Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 10
dara_d spune:
Ana _a La multi ani si tot ce tit doresti sa se implinesca si sa ai un bebe sanatos.
32+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
dara_d spune:
Caprioara astept vesti de la tine cand ai rezultatul la analize,parca lunea viitoare,sa imi dai un mail sau pm , sau cum iti este tie mai comod.Tin pumnii stransi sa fie bine.

Ce bine ca vine week-endul ,imi place ca iar vin doua zile de lenevit.
32+
bubuleana spune:
biri: of draguta, imi inchipui ce-ti poate face imaginatia in astfel de momente insa sper ca totul va fi bine si ca nu e nimic grav. 
narci: sar'naaaa!!!
ce bine ca ai revenit, ne era dor de tine! 
Eu nu prea sunt in stare de nimic, astept cu mare emotie vestile despre irda si antonia
sun:
imi pare rau ca te desparti de blanosul cel dragalas, imi dau seama ca o sa-ti lipseasca, dar o sa-l recuperezi curand, nu?
bubuleana
31+ 
the_andreea spune:
Neatza!
Ana_a 
Am intrat sa va spun ca am visat aseara ca primele 2 mamici ale odiseei noastre au fost Dara si Mickycris.Nu aruncati cu rosii.Oricum,in ultima vreme am niste vise tare ciudate,nu le tin minte pe toate,dar ma trezesc cu un sentiment nashpa.
Azi teoretic e ultima mea zi de munca,yeeeeeeeeiiiii!Cel putin pt urm 2 sapt pt ca voi fi in cm pt Theo.Apoi sper sa nu mai vin decat o zi in iunie sa predau ce a mai ramas de predat(laptop,birou,chei,ev card)si gata!Si azi tragem o fuga si la Bucuresti.Asa ca va doresc un wk fain!
la toate
-dutzele si mai ales Irdei
Andreea 35+
si Theona (27.08.20002)
AMR 5 SAPT ???!!!!
vias spune:
'neata
,
am intrat repejor sa aflu ce s-a intamplat cu Irda...facem in continuare galerie pt ea si pe micuta Antonia

Ana_a

Catailin merci pt pont...voi incerca si eu apa si lamaie...poate o sa arat mai bine dupa sarcina in felul acesta

Bujo azi trebuie sa sarbatoresti pt ca e ultima zi de lucru...vreau si eu....
Cami 31s+, cu
Timeea Cristina
pustai
M&M spune:
Neata!!!
LA MULTI ANI ANA_ A!!!
tot ceea ce iti doresti sa se implineasca si sa ai un bebe sanatos, cuminte si papacios!!!
Nu are nimeni nicio veste despre Irda???
Facem in continuare galerie

Bai ce discutii interesante aseara pe forum!!!
Narcis, sa iti fie de bine amandina!!!
Flo, ai grija cu burtica si cu urechea...Oxacilina este permisa la femeile insarcinata, in caz ca alte antibiotice nu au dat rezultate!!!
Nati,
mai e putin cu mutatul si gata terminati!!!
Biri, doamne ajuta sa fie totul bine cu bebe!!
Sursula, sunt mai bine multumesc....am avut dureri groaznice in partea dreapta,care iradiau in spate, in lomba ,am si varsat, plus ca ma simteam atat de slabita !!! Nici nu vreau sa imi mai amintesc ...tu ce mai faci??? Bebe Tudor a inceput sa dea suturi??? Al meu numai la ficat da...
Boti, tort de mere cu frisca si blat din grs!!!!
Tecky, o zi buna si mult spor ; vad ca ai o zi tare plina!!!
Sun,
poate, poate mai trece din dor pentru blanos!!!
Cristina
26+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
dara_d spune:
The andreea,chiar asa mai sa nasc eu prima nu ai vazut ca am dpn pe 10 iulie ,deci mai e mult pana acolo,ca nu am de gand sa nasc prematur si sincer nu am probleme pana acum si sper sa nici nu apara ceva probleme.
Si sotul a visat ca nascusem dar bebe era baietel ,nu fetita si ca intr-o ora eram acasa inapoi si bebita era in pat.
E astea sunt vise de noapte care apar de la prea multe ganduri si preocupari.
Pupici camy pus.
32+
M&M spune:
Dara,
Andreea, drum bun!!!
Bujo, super, ultima zi de serviciu!!!
Maine, mergem si noi la d-na doctor sa vedem ce mai face Mihaitza!!! Sper ca totul este in regula ...am niste emotii!!!
Apoi mergem sa cercetam piata de carucioare..
Cristina
26+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
anaxena spune:
buna dimineata
-utzele mele
noi azi am implinit 35 sapt si mai avem 35 de zile,ce coincidenta frumoasa!!!
m-am pozat si o sa pun pozele imediat!!
fac pariu ca eu nasc dupa ce nashte mada si SUN,lasa ca ma duc eu la BUC pe 27 sa bage dr ochiul in pasa,sa vada ce si cum face colul
Ana-Maria
35+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 35 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
anaxena spune:
deci,www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">burtica 35sapt
Ana-Maria
35+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 35 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!