Mamici norocoase de sept-oct 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 19
Boo spune:
Ratonelu si eu stiu ca daca te mangai pe burta pot aparea contractii, am auzit din mai multe surse. Asa ca preventiv mai bine nu mangaiem prea mult.
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
andy.p spune:
Anca tot am vrut sa-ti spun ceva dar am uitat.dr mea mi-a prescris si mie gynepril si mi-a spus ca daca ma agita sa iau diazepam ca ala ar calma senzatiile care ti le gyneprilul.Ai incercat??
Am avut o pietena care a nascut de vreo saptama si tot asa a stat in spital cu contractii dar stiu sigur ca lua diazepam
21+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
ratonelu spune:
deci e adevarat pan la urma....da contractii mangaiatu' in exces...
as putea sa-mi mint nitelus soata....cum ca si pupatu pe burta da contractii?....ca ma streseazaaaaaaa...de dim pan' seara
sa-si pupe baiatu....io parca-s doar mama purtatoare
andy,diazepam....zici?
siguuurrrrr???
eu stiu ca e un medicament fff periculos..eu am luat ceva timp in trecut cand avema insomnii etc.....si e groazniccc......nu-ti spun ce stari poa sa dea.
andy.p spune:
Da,deci mie si prietenei mele asta ni s-a dat.Nu stiu ce stari da.Nu te linistetste?Eu nu am luat inca ,ca nici de gynepril n-am nevoie inca.Eu rezolv cu no=spa.
Dr zicea ca de ex.la juma de gynepril,juma de diazepam.Acuma nu stiu eu va spun doar ce mi s-a recomandat.
21+
bbelina
clau_geo spune:
Ratonelu mi-ai facut pofta de capsuni si pepene, cel din urma fiind fructul meu preferat... abia astept sa iasa pepenii pe piata in stil mare, sa gasesc oriunde si sa nu coste un purcoi de bani kg .
plus ca l-am pus pe tata sa imi ia fasole si ciolan ca vorbea zilele trecute cineva ca a mancat asa ceva si mi-a lasat gura apa ![]()
22+
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
alexa si mami spune:
laura, laureta va multumesc pt urari, pup. Multa sanatate la andutu!
alexa si
mami
clau_geo spune:
legat de diazepam, cat am fost in spital mi s-au facut perfuzii cu scobutil, nospa si diazepam. Normal ca si eu m-am panicat cand am auzit diazepam, dar dr mi-a zis ca nu afecteaza fatul. Asa ca eu cred ca e ok, din moment ce toate fetele din salon aveau tratament ca al meu.
22+
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
andy.p spune:
alina
clau cred ca asta e tratamentul si pe aici din cate am auzit.
21+
bbelina
ratonelu spune:
clau,scuze ca ti-am facut pofta....
de pofta ,poti sa-ti iei din Billa...eu de aoclo mi-am luat acum 3zile....cu 4ron kg.....si au si jumatati...deci la 10ron si un pic iti iei juma de pepene mare....oricum un pepnas mai mic...
oricum..scuzee.....of....eu nu prea am fost pofticioasa pana acum...si d-asta ma scapai
iertare
andy,nu te linisteste....te drogheaza...pe cuv meu de onoare,asta e senzatia...
de exemplu....luam seara o pastila de diazepam ca sa dorm...adormeam f repede...iar noaptea ma trezeam sa merg la buda(ca fac asta de cand ma stiu ...nu numai acum cand sunt gravida)....pur si simpli parca eram....nu stiu cum sa zic...nu ma tineam pe picioare....tin minte ca o data am intrat cu capu in usa....atat de ametita...bulversata....oarba ...eram.pe cuv meu.deci nu te poti controla....
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by ratonelu
clau,scuze ca ti-am facut pofta....
de pofta ,poti sa-ti iei din Billa...eu de aoclo mi-am luat acum 3zile....cu 4ron kg.....si au si jumatati...deci la 10ron si un pic iti iei juma de pepene mare....oricum un pepnas mai mic...
oricum..scuzee.....of....eu nu prea am fost pofticioasa pana acum...si d-asta ma scapaiiertare
andy,nu te linisteste....te drogheaza...pe cuv meu de onoare,asta e senzatia...
de exemplu....luam seara o pastila de diazepam ca sa dorm...adormeam f repede...iar noaptea ma trezeam sa merg la buda(ca fac asta de cand ma stiu ...nu numai acum cand sunt gravida)....pur si simpli parca eram....nu stiu cum sa zic...nu ma tineam pe picioare....tin minte ca o data am intrat cu capu in usa....atat de ametita...bulversata....oarba ...eram.pe cuv meu.deci nu te poti controla....
pai e super bun pretul, ma asteptam sa fie vreo 15 lei kg yummm cred ca imi pun sotul sa cumpere

22+www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita