Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 16
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by adyanna
Ma inscriu si eu la slabit! Nu de alta, dar am o burta de zici ca sunt tot !
Anca Dragoman pe care dintre cele 2 ai tinut-o? La mine e mai greu cu sucurile! Cu cola mai ales! Nu beau foarte multa, dar beau...
Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste
Am tinut prima cura data de Sanda si cu greu am reusit si eu sa elimin sucurile
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
ancadragoman spune:
Buna fetele
Am intrat sa va pupacesc ca doarme bebelusa.
Oana cam rarut
poze si filmulete
povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
oana_r spune:
da,anca,ce sa fac,am si serviciu si problemele cu ania si matei a avut o enteroviroza urata,ne facem si casa si constructorii, vorbesti una si fac alta,astept sa rasara soarele si la mine,poate va fi bine.
Anya-Dumitra si Matei
oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania
pet.cost2005 spune:
andreea - am reusit sa votez !!! Merci de PM.
adina - pe-aici au aparut ciresele ... le-am vazut ieri in piata. Mi s-a facut o poftaaaaa ... da' tare scumpe sunt acum. Mai astept un picut ... si mai ales ca deocamdata e o pofta suportabila . Pe anka o inteleg, ca e graviduta ...
Petronela si Silvia
slimatei spune:
quote:inseamna ca tot asta e si la noi...nustiu sincer ce sa spun sper totusi sa fie totul bine..
Originally posted by oana_r
slimatei.aniei la 1 luna i-au descoperi suflu sistolic gr.2(adica are undeva o gaurica care,ascultand cu stetoscopul se aude un murmur).la 2 luni a disparut murmurul,acum la 6 luni a reaparut,medicul nu-si explica.am vorbit la iasi cu prof.Dimitriu sa-i fac ecocardiograma si a spus ca-i trebuie si radiografie. ca sa nu mai umblu prin iasi prin spitale,i-am facut la bacau radiografie si a reiesit inima cu diametre crescute si pedicul largit.acum astept ziua de luni sa-i faca ecocardiografie.
tu i-ai facut radiografie?
Anya-Dumitra si Matei
oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania
noi mai avem o programare la cardiolog, asa cum am mai spus acum pe 21 mai si in functie de ce zice el mai vedem ce facem... deocamdata nu vreau sa ma alarmez, caci oricum eu sunt neputincioasa
sa imi spui si mie cum te gasesti cu dr. ca la vara cand venim as vrea sa consult si eu unul.
multa sanatate Aniei si mult calm tie!
Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by oana_r
da,anca,ce sa fac,am si serviciu si problemele cu ania si matei a avut o enteroviroza urata,ne facem si casa si constructorii, vorbesti una si fac alta,astept sa rasara soarele si la mine,poate va fi bine.
Anya-Dumitra si Matei
Oana imi pare rau dar lasa ca os a fie bine.Pupici
poze si filmulete
povestea nasterii
sanduta spune:
La noi ploua deci azi nu mai iesim afara.
Eu am tinut cura data de mine si am slabit in 2 saptamani 4 sau 5 kg. Nu mai stiu exact ca eu am tinut in total 1 luna, in care am reusit sa slabesc 8 kg. Dupa primele 2 saptamani se slabeste mai repede. Slabirea e brusca in primele 2 saptamani iar apoi doar cate 2 kg pe saptamana in functie de organism. Vreau sa spun ca si mie mi-a fost greu cu dulciurile si sucurile, dar m-am chinuit sa ma aptin. Dupa o luna am revenit la meniul meu, doar ca nu chiar atat de multe sucuri ca inainte si beau 2 l de apa plata pe zi. Am pus pe mine de atunc, in functie de zi 2 sau 3 kg si a trecut deja 3 saptamani. Dar vreau sa va spun ca am mancat la dulciuri ca o stricata, ma mir cum de nu am pus mai mult.
Cu copii. Inainte sa raman gravida am fost intr-o excurise in strainatate prin mai multe tari. In toate locurile am vazut o multime de turisti, cei mai simpatici a fost britanicii. De ce? Pt ca ei isi tin copilasi cu picioarele goale. Era primavara - vara adica era aprilie si eram in austria. Ei parintii erau in saldale si copilul mai mare la fel iar cel mic era descult in carucior, adica fara sosete. Caciula nu avea. Eu am intrebat ca nu ii e frig si ei mi-au raspuns ca trebuie sa se obisnuiasca. Am inlemnit, la noi nu ai vedea un copil fara soseta.
Asa ca eu trag concluzia ca romana exagereaza cu imbracatul, fara suparare fetelor
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
sanduta spune:
Cate greseli am facut sa ma scuzati, nu mai modific sper ca intelegeti ce am vrut sa spun poate sunt indragostita
Poze Cezar
sanduta spune:
O intrebare pt voi fetelor: Cum va culcati copilasii?
Eu il culc in sac de dormit si imbracat cu niste pijamale (sunt costumase mai suptiri formate din bluzita si pantaloni, plus sosetute subtiri).
Poze Cezar
slimatei spune:
quote:noi am si papat desi sunt 3.50€ kilogramul dar sunt preferatele mele nu pot renunta si e asa putin sezonul lor...
Originally posted by pet.cost2005
adina - pe-aici au aparut ciresele ... le-am vazut ieri in piata. Mi s-a facut o poftaaaaa ... da' tare scumpe sunt acum. Mai astept un picut ... si mai ales ca deocamdata e o pofta suportabila .
Petronela si Silvia
pe mine daca m-ar pune cineva intr-o camera plina cu cirese nu-mi mai trebuie nimic altceva
Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!