Enciclopedia

Enciclopedia | Autor: Dory232002

Link direct la acest mesaj

Ce parere aveti de Colectia de reviste Enciclopedia de la DeAGOSTINI?
Desi fetita mea este prea mica ca sa le poata intelege, ia-m cumparat pana acum toate numerele revistei si vreau sa i cumpar toate cele 24 de numere ca sa aibe intreaga colectie fiindu-i de folos mai tarziu.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Banuiesc ca e vorba de Disney Enciclopedia. Mie imi place tare mult, explicatiile sunt cat se poate de explicit prezentate, calitatea hartiei este excelenta, coloristica e atragatoare pentru copii. Dar nr 1 si nr 2 a fost destul de greu accesibila unui copil mai mic, asa ca eu citeam explicatiile prezentate de ei, si apoi incerc cu cuvintele mele, sa-i explic Andrei despre ce este vorba.
Nr. 3, cu dinozaurii, e mult mai simplista si mai usor de digerat. la fel si nr cu Animalele marine.
Pana la nr 24, mai avem o gramada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Explicati-mi si mie...cum e cu colectia asta?
De unde le cumpar?cat costa?Le vreau si eu...

Lorellay 12+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

liliac1, da de Disney Enciclopedia este vorba, ma bucur sa vad ca nu sunt singura cu aceleasi pareri, ce varsta are baietelul tau?

lorellay, le gasesti la orice chiosc de ziare, costa 13 RON/ buc, mai multe poti sa vezi aici:http://www.deagostini.ro/index.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Dory, fetita mea are 4 ani si 8 luni. Este micuta pentru a putea intelege frazele din enciclopedie, dar eu i le repovestesc, asa cum ma pricep. Ma bucur ca vine seara cu cate-o carticica la mine si incepe: "Hai, mami, mai imi spui despre dinozauri/pesti??" si o las sa aleaga domeniul, mai intai citim, apoi repovestim, si comentam pozele.
Ne distram cateodata, citind denumirile dinozaurilor, si eu mai silabisesc cateodata, ca deh...iar ea ma corecteaza rapid!
lorellay, primul numar a avut pret promotional, parca 6 lei (nu-s sigura) si celelalte costa 13 lei. Apare bilunar, martea, la orice chiosc de ziare (cred ca Rodipet).
In caz de nu gasesti numerele din urma iti pot da un nr de telefon (pastrez tot felul de nimicuri care ulterior se deovedesc a fi folositoare).

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

liliac1, SA CRESTETI MARI SI SANATOASE, acum vad ca in mesajul anterior am zis ce varsta are baietelul tau , sorry.Noi suntem mult mai mici, doar 2 ani si 7 luni si deocamdata suntem la faza in care invatam doar speciile din revista (din poze).
Da, nr. 1 a fost 6 RON, iar nr. de tel. gasesti in primele pagini ale revistei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Si noi cumparam "cicopedia", o cere chiar el de la chiosc. II citesc ce scrie, apoi ii explic pe intelesul lui. Mie mi se pare interesanta pentru pitici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Si noi, si noi.
La 3 ani jumatate nu ii acorda inca importanta cuvenita, insa eu tin sa ii cumpar toate numerele, pentru ca sigur mai tarziu le va intelege altfel.
Ca sa nu mai zic ca ne plac si noua...

Mergi la inceput

sali, sa stii ca pe langa ea, le-am citit si eu si ne plac si nou, adultilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

si noi le cumparam, avem toate cele 6 numere aparute pana acum. Bia e prea mica deocamdata dar le rasfoieste mereu.Noua in schimb ne plac mult si abia asteptam noul numar

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

A aparut si cel de-al VII-lea nr.

Mergi la inceput