costume pentru serbare

costume pentru serbare | Autor: mihaela_2

Link direct la acest mesaj

stie cineva unde pot inchiria costum de vulpe pentru serbare?
multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

poti sa incerci aici:

http://www.partyfactory.ro/ro/inchirieri.html

succes!

Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_2 spune:

gianina iti multumesc -o sa mergem sa inchiriem de acolo
o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibip spune:

Incercati si pm la utilizator "tonsis". Are o multime de costume pentru cei mici, marea majoritate sint facute chiar de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rzoana spune:

Si eu am costume de serbare si carnaval pentru copii si adulti sau le pot confectiona pentru cine este interesat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deli spune:

Si iata ca vine din nou perioada serbarilor. Noi suntem Degetica si cum suntem mare fan al filmului de desene animate ne vom face o rochita ca cea din film. Problema cea mare este ca Degetica avea un par lung-lung prins intr-o coada de cal. Noua abia ne ajunge parul pentru un pic de codita.
Si cum iubim foarte tare parul lung vrem neaparat o coada lungaaaaa ca a Degeticai.

Ma gindeam la mesa, artificiala desigur, dar nu stiu de unde pot cumpara si nici cit costa. Nu am de gand sa bag o avere in codita Degeticai! aveti idee de unde-mi pot procura una??

Alta idee era sa-i fac acel par din panglici din voal late de 2-3cm . legat in coada.

Aveti alte idei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Pitica mea va fi furnicutza. Oare cu cat se inchiriaza costumele?

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Daca cineva doreste costum de spiridus, il am de vanzare.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC

www.tratamente-nutritie.ro/" target="_blank">Pentru sanatatea ta

www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Puteti inchiria si de aici:
http://www.eafacere.ro/firme/digiplan_3502.html

Au costume f frumoase si inchiriaza pt cateva zile, nu mai stiu cate, dar eu de aici tot iau costume pt baietelul meu.

Diana si Mircea (2.01.2004)

www.freewebs.com/bbianfeb2004/index.htm" target="_blank">Bebelusi de ian-feb 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Citat:
citat din mesajul lui deli

Si iata ca vine din nou perioada serbarilor. Noi suntem Degetica si cum suntem mare fan al filmului de desene animate ne vom face o rochita ca cea din film. Problema cea mare este ca Degetica avea un par lung-lung prins intr-o coada de cal. Noua abia ne ajunge parul pentru un pic de codita.
Si cum iubim foarte tare parul lung vrem neaparat o coada lungaaaaa ca a Degeticai.

Ma gindeam la mesa, artificiala desigur, dar nu stiu de unde pot cumpara si nici cit costa. Nu am de gand sa bag o avere in codita Degeticai! aveti idee de unde-mi pot procura una??

Alta idee era sa-i fac acel par din panglici din voal late de 2-3cm . legat in coada.

Aveti alte idei?

Speranta moare ultima!

Deli - eu i-as confectiona fetei o "peruca" - dintr-o caciulita gen FES - neagra - pe care as innoda melana neagra in gaurelele fesului si as lasa sa curga pe spate aceasta melana. eventual o poti prinde si in coada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deli spune:

Mersi Mirona! Buna idee, nu ma gindisem!
Chiar avem o cipilica din aceea crosetata cu gaurele, va fi mai usor de prins "parul" pe ea si nici nu va fi asa calduroasa!
Cred ca ar merge fire de mohair, sunt mai usoare si mai pufoase!
o sa incerc! Si daca-i fac coada de cal, ca-i musai , cred ca o sa fie de ajuns sa-i pun doar pe margine vreo 2 rinduri, mijlocul capului se acopera cind le leg! Sper sa-mi iese!

Cu baiatul e mai usor, el e Pacala, avem costum national , asa ca suntem salvati, avem timp berechet sa ne ocupam de Degatica!

Mergi la inceput