Mamici norocoase sept-oct .2008 cap. 55

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by clau_geo

Esti mortala Nushu

21+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

avand in vedere ca nu prea m-au atras dulciurile in primul trimestru acum incerc sa recuperez

bitza ce nasol si cum asa e tot timpul??ploua si e innorat??adik cam cum e in anglia?

bey eva da pe unde umbli???

17+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Dap, nushu, cam asa e tot timpul!Olandezii pleaca pe capete in Spania si alte tari cu soare!!!
Eu de cand sunt pe aici mai mult am vazut cerul gri decat albastru!!
Te rupe la reumatism dak ai; dak n-ai faci!!

24+LUCAS
AMR 16 saptamani!!!

Mergi la inceput

ooo eu nu cred ca m-as putea obisnui acolo, eu iubesc caldura marea, plaja , soarele tot! numai vara asta cred ca o sa fie infernala daca mai mananc multe clatite cu ciocolata

17+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Buna ziua si de la mine, frumoasele mosului!

Eu raportez ca azi ma simt minunat. Am dormit ca o purcica, mi-am facut parul (vopsit si aranjat), m-am plimbat si ...surpriza: sunt din nou zvarluga. Nu m-a tinut nicaieri, nici coloana, nici bazinul, minunat!!! Nu am simtit nici presiunea pelvina, nu mai simteam la fecare pas ca Luca apasa asa tare de parca da sa iasa. Cred ca sunt asa bine si energica de la somn! Claudinna, "sora" mea de suferinta, cum esti azi?
Plus ca afara e un basm!!! Am iesit in tongs (mai pe romaneste shlapi ) si tare bine a fost, ma saturasem de pantofiori!

Luca e bine sanatos, puiutul mamii, misca, misca. Am vazut ca misca si noaptea. Eu de cateva saptamani nu mai trezesc noaptea la pishu. Dar aseara m-am trezit de sete si sa vedeti ce misca puiul, n-avea treaba! Noroc ca mi-a zis o prietena ca misca si in somn, ca altfel ma gandeam ca are insomnii, vazand ca misca nonstop.

Am citit numai vesti bune, ma bucur tare pt voi.
Mai intai, BRAVO FELICIC PT TT! Ti s-a luat o piatra de pe inima!!!

Piolica, bebelina ta este bine, poate are un alt ritm de crestere, sinusoidal, nimic anormal in asta! Distractie placuta la Kylie diseara, imi place fff mult de ea, dar iubirea mea cea mare tot Madonna ramane. Kylie insa face super show-uri, o sa va simtiti bine, zic eu!

Musette, bafta la eco!!!

Bafta fetelor care merg la doctor/ eco!

Vad ca vb de shopping, de La Redoute, ii stiu si eu din Franta, sunt ok, nimic exagerat, dar ok raportul calitate/pret. Eu nu prea am luat de la ei, recunosc, am preferat alte marci. Adevarate shoppaholice fetele mele, eu inca nu am intrat in febra asta, astept iunie sa ne mutam, sa ne linistim, si apoi incep si eu sa adun ca furnica! Eu zic ca mai e destul timp sa cumpar, nu?

Kid, dai sfaturi excelente, la fel si Miruna, salvat cam tot ce ziceti voi despre hainute si accesorii. Ati putea scrie o carte.

Despre mancare, eu nu am chef de prajeluri, sau pizza, paste, carne, paine nu am pupat de luni de zile, imi cade fff greu. Mananc fff multe cruditati, salate, rosii, lapte, azi fac cartofi cu smantana si usturoi. Am o pofta de fasole cu afumatura, s-ar bate turcii la gura mea! Nusha, vin la tine la masa, ma primesti? Eu am pofte de fata simpla, cartofi si fasole, nu tu finetzuri, caviar (grrr!), nebunii, nu, nene, mancare simpla. Imi curge in vene sange de dac!

Bitza, am vazut ca ai usoare probleme de sanatate, ai multa grija de tine, sper sa aflii ca e totul bine!

In rest, pupici speciali pt Laureta, Bitza, Moni, Nusha, Andy_galro!!! Anca, tie pupici multi, mai ai contractii?
Eh, stati linistite, va pup pe toate fara exceptie!

23+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Hihi, nushu, ai grija cu clatitele alea!!!Ma mir ca nu mi-e pofta!!
Si noi ducem dorul soarelui; marea e f aproape de Amsterdam- 15 mi de mers cu trenul!Asta e unul din motivele pt care probabil ne intoarcem acasa-vremea

24+LUCAS
AMR 16 saptamani!!!

Mergi la inceput

eva ma bucur ca azi te simti bine !!! chiar ne intrebam aici ce-i cu tine de nu ai aparut azi!!!

normal ca te primesc la masa la noi mai ales ca am facut o oala cat pt 10 credeam ca n-o sa ma mai satur!!! si avem si castraveti in otet!!o nebunie

pupici pt bebe luca cumintel!!!

17+ DAVID

Mergi la inceput

Salut, Eva, ne lipseai!!Ma bucur ca te simti bine!
Eu sper sa fie o greseala in analizele mele!Vad vineri ce zice dr, sper sa-mi dea sa fac analiza, sa ne edificam!
Pofte si eu tot simple am, imediat fac un borsh!!Ca la Moldova!
Eu ma mai trezesc cam o data pe noapte la pishu, iar ziua e de speriat, cateodata abia ma ridic si tre sa ma asez din nou ca simt ca ma trece!!

24+LUCAS
AMR 16 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Fetelor, voi mai stiti ceva de campania "Cresc cu elevit". Parca trebuia sa inceapa a doua etapa de multisor, dar ei tot in pauza scriu ca sunt.

Pupici!

20+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

iar ati avut limbarita azi!!!
noi plecam la plimbare, sper sa ma lase scorpia(alexa) sa recuperez deseara.
toate

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

bine ai revenit Eva, ma bucur ca te simti mai bine

21+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput