Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(77)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Ma disperaaaaa reclama asta la pampers , se cracaneaza pe pagina mea cand imi e lumea mai draga... am mai si pierdut mesajul de insomniaca , ala de ora 4 , mai era si frumos cu nominalizari .
L-am recompus din amintiri dar scot daca ma mai lovesc astia in oki cu reclama lor

Adriana 40+ , Andra noastra!
AMR : 3 zile , atat de putin si totusi ..atat de MULTTTT !!!
Mami si tati te asteapta pui drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana M. spune:

neatza fetele ! - nu stiu sa fac capitol nou deci continui aici

- daaaaa, glicerina boraxata, si aia ffff buna, de la mama citire ca pe vremea ei nu existau creme speciale, uitasem de asta si e buna si-acum, poate mai buna; de curatat gurita la bebe ca are limba mai albicioasa o fac cu o degetul cu o compresa sterila inmuiata in glicerina cu nistatin.

- plimbare...aaaaahhh abia astept, azi avem 9 zile si-n we s-au anuntat 3 frumoase zile de vara (tare-as suna-o pe madam dr s-o-ntreb daca macar in balcon, ceva....)

- de mancat - mi s-a acris si mie de pui la gratar, supa si iaurt si branza de 'veci', vreau asa: CIOCOLATA MULTA, CAPSUNI, APA MINERALA, SALATA VERDE CU BRANZA SI ROSII MULTE, UN NESS, OMPLETA PRAJITA ...mmmmmm (da`` sa stiti ca io am bagat o tocanita simpla de cartofi (fara bulion) acu vreo 3 zile)

Dana M. - mami de doua fete cucuiete - Catinca Maria (1 saptamana) si Raluca Ana (6 ani si 3 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by Dana M.
- de mancat - mi s-a acris si mie de pui la gratar, supa si iaurt si branza de 'veci', vreau asa: CIOCOLATA MULTA, CAPSUNI, APA MINERALA, SALATA VERDE CU BRANZA SI ROSII MULTE, UN NESS, OMPLETA PRAJITA ...mmmmmm (da`` sa stiti ca io am bagat o tocanita simpla de cartofi (fara bulion) acu vreo 3 zile)

Dana M. - mami de doua fete cucuiete - Catinca Maria (1 saptamana) si Raluca Ana (6 ani si 3 luni)

ticaloasoooooo...... taci!!!!! ce meniu criminal e asta??????

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ylari, si eu sunt satula de alimentele la care avem unda verde Pai eu cioco bag la greu:)), desi cica ma apucasem de regim...Daca tot avem dieta asta de 2 lei...de miine ma apuc de ea mai cu spor adica 3 zile carne, 3 zile lactate si 3 zile fructe si legume fierte (alea care se pot minca)...Ce ziceti? Impac si capra si varza???

MsBB, multumim, abia astept plimbarica, iti dais eama de cit timp nu am iesit afara, cu dopul ala, apoi eram prea mare si greoaie, acum de 3 sapt in casa...nu se mai poate..ok-ul dr ar fi peste o saptamina, dar mai pot???

Iar in we cred ca o sa abuzez, voi sta 2-3 ore sic!!!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

sa multumiti potoroasei ca m-a lasat sa fac un capitol nou

Mergi la inceput