Salajence la APEELL!![47]

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare gasca!!!!!!!!

mai aseara se lua curentu la mine.ii drept ca a ploat , da chiar asa.
he, he , he, olim n-am prestat nimik cu colegu ca nu fu acasa.aseara Tudor cu tata-sau au fost la un chef [majorat de fecior].tulai si nu stiu la cat or venit.acu dorm, da-s curioasa de impresiile lui tudor, ca e primul chef de chef la care a participat.

io va astept....

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

buna dimi fetelor!
eu acum merg cu sotul la simleu la broscarie. care veniti pe acolo si ma recunoasteti din pozucile puse de mine, dati buna-ziua

Maria

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'neatza!

olim multzam de cafea!

bia, am inteles acu' cum sta cu concediul! Ma gandeam io ca nu il lasi singur, dar n-am vrut sa intreb direct. Ai gasit ceva fain, sau inca esti in cautari?

maria distractie placuta!

Eu imi astept jumate de familie sa vina acasa. Diana a plecat dimineata cu Ovi in Slite, un orasel pe coasta cealalta a insulei, la vreo 30 de km(ca sa vedeti ce lata-i insula ) la un concurs de orientare in padure. Apoi nu stiu ce vom face, astept sa ne hotaram in grup ce si cum.
Si Diana a fost aseara la chef, la o colega de a ei care e din Ecuador. Mama ei s-a maritat cu un suedez, are 2 copii facuti in Ecuador si suedezul ii creste. E aici de 6 ani, o cunosc si eu ca suntem amandoua la scoala. A dat si ea examenul al 2-lea acum cu mine. Ea l-a mai dat si nu l-a trecut. A fost chef si de ziua fetei si pentru ca se muta pe continent, tatal ei-suedezul-a primit un job acolo si pleaca cu totii. Diana a venit tare incantata de petrecere, a fost prima la care au fost si baieti si a "decretat" ca asa vrea si ea de ziua ei sa faca.

Noa cam atat de la noi, o sambata faina va doresc!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna si de la mine !

Foarte harnicutze fetele noastre ... am avut ce citi acum dimi ...
sa incep pe rand sa spun cate ceva ...

Despre venirea la Ulmeni sunt si eu de acord cu voi , doar k mi-ar placea daca am sti de o cabana ceva sa o inchiriem si sa stam de sambata pana duminica cu tot cu copilashi . Daca aveti cunostiinta careva de vreo cabana sau pensiune prin zona aceea haideti sa ne intelegem si sa mergem sa stam peste noapte , asa s-or cunoaste si colegii nostri intre ei . Astept pareri !!!

Bia , felicitari , inca o data , lui Tudor !!! Intr-adevar , merita o vacanta pe cinste . Cand stiti unde veti merge da-ne si noua mici detalii . Asteptam impresiile lui Tudor de la kef . Da acum se merge insotit de tata la kefuri ???

Mihaela , mult succes Dianei la intrecere . Poate reusim , totusi , sa ne vedem si noi k tare mi-e dor de tine si de povestile noastre !!!
referitor la mashinutza , sa va ajute DD sa va vedeti visul implinit ! Cat despre bagaje , nu se pot trimite cu ceva firma de curierat , k spuneai ca nu crezi ca vor incapea toate in mashina ??? trebuie sa existe ceva modalitate de a trimite colet in Suedia !!!

Maria , scalda placuta sa va aveti ! Sa ne spui daca s-a deschis bazinul exterior ! Eu , sincera sa fiu nu sunt incantat de broscarie , nu stiu la Boghis ce s-a mai amenajat , dar k si apa e mai buna cea de la Boghis . Oricum , distractie placuta !

Otilia , ce a zis Vlad cand a aflat ca , probabil , va fi tot un baietel ??? Mai , sanatos sa fie , indiferent ce o fi !

Giulia , ati ajuns cu bine de la Cluj ? Salutari mamei tale !

Eu am pus papitza la foc , acum imi savurez cafelutza , dupa care cred ca merg sa trag un pui de somn k nu ma simt prea bine . Ma doare in gat , in partea stanga k nici saliva nu o pot inghiti . Paula tuseste si are mukishori , dupa 2 saptamani de camin . Andreea e cam plictisita , nu mai are rabdare pana mergem in Germania la verishoara ei . Cam atat de la noi !

Week-end placut tuturor !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

blondo istea is scuze de clasa 1 cu curentusi ai lasat feciorii singuri la chef, si tu acasa
adriana, apoi i-am spus la soacra chestiile estea de nu stiu cate ori, dar degeaba ca nu