Mamici de Noiembrie-Decembrie (29)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

mai cat si cum nu mai stiu ...eu la ce mancarimi aveam si cum eram disperata turnam acolo ...sa fie ... hihihi. Dar apa mai calduta ca sa iti fie tie bine si dizolvi bicarbonatul.Poate la 1 l cam 3-4 linguri.

Ank Raul 17.10.2007
si 9+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

quote:
Originally posted by Ank83

mai cat si cum nu mai stiu ...eu la ce mancarimi aveam si cum eram disperata turnam acolo ...sa fie ... hihihi. Dar apa mai calduta ca sa iti fie tie bine si dizolvi bicarbonatul.Poate la 1 l cam 3-4 linguri.

Ank Raul 17.10.2007
si 9+
Poze Raulito

Multam mult.

10+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_fotache spune:

quote:
Originally posted by loren@

Al doilea doctor din cazul de mai sus este PUIA de la Giulesti! Ca tot mi-am adus aminte!

OOOOOOf si uite asa sunt si mai in ceata acum...si speriata rau...nu stiu incotro s-o apuc

11+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/11-weeks-pregnant.html

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by loren@

Al doilea doctor din cazul de mai sus este PUIA de la Giulesti! Ca tot mi-am adus aminte!

OOOOOOf si uite asa sunt si mai in ceata acum...si speriata rau...nu stiu incotro s-o apuc

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

i fotache...cam ce ti-ai dori tu? Cum ai vrea sa fie medicul tau? La ce spital?

10+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

CAPITOL NOU

Maria

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Buna fetelor!
Nu am timp prea mult la dispozitie dar mi-a atras atentia problema Isabelei. Isabela, dintr toti doctorii la care se duc fetele de la odisee, nu gasesti si tu unul? Adica fiecare a zis ca doctorul lui e asa si asa. Cere si tu un nr de tel, fa o programare si vezi cum e. Eu ma gandeam ca doctorita lui Maryb pare OK, la fel si la Catalina si nu mai stiu acum. Spui la telefon ca e urgenta, ca un dr ti-a zis sa vezi dc sarcina e viabila si sigur te primeste. Acum poate o fi numai doctorita mea dar dc sun la ea si zic "ma doare burta, am o pata pe chilot" sau mai stiu eu ce primeste peste programari. Bucurestiul asta cat e de mare chiar nu are nici un doctor bun? Bafta. Sa ne spui ce ai rezolvat.

Mihaela 12+
Gargarita lui mami
Pozele mele

Mergi la inceput

Spitalul nu conteaza!

Mi-as dori sa fie atat om, cat si un bun profesionist! Sa tina cont ca e prima mea sarcina, nu am mai fost pana acum, nu am avut avorturi,nici provocate,nici spontane, deci e prima mea experienta, un bebe extrem de dorit si poate de aia uneori un pic panicoasa, dar doar din dorinta de a sti ca mogaldeatza mea e ok.

In plus, sa ia in calcul problemele mele : operatie de hernie de disc (L5 - sacral), drept pt care exclus nastere normala! O rinita alergica... intoleranta la lactoza...

Sunt o buba coapta.

Deci sa aiba calmul necesar sa-mi explice pe limba mea de prostovanca cand e cazul sa ma agit si cand sunt lucruri care tin de fenomenele normale ale unei sarcini si nu e cazul sa ma ingrijorez.

Cam asta ar fi!

Pupici

11+

Mergi la inceput