Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Zuzici, . am o nelamurire. cred ca v-am mai spus ca noi avem un pic de problema cu kk, adica facem din doua in doua zile, insa fara dureri de burtica. problema e de vreo luna, asa...de doua zile a trebuit sa-l oblig cumva sa tina suzeta in gurita din cauza unui episod de reflux mai nasol...si i-am pus pe ea, seara, citeva picaturi de sab simplex (ca sint dulci si ii plac). si de atunci face kk in fiecare zi (ieri a facut chiar de doua ori). e posibil ca cele citeva picaturi sa-i regleze tranzitul?
ce bine ar fi sa fie asta solutia, ca mai bine ii pun citeva picaturi seara pe suzeta decit sa-i du medicamente, cum ne-a zis dr...voi ati patit careva asa?

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Ramona ma bucur din suflet ca e bine bebe!

bebelutzilor care azi implinesc lunitze: Conrad, Carla si Andrei

si eu ies cu copilashii in parc...i-am promis Ozanei ca o las cu rolele (azi nu are ore) si il plimb si pe Tudorash.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Grati.ela felicitari pt Tudorel si kg lui.Of oare Ravi cand o sa ajunga macar la 6 kile... In privinta cadreii parului toate ne confruntam cu asta acum.Nu prea cred ca este vreun trat.Hormonii sunt de vina.

Iulia tot am vrut sa iti spun ca am vaz tabelul cu diversificarea si mi se pare util.O sa il arat doct mele sa vad daca se potriveste si pt Razvi.

Laura si eu scot copilul afara dupa masa cam 3 ore si acum cum e foarte cald afara il scot fara caciulita si imbracat ca si in casa adica bodi pantaloni si o bluza.Si inca nu a fost racit niciodata.Bat in lemn.
Da cu caruciorul eu sunt smechera, si al meu e foarte greu asa ca l-am pus in masina pe bancheta din spate.Sotu nu merge cu masina la lucru ca la ce aglomeratie e la ora la care se intoarce de la lucru ajunge mai repede pe jos.

fetele Razvi a facut kk de trei ori de dimineata de la 7 si pana acum. E diaree?

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

Poze noi http://good-times.webshots.com/photo/2789330350102497651vIFQLh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare zuzici
Ema si eu stiu ca tempertura sub 38 nu e temperature. Thea asa are temperatura corpului mai ridicata si de obicei e pana pe la 37,6. Sper san u fie bolnavior bb Milan.
Elenuta bine ca ai scapat de maraiala. Dar cum facea kk inainte? Eva e o dulce cu mingiuca ei
Monica imi pare rau pt situatia de la serviciul sotzului tau. Din pacate, asa colegi exista cam prin toate domeniile!
Chiar ca sunt multe zuzici care lipsesc si ma ingrijoreaza: Angi, Natalia, Gina…Unde sunteti, fetelor? V-ati suparat pe noi?
Ancab am inceput sa o mai duc in port bebe la verticala, ca pana acum ma temeam. Faza e ca adoarme asa in fund
Elenuta esti super tare la faza cu elasticul
Miri sa stapanesti sanatoasa matizica! Si fara evenimente nasoale, da? Meeey, ce-ati mazgalit cupilu’ E simpatic foc! L-ai dat cu dermatograf?
Honey felicitari pt permis!

Apropos de creme pt bebelusi eu folosesc de mai bine de 1 luna, ulei fiert la bain marie si are pielicica faina. Ii mai apar cand sic and portiuni uscate pe piele, dar trec repede.
De cateva zile Thea nu se mai trezeste noaptea decat o data la ora 12, plange 1-2 minutele (nu-I dau papa ca-I abia hranita) si adoarme la loc. Dimineata s-a trezit la 9,30
Mai nasol e ca mi s-a parut ca ieri nu a papat prea bine la san: sugea un pic si plangea; o tzineam sa ragaie, iar san un pic, iar plangea…aseara imi arata cantarul cu 90g mai putin ca alaltaseara (la fata, ca la mine arata cu 2kg mai mult).

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Pentru cele care uita sa dea Vingantol la bebei...puneti-va alarma la telefon sa sune in fiecare zi la aceeasi ora...noi dam vitamina seara la 8:)

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Conrad, Andrei Carla Sa cresti mari, clopotei nazdravani
Micsunea Sa traiesti o mie de ani!

