Gravidute si mamici de Cluj- 78
Raspunsuri - Pagina 16
Victo spune:
meli..noi dupa ora 18 suntem in casa,,ca asa ne face copchilu program
..doar dc am cu cine sa-l las putem pleca, linistiti ca doarme pana pe la 10, cd mananca si inapoi la culcare.
eu am condus niste masinute p-aci..bineinteles ca tot ultima sunt, ca n-am indemanare ca barbata-miu...
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
sara2007 spune:
si mor.....dupa ce m-am chinuit si ma scris ditamai pagina iar nu mi-a trimis
am uitta ca trebe sa ma loghez acuma de fiec data
ioana
sara2007 spune:
am luat-o de la inceput.da,intr-adevar sara are rosu in gat.ma fost ieri la ped 3 unde a facut un circ ca deja e f speriata cand vede doctori chiar daca nu i se face nimica.i-au prescris nurofen numa si desfundat de nas.dra aseara cand am tot auzit-o cum tuseste m-am dus si i-am luat stodal ii homeopatic,pe baza de palnte.ati mai folosit careva?dar raceala nu ne-a tinut in casa.ieri ma fost la niste gratare la cineva cu casa in floresti si azi la leghia is la padure.a fost f frumos si cald.cu taica-meo am fost ,ca el ii de gasca si ne tot scoate cu el si prietenii lor.
imi pare bine ca sara ainceput cat de cat sa ppae si sa beie mai bine,ii spre bine.....numa sa treaca odata si raceala.azi iar afacut putina diaree si i-au aparut si ceva bubite pe piele.sper sa nu fie si cev aalergie
acuma.maine voi merge la alt pediatru sa vada.
voi mergeti la polus la circ?ama uizt ca-i f dragut.25 ron pt adulti si 15 pt copii....cu animale acvatice.nu-i chiar un circ,ii mai mult un fel de poveste.vreo 3 ore tine.tare m-as duce.a zis bunicu ca ne duce![]()
meli felicitari pt marea reusita ,cred ca esti f happy si implinita.si eu tare as vrea,dar in primul rand mi-as mai dori un bebe...numa sa ma cu cine
si oriucm de unde atatia bani?poate cu timpul.n-avem de unde sti ce ne rezerva viata,nu?
elenuta ii tare csump dragos asa scurt,chiar ca seamana mai mult cu un baietel.il face mai grasut parca
deci a meritat masina.te specializezi in frizerie cu 2 baieti acasa.
in parcul babes e tare fain ,,,,aer curat,liniste.am fsot eu chiar dupa ce-am iesit din spital,dar am tras o pserietura.din fata noastra a aparut o vulpe,dar cica nu face nimica,e de mai demult prin babes si acuma are 4 pui.cauta de mancare is ewra f slaba.primadata nu stiam ce animal e ala.sara a crezut ca e ham-ham
si apropo....cica raduleasca a alaptat cu silicoane,acum anu se stie cat e de adevarat,daca influenteaza sau nu?
va doresc o noapte linistita...multi pupici
ioana
antoni spune:
buna dimineata scumpelor!
eu tot ca dracu,zic eu ca e inuman asa ceva.am inteles ca NUMAI daca pui sub muschi e asa dureros.nasol, maine ma duc la control,si vreau sa ma duc si la oradea, ma duce o colega, nu eu conduc,hihi.sper sa ma simt in stare.azi am ajuns la performanta sa-mi ridic singura chilotul si sa ma pot pieptana.nasol, nu?daca ar fi s-o iau de la inceput, i-as zice la medic ca daca se poate pune sun san e ok, daca nu,s-o lase balta. poate eu sunt mai sensibila la sani, si cu alaptatul mi-a fost horror, poate de acolo am ramas cu sechele, nu stiu, sanii imi erau tot galbeni-verzi-albastrii, cum toate moasele le luau kl rand s-o esfunde...dar eu zic ca asa ceva e inuman. si e tare frustrant cand vedeam restul fetelor caresi-au pus sub san numai ca nu au nici o treaba aproape.am mai vorbit cu o singura tipa la 34 de ani care a tinut neaparat sa-i puna sub muschi ca cica sunt mult mai naturali si a zis ca si ea a simtit la fel ca e tare nasol, dar ca uiti si ea daca ar fi, ar mai face-o la fel.eh...zau, eu sigur nu. dar si are niste sani....e dupa o ulna jumatate de la operatie si zice ca si acum are momente in care o doare putin la unele miscari mai ample.brrrr!
eu asa stiu ca poti alapta, dar daca in timpul sarcinii ti se schimba tare marimea sanului, adica creste mult, tot vor trebui sa reintervina ca se lasa.la mine ziceau ca daca nu mai vine bebe si nu am modificari mai mari de 5 kg atunci poate fi pe viata.
Ioana-mami de Sara-daaaa, nu-ti dai seama ca ma simt altfel, parca si cu prietenii sunt altfel, nu-s complexata.vai ce dragut cu circul, mergeti,eu asa zic, si eu as duce-o pe buburuza, dar momentan mai tin distanta, fara s-o ridic, oricum si daca as vrea nu as putea.nu m-as fi gandit ca e asa nasol, sincer.
va pupic pe toate, va doresc o zi frumoasa, mai pove!
Meli+
Timea-Larisa
mami_alexia spune:
Neatza! Invat dar am tras cu coada ochiului si pe aici.
Ioana, cred ca dr astia s-au tampit...are rosu in gat si sa-i dai doar Nurofen?! Ai grija cu Stodal, din cate stiu eu e pt tuse sparta, cu expectoratii. Daca tusea e uscata e mai indicat Eurespal. Multa santate!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)ALEXIA- 1 AN
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
ALEX29 spune:
NEATZA
ZI SUPERBA ieri la padure
fetelor no sa vedeti oameni mai dusi cu pluta decat pe mine si pe sotzu ,ne am apuca aseara so tundem pe Tiadris ,i am tras o freza saraca de ea ,asa ca azi musai sa merg cu mamarutza la coafor ,o so tund cheala ,oricum asta intentionam sa facem dar nu am reusit
nu stiu cat este de adevarat ca daca tunzi copilu i se intareste parul ,la mine a fost f adevarata zicala asta
cand eram mica m a chelit mami :)) de vreo doua ori si am avut un par f ffff bogat ,s a rarit ca m am apucat de vopsit si decolorat :(
MELI draga o buna prietena de a mea din State si a pus silicoane si sa stii ca a durat pana si a revenit ,cred ca vreo 2 sapt ,apoi a inceput sa fie mai ok ,eu zic sa nu te sperii si sa nu faci efort
ANCA asa e ,in Parcul mare e mai ok pt copilashi
IOANA(Sara)bine ca e mai ok papusica ,ar trebui sa merg si eu in Babes ,n am fost niciodata
iar la circ o sa mergem sambata ,de abea astept
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
anca.b spune:
Buna dimineata!
Revin si eu dupa pauza de ieri. ce bine a fost in we!!! dimineata am iesit cu bebe si cu tati la plimbare, iar seara am iesit in oras cu fostii mei colegi de liceu. pe unii nu i-am vazut de cind am terminat, acum 12 ani! a fost super bine, pacat ca nu am putut sta f mult...a trebuit sa ne intoarcem sa hranim copilul si sa-i dam liber lui baby-sitter - soacra-mea
Alex, felicitari pt noua freza a lui Tiadris. Si eu stiu ca daca tunzi copilul i se indeasa parul.
Ioana, vezi ca ai o optiune cind te loghezi pt retinerea parolei. in felul asta nu trebuie sa te loghezi de fiecare data cind intri pe DC
Meli, o sa treaca si durerea asta si cine o sa fie sexy mama vara asta?
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
dpop spune:
noi inregistram progrese serioase, ne iese un dintisor!
cu fructele insa tot rau stam, azi cred ca voi incerca banana. oare e ok la 6 luni banana?
am cumparat si un mango, dar ma cam tem sa-i dau.
daca marut nu vrea ... ce alte fructe credeti ca ar merge?
am citit undeva ca avocado e extra-mega-bun ca are nustiuce componente ideale pt bebe, da nici eu n-am mancat niciodata dinala, o fi bun, n-o fi bun?
bex, pe unde umbli?
carinuta dulce
mami de irina
eladea2005 spune:
neata fetelor!
elenuta, multumim pt vot..
de la eric![]()
scuza-ma da nu-s la curent...
de ce ai primit avertisment?
apropo de papa.. si eric se stramba la tot ce i-am dat sa pape pana acum... adica suculete, mar copt, banana,cereale cu diverse... dar am cumparat dispozitivul acela pentru mancare, in care pui fructul/legumele fierte si apoi i-l dai in manuta sa pape din el... asa de mult i-a placut, ca a papat un sfert de banana... si il tot tragea cu disperare spre gurita sa mai pape... era asa haios... plin de banana pe fata si manute si pe salopetica, evident
pusic! o zi minunata!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
VOTATI-NE! MULTUMIM!
http://www. nou-nascuti. ro/album_nn.html?action=show&pid=2946
stergeti spatiile de dupa 'www.' si de dupa 'nou-nascuti.'
ERIC
Eric la 5 luni
Eric in centrul de joaca
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
eladea2005 spune:
mutunel,
abia acum am vazut mesajul tau... sper ca nu e repa atrziu..
vreau sa te incurajez, adica stai linistita nu trebuie sa te sperii de amniocenteza... am 3 prietene care au afcut-o, dar nu aici, ci la Timisoara... daca vrei detalii, spune-mi...
bafta si nu te stresa pentru amniocenteza... va fi bine!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
VOTATI-NE! MULTUMIM!
http://www. nou-nascuti. ro/album_nn.html?action=show&pid=2946
stergeti spatiile de dupa 'www.' si de dupa 'nou-nascuti.'
ERIC
Eric la 5 luni
Eric in centrul de joaca
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png