarme ine,ba se fataie,dar e ok,ziua mananca mult mai bine,se joaca,e disperat sa il scot cat mai mult afara,pricepe tot ce ii zic,imi da pupic,ma tine in brate,zice mama toata ziua,mai zice si tata,zice si ana(e sora mea), baba,nana,la cutu zice aaaa,si se tot chinuie sa vorbeasca scoate niste sunte de ramai masca,zice paaa,papa,cere si apa,vine cu bibe la mine,si aleargaaaaa frate de nu se mai opreste,cel putin afara,ma rupe,scrie cu creta,se urca in
pat,pe canapea se da jos,se catara peste tot...si nu mai stiu ce mai face!!!

hai va pup si trecti la apel!!!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput