Puiuti de Randunici 2008 !! (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Aoleu fetelor, gata, stop joc, nu mai povestiti ororile astea!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

'Neata si de la noi la prinz
Am inviat si eu , nu mai sint asa lesinata ca aseara si chiar am reusit sa dorm azi noapte, n-am avut decit o trezire la ora 2 dupa care, vb lui Luny la 6.30 e deja ziua de ce sa mai dormim?
Giani sa-ti traiasca baiatul si sa te bucuri de el, Naty chiar sint curioasa cum reactioneaza Iulia la vaccin nu de alta dar simbata sau duminica il facem si noi si sper sa nu existe reactii adverse.
Remalis bun venit si chiar ca e frumoasa camera printesei, sper sa-si revina fata care a facut-o.
Ariel esti criminala ca de obicei si da, acelasi sentiment l-am avut si eu ieri, de aceea eram si atit de suparata, in momentul in care termini cu alaptatul simti cum se rupe ceva... dar asta e, important e sa fie copilul sanatos.
Aaa si azi sint fericita, tocmai m-a sunat rindunoiul si mi-a zis ca si-a gasit un nou loc de munca de cind asteptam lucrul acesta, mai bine platit si cu program mai lejer, ca luna aceasta a fost ultima in care am luat banii de la servici iar cu banii de la stat vai de noi
Pup restul rindunicilor si ma duc sa beau o cafea ca sa ma revitalizez si multumesc inca o data pt sustinerea de ieri.

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput

Cleme, sincere felicitari, si la noi e aceeasi situatie, de luni eu intru in rahatul de concediu de crestere a copilului si tot de luni randunoiul incepe un nou serviciu mai bine platit, Doamne ajuta sa le fie bine!
Ariel, asta e, tensiunea si-a revenit...ca tu o aveai mica de felul tau. Chiar si eu care pana in sarcina o avea 120/80 (adica normala dar totusi nu mica) acum si fara a lua bulina nu trece de 105/60! Iau totusi bulina pt ca previne proteinuria, care la mine inca era prezenta la 6 saptamani, acum Dumnezeu stie, cine mai are timp de umblat dupa analize proprii?.... Asta e, bea apa, bea cafea, mananca un pic mai sarat...e mult mai simplu sa corectezi o tensiune mica decat una mare. Si controleaz-o in continuare.

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Sal,randunici!
Fetelor,e posibil ca uneori sa nu ia aer bb cand mananca???
La mine,azi noapte dupa ce a mancat completare de 60,am invartit-o cat am putut,am ridicat-o,am pus-o iar pe umar,am batut-o,ce nu i-am facut,dar nu a ragait...adormisem cu ea pe mine,si am lasat-o neragaita ca nu mai puteam..am insistat cat am putut..

Naty,auzi faza:scap de cate o problema,dau in alta...of..de 2 nopti ma inteapa si ma junghie in zona inimii de nu mai pot cateodata..ce o fi asta?O fi de la oboseala?Stii ca eu am insuf aortica si stenoza mitrala usoare..e vreo legatura?Azi noapte mA intepa,ca nu puteam sa ma mai misc,si ma rugam sa-mi treaca sa ma pot ridica la copil...pur si simplu simteam ca-mi ia respiratia..exact in inima simteam intepaturi si junghiuri..pe partea inimii nu mai puteam sta..
Cuscra,cum mai e cu Barosanelul?Si da,i-a picat rau cuscrului tau cand i-am zis sa mai astepte,dar ce sa mai zica saracul??Ofof..mai mai..veterana.Ce sa fac??

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

simo, ceva vesti? cum este puiul? tin pumnii!

naty, merci de raspuns...deocamdata cafeaua e doar un vis frumos. ma multumesc cu posirca aia fara cofeina, cand lesin de pofta...cand am facut o cadere d-asta de tensiune am baut o cafelutza si l-am capiat pe bietul teo si pe noi, implicit...voi manca si mai sarat (cred ca va muri mama cand o sa ma vada:))) si mai multa apa (mai mult de 4 l???)

stela, si teo are mese la care nu ragaie...pt ca mananca calm, linistit, nu e haplea...il culc asa si nu-s probleme. stai calma!

gata, time out! plec in parc, ca vine zbanghi si nu ma gaseste si se lasa cu show! pup fetele, ne vedem diseara!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Da, Stela, in rarele ocazii cand mananca linistit si mai ales cu tetina Nuk i se intampla si Iuliei sa nu ragaie si sa fie apoi ok; daca insa tipa imediat dupa, inseamna ca e greseala mea si cum o iau iar cum da aerul afara si se linisteste.
Ti-am mai spus: scoate-ti din cap ca ai probleme la inima!! Si nu ai stenoza mitrala (Doamne fereste) ai insuficienta mitrala care f probabil era semnificativa cand ti-a vazut-o colega mea datorita sarcinii, poate daca refaci eco nici nu se mai vede. Si inima nu doare in dreptul ei ci pe mijlocul pieptului, si nu "inteapa" ci apasa. Fii calm, Leonardo, fii calm! (e un banc)

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mda,Lyvy,ai aceeasi problema ca si mine cu laptele..
Wauu,Ali,ce pozitii indecente la Alex..dulci tare fetele tale!
Am vazut si eu camera si poze superbe de Rebeca de alinamonica.Bine ai venit la noi,mamico remaliss!
tuchita,imi pare rau ca inca aveti probleme.
FETELOR,AFECTEAZA IN VREUN FEL,DACA ALAPTEZ, VOPSITUL PARULUI??

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Alte mituri ale alaptarii? Stela, zau, te stiu fata desteapta! Cine ti-a zis asa ceva?

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Naty da asa e si eu sper sa fie mai bine si ma bucur ca s-au ivit ocaziile astea acum cind era mai multa nevoie
Stela eu m-am vopsit si in timpul sarcinii, ca daca nu o faceam ajungeam sa fiu alba de tot si, desi lumea zicea ca nu e bine uite ca fata mea nu are nimic, asa ca lasa prostiile de genul asta si vopseste-te linistita.
Simo sper sa ai vesti bune referitoare la barosanul tau
Ma duc afara si ne citim mai pe seara.
la toata lumea

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

ia priviti si voi ca eu www.trilulilu.ro/Andreika/f2a00a20ac5163" target="_blank">am ras cu lacrimi

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea

Mergi la inceput