Gravidute si mamici de Cluj- 78

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

diana nu, nu l-am decojit.dar dupa ce s-a copt, cu lingurita am luat doar miezul.si apoi am bagat la blender.(ps..initial scrisesem irina..ha ha ha..clar..vb numa cu astia mici, eu..)

magduta eu merg in parcul mare, dar in week-end, cand e sotul acasa sa impinga, la intors, la deAL caruciorul..ca eu stau in zorilor.

elena, eu fierb separat carnea d elegume.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare

si dargso avea periaode de genu asta insa eu il las in patut
sa faca ce vrea , din moment ce e schimbat , satul si nu il doare nimik atunci e doar smecheria lor si asa te incearca, eu il lasam si tot vb si cate 2 ore sau mai si plangea dar l-am ignorat si se plictisea pana la urma si adormea, asa k eu va sfatuiesc sa nu le faceti jokul lk apoi aveti ce umbla dupa ei si mai ales k ii noapte k sa stie k noaptea ii de dormit nu de jukat.
acuma fiecare dupa cum il lasa inima, e greu dar nu avem ce face k apoi ni se urka in cap , is foarte smecheri de cand se nasc.

mult succes si nopti linistite

quote:
Originally posted by mami_alexia

Neatza! Eu nu sunt matinala, eu sunt trezita cu noaptea in cap...stiti povestea de ieri cu trezitul la1 noaptea?! Acum s-a trezit la 2 Si pana la 4 n-a fost chip de somn. Eu nu stiu ce a patit...febra n-avea, bolnava nu-i.A luat pozitia de joaca si a inceput sa arunce cu jucarii in noi,noi care incercam sa mai inchidem un ochi. Apoi a inceput sa se urce pe noiCand o puneam in patut se ridica in picioare si intindea mainile sa o iau de acolo. Intr-un final a pus-o Adi in patut, si a adormit dar nu mai stiu cum si cand ca eu dormeam de mult.

Sa aveti o zi frumoasa!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

ALEXIA- 1 AN

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

party dupa 1 an de viata

poze de Paste

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ce ma enerveaza reclama de la pampers... umple jumatate de pagina.
Ce face Sara? E acasa?

Ramonela unde ai disparut si tu?

Diana am vazut pozele, ce frumoasa e Ana. Ce bine ii sta cu albastru si ce paltonas dragut are!

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

l-am votat pe eric, bafta multa important e sa participi, numai sa ai grija k tot asa am facut si eu, iar acum am advertisment

ce ma bucur k m-am intalnit cu alex in cora in seara asta, dar ce nebunie era , iar cu dariandra ne intalnim zilnik deoarece stam langa blokul lor, sa vedeti ce scupika e Draia

am faost in cora azi sa cumparam masina de tuns pt |Dragos sa il tund, insa am vazut oferta la masina de tuns fara fir cu 500 mii si nu mai stiu unde era , k am de aia cu fir si am dus-o la tata k sa pot sa imi iau alta sa ii tund pe baietii mei.

legat de supika de legume cu carnita , eu le fierbeam impreuna numai k le faceam la aparat cu abur si i le dadea sub forma de pireut , numai de pe la 10=11 luni a inceput sa pape supikile, iar cand a fost mititel nici nu am insistat daca nu i-au placut

la inceput de da suculetul de morcovi si apoi morcovelul sub forma de pireut, nu mai stiu cine a intrebat, intra pe mess pe elenuta23 sa mai vb cu diversificarea daca mai vrei un sfat , o parere
si eu la inceput nici nu stoiam oare e bine oare nu?? tot semne de intrebare cat sa ii dau ???cum sa ii dau??? cred k toate am trecut prin asa ceva, las k la urmatorii bb avem mai multa experienta

mami de sara se logheaza insa ii da tot timpul eroare, nu inteleg dc???

felicitari pt meli, bine k a scapat cu bine si o sa fie sexy, m-am gandit la asa ceva acuma cand v-am auzit pe voi insa poate dupa urmatorul bb sau dupa urmatorii, inca ns cati o sa mai fie , noi vrem 3 acuma om vedea , iar k sa stau 6 ani acasa o iau razna si asa ii cam nasol dar am zis k ii fac unul dupa altu k sa nu fie diferenta si sa pot sta cu amandoi k apoi om vedea noi cum va fi, pana is tanara si pot sa am rabdare , nervi....energie, dupa 30 de ani is batrana,

noapte buna

party dupa 1 an de viata

poze de Paste

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

cioa fetelor.scriu scurt sa vedem daca se vede

ioana

Mergi la inceput

ciao.........ce ma bucur ca ma reusit,altadata voi sti cum sa fac.v-am urmarit si v-am citit apropae tot din urma.......f mulllttt ati scris,se vede ca a cam plouat si ati avut timp mai mult

ati aflat si de noi....sambata noaptea pe la 1 a varsat sara in somn,asa m-am speriat va dati seama,eram f habauca de cap si eu vroiam mai departe sa dorm.aveam impresia ca nu-i grav deloc.dar numai puteam adormi de miros si de faptul ca simteam ud in jurul nostru.m-ma apucat s-o schimb prin somn,era trae adormita.apoi inca o tura...si inca una si tot asa.plangea de rau ce ii era...a fost f groaznic.l-am sunat pe taica-so,eu cu sara in brate sa incerc s-o linistesc ...el facea restul,ba ceai,,,ba schimba cearcefauri,imi aducea haine de schimb pt ea,stergea pe jos.i-am facut un ceia de chimin,dar nici asa...am sunat intre timp la salvare si n-aveam nici medic de garda pediatru.....va dati seama.pan ala urma atrimis ambulanta dupa noiacolo amai tras vreo 2 ture.in total erau deja vreo 13.era f mult.alea cand au vazut cum varsa ne-au si retinut

i-au luat sange din degetel,a stat el cu ea,eu n-am avut taria s-o vad.dar pana el s-a dus sa ne aduca cele necesare pt spitalizare a trebuit sa ma obisnuiesc si eu,ca am stta pan ai-au pus branul apt perfuzie in manutaasa au chinuit-o.a fost greu oricum sa steie de la 5 jum pana la 7 seara nemiscata...adica tot in pat.oricum a ramas apoi cu branula in mana pana a doua zi cand si-a scos-o de tot.si a trebuit s-o intepe iarasi pt sange.de 4 ori au intepat-o pana i-au gasit vena calumea.....toata eram transpirata langa ea....si ea la fel.apoi din degetel iarasi.luni au izs ca ne lasa ca-i inspre bine....dar i-au iesit analizele putin prost...dezidratare si a facut diaree.ne-au retinut pana marti.i-au dat saruri de rehidratare sa bea ca daca nu iarasi o pun la perfuzie.cu forta i-am dat vreo 100 si ceva de ml,am chinuit-o putin,dra de cat s-o vad iarasi in perfuzie...mai bine asa.

apoi adoua zi,ea deja era de luni vioaie,,,umbla prin salon de numa numa...era frebletea asistentelor si doctoritelor..i-au luat iarasi din degetel..urina.sunt putin cam aiurite alea si mai ales f obisnuite sa vada copii plangand si mame tremurand.i-ua luat 2 tubulete de obicei din degetel...marti au zis totusi sa-i ieie 3 ca sa le ajunga,,,parca nu puteau merge sa vada concret cate le trebe.ca astea se pun la ceva ap care le citeste pe loc.mia bine au mai chinuit-o putin.apoi pe cand i-a 3,ma sterg de sudoare si incerc s-o calmez pe sara ,,,,,scapa un adin ele pe jos si o i-a atunci si pe-a 4-aam crezut ca nu stiu ce fac cu aia

acuma e sper bine...a inceput cat de cat sa ppae mai bine,dar s-a invatta f mamoasa,ii trebe tot san si in brate.sper acuma sa nu ne racim,ca eu simt ceva si pe ea ,dar mai ales pe mine,,ca in salon cu noi erau o mamica si un baietel de 6 luni cu bronsiolita,asta mi-ar lipsi acuma

ioana

Mergi la inceput

f frumosi copilasi am vazut.....ca m-am uitta la poze ,la filmuletele pe care le-ati pus,aveti toate niste copilasi nemaipomeniti.

meli ti-am tinut pumnii si m-am gandit la tine...sper sa fi bine si abia astept vesti.....si eu intotdeaun ami-am dorit sani cat de cat,pt ca unul din marile complexe ale mele erau sanii mici,acuma usnt si lasati pe langa mici.sper sa fi multumita de ei

va doresc la toate numai bine si multa multa sanatate.

ioana

Mergi la inceput

am omis sa va spun pt cine intereseaza

dupa ce am fost in cora am tres o fuga si pana la polus sa vad daca gasesc masina de tuns dorita si nu am gasit, in schim cand sa ies era un stand de la CLEAR produse pt par unde iti testa gratuit sa vezi ce tip de par ai si scalpul, eu am mari probleme cu sampoanele si tot imi doream sa merg la un acbinet sa imi spuna ce tip de par am k sa folosesc sampoanele adecvate, insa nu puteam sa imi fac programare k ns cand am cu cine il lasa pe D iar daca s-ar putea face programare de la o ora la alta ar fi super. pt cine interreseaza ii bine venit un asemenea test. asa interesant se vedea firul de par, am un par foarte sanatos dar si foarte foarte gras.

a reusit si mami de sara sa intre
nopate buna

party dupa 1 an de viata

poze de Paste

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

neata.

Ioana (mami de sara) stiu ce inseamna sa iti vezi puoiutul intepat.Offf.macar bine ca si-a revenit.

Supitza de legume si carnea.eu i-am fiert-o separat pana pe la 7-8 luni.Stiu k nu e buna apa de pe carne.

Eu sunt deja disperata.Dav are deja vreo 2-3 saptamani in care a refuzat legumele.Nu mai stiu ce sa fac cu el.Cum le simter in gura isi face greata sau le scuipa.Dupa asta mai deschide gura numai la fructe......Am incercat sa ii scot din ele, diferite combinatii,dar nici un reazultat.

David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Neatza!

Ioana, ma bucur ca Sara e mai bine acum. Dar ce a avut de fapt? Adica de ce a vomitat? Sau poate ai scris si nu am vazut eu...?

Alexutza, ai slabit nu gluma! Te-am zarit aseara prin Cora.Tiadris era foarte ocupata sa dea cu piciorusele in caruciorul de cumparaturi, era asa haioasa!

Eu ce sa mai raportez?! Ca nu am dormit nici noaptea asta...cred ca s-a trezit de vreo 5 ori...am facut drumuri indelungi intre pat si patut. Ori sunt dintii...ori nu stiu...Elena, stiu ca metoda teoretica e sa il lasi in patut, dar cand stingeam lumina incepea sa planga, se ridica in picioare si ne certa, pe limba ei, ca sa o luam de acolo. Or trece si pasele astea. AAA..si ieri a fost si in greva foamei.(asta insemnand mananca lapte dar nu si altceva)

Ioana, da, reclama de la Pampers.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

ALEXIA- 1 AN

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput