Mamici norocoase de sept-oct 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Anca ai grija de tine si de bebe!!! Noi iti tinem pumnii sa vii repede inapoi, poate nu te tin aia decat cateva zile acolo cu injectii sau perfuzii.
Si te rog mult de tot sa ai moralul bun, stiu ca e foarte greu, dar e cel mai important sa nu abandonezi si sa spui ca nu mai e nici o speranta. Noi suntem langa tine cu toatele si ai vazut ce multe suntem ..

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by bitza2008

clau, iarta-ma ca am gresit numele! Dar asa de repezita sunt!!!Scuza-ma!

24+LUCAS
AMR 16 saptamani!!!

stai linistita ca nu sunt suparici

22+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Eva deci tu pana la urma la Euroclinic nasti, nu ? Sa nu gandim negativist cu Polizu.. Daca mai afli ceva de pe acolo sa-mi zici si mie te rog !! Si eu ma duc la Pop, dar de abia in 28 m-a mai chemat. Ca am fost prin 17 parca.. Dar pica la fix, intre doua cu Herghelegiu Ca acum asta m-a mai chemat la 32.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Anca nu te descuraja ca am vazut cazuri si mai grave care au reusit sa duca sarcina pana aproape de termen si bb a fost bine.

22+

Mergi la inceput

va pup fetelor
sa aveti o noapte usoara.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Anca, sunt alaturi de tine!!
sa nu-ti faci probleme, fi optimista si gandeste-te ca bebelina e puternica si va rezista. in spital esti mai in siguranta, oricum!

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
dupa botez
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
24+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Anca, ne rugam pentru tine si micuta Carla , fii optimista, o sa vezi ca totul va fi bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Anca te pup si ai grija de tine si de bb.Vei fi mai in siguranta la spital.Poate ca te tin un pic sub observatie si apoi te intorci acasa.Mii de
Si chiar ar trebui sa lasi nr.de telefon cuiva sa mai stim de tine.

21+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Hai ca io ma duc la culcare ca nu mai pot sa stau pe scaun.

STUPUL VA ASTEAPTA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

17+

Mergi la inceput