LauraD pai carutul sport nu se lasa pe spate? Eu asa am, nu se lasa la 180 grade, doar 175 dar asa o scot la plimbare si doarme de numa. Se strange tot tip umbrela.
Dana multi pupici Vanessei si lui Albert Bine ca a scapat macar Albert de raceala.

Fetelor, am o maaaare rugaminte! Cine poate sa faca poze cu felul in care a fixat cu centura scoica in masina, ca au nu ma descurc deloc! Cred ca-s batuta-n cap. Daca puteti sa pozti exact pe unde si cum ati pus pozele, v-as fi vesnic recunoscatoare

Gatta de ce nu iei un port bebe sa merg la cumparaturi? Noi luam carutul dupa noi cand mergem pe undeva si asa ne descurcam. Dar daca-s singurica si nu am loc in magazine cu carutul iau port bebe-ul. Scoica am prins-o noi cumva, am fixat-o si cu spatarul scaunului din fatza, asa ca nu o dam jos. Daca voi intelege mecanismul de prindere cum trebuie, poate o voi lua cu scoica.
Elenuta cine stie ce viseaza astia mici! Si Thea se mai trezeste intr-un urlet sin u tace cu nimic! O tzin strans, strans in brate si se linisteste in final!
Ramona ce ma bucur ca a scapat Razvanelu’ de pioceanic! Felicitari si asa sa ramana sanatos mereu! Il scoti afara fara caciulita? Asa o sa fac si eu de acum, ca si asa I se tragea in toate partile si era cu urechile goale. Suzeta nu accepta, dar nu are nimic daca sta cu gura deschisa afara. Oare si cand o duc in port bebe o pot lasa fara caciulita, ca e cu urechile cam la “vederea vantului”. Mie dr mi-a spus sa ii pun caciula mai subtire, dar sa nu o scot fara…si-i asa de cald!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ramonaB, iupiiiiiiii, a scapat razvanel de balaur! sa facem un chef azi! ciocnim cu suc de portocale:)

grati.ela, felicitari pt kg rotunde ale lui tudorash! despre par... asta e, remediile clasice nu ajuta in cazul caderii parului dupa sarcina. tudor are 3 luni, deci hormonii o iau pe campii. eu de aia ma tund cat pot de scurt:) iar cu ozi... mai e atat de isteata cum rar am mai auzit fetite! si frumoasa si isteata... fericito!

lauraI, da, l-am dat cu dermatograf:))) da l-am sters imediat dupa poza cu atoderm:)

lauraD... stii cine doarme acu de 3 ore? S A C H A! soarele lui de bandit:)))

ancaB, nu pricep io de ce te duci tot la doua zile la birou... adica copilul ar trebui sa te faca sa ti se ia de "cele lumesti":))) incep miercuri cu training, nu munca direct. dar 9 ore... o sa vad flori de nu ma uita:)))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

LauraI la noi sapt asta a fost foare cald, 24 de garde la soare chiar mai cald, de aia am avut curajul sa il las fara caciula iar in carucior nu bate vantul.Dar cand il mai luam in brate ii puneam si caciula de frica de soare sa nu faca insolatie.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

Poze noi http://good-times.webshots.com/photo/2789330350102497651vIFQLh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

lauraD, lasa capra vecinului sa guste din cele interzise, ca poate le suporta, dar tu de ce sa-ti chinui capra gratuit?

lauraI: pana la 6 luni copiii nu stiu sa respire pe gura. ca sta, ca nu sta cu gura deschisa n-ar enici un efect. s-apoi... fetelor suntem imediat in iunie... de ce le puneti caciulitse? aveti mai putin de 18 grade prin oras? m-as mira.

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

LauraI, si al meu adormea asa, in marsupiu. numai ce simteam ca ii cade capul pe pieptul meu...iar dupa ce l-am intors cu fata la lume, ii tinem eu capul sus (cu mina sub barbie)_ si dormea asa...era mai mare hazul!!!

Eu Vigantolul il dai in fiecare zi inainte de a doua masa, atunci cind schimb scutecul. asa ne-am format o rutina si nu mai uit, pt ca la inceput aveam si eu probleme cu adusul-aminte...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput