Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(77)
Raspunsuri - Pagina 25
MsBB spune:
Ma disperaaaaa reclama asta la pampers , se cracaneaza pe pagina mea cand imi e lumea mai draga... am mai si pierdut mesajul de insomniaca , ala de ora 4 , mai era si frumos cu nominalizari
.
L-am recompus din amintiri dar scot
daca ma mai lovesc astia in oki cu reclama lor 
![]()
Adriana
40+ ,
Andra
noastra!
AMR : 3 zile , atat de putin si totusi ..atat de MULTTTT !!!
Mami si tati te asteapta pui drag!
Dana M. spune:
neatza fetele ! - nu stiu sa fac capitol nou deci continui aici
- daaaaa, glicerina boraxata, si aia ffff buna, de la mama citire ca pe vremea ei nu existau creme speciale, uitasem de asta si e buna si-acum, poate mai buna; de curatat gurita la bebe ca are limba mai albicioasa o fac cu o degetul cu o compresa sterila inmuiata in glicerina cu nistatin.
- plimbare...aaaaahhh abia astept, azi avem 9 zile si-n we s-au anuntat 3 frumoase zile de vara (tare-as suna-o pe madam dr s-o-ntreb daca macar in balcon, ceva....)
- de mancat - mi s-a acris si mie de pui la gratar, supa si iaurt si branza de 'veci', vreau asa: CIOCOLATA MULTA, CAPSUNI, APA MINERALA, SALATA VERDE CU BRANZA SI ROSII MULTE, UN NESS, OMPLETA PRAJITA ...mmmmmm (da`` sa stiti ca io am bagat o tocanita simpla de cartofi (fara bulion) acu vreo 3 zile)
Dana M. - mami de doua fete cucuiete - Catinca Maria (1 saptamana) si Raluca Ana (6 ani si 3 luni)
YLARI spune:
quote:
Originally posted by Dana M.
- de mancat - mi s-a acris si mie de pui la gratar, supa si iaurt si branza de 'veci', vreau asa: CIOCOLATA MULTA, CAPSUNI, APA MINERALA, SALATA VERDE CU BRANZA SI ROSII MULTE, UN NESS, OMPLETA PRAJITA ...mmmmmm (da`` sa stiti ca io am bagat o tocanita simpla de cartofi (fara bulion) acu vreo 3 zile)
Dana M. - mami de doua fete cucuiete - Catinca Maria (1 saptamana) si Raluca Ana (6 ani si 3 luni)
ticaloasoooooo...... taci!!!!! ce meniu criminal e asta??????
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
simonacip spune:
Ylari, si eu sunt satula de alimentele la care avem unda verde
Pai eu cioco bag la greu:)), desi cica ma apucasem de regim...Daca tot avem dieta asta de 2 lei...de miine ma apuc de ea mai cu spor adica 3 zile carne, 3 zile lactate si 3 zile fructe si legume fierte (alea care se pot minca)...Ce ziceti? Impac si capra si varza???![]()
MsBB, multumim, abia astept plimbarica, iti dais eama de cit timp nu am iesit afara, cu dopul ala, apoi eram prea mare si greoaie, acum de 3 sapt in casa...nu se mai poate..ok-ul dr ar fi peste o saptamina, dar mai pot???
Iar in we cred ca o sa abuzez, voi sta 2-3 ore sic!!!
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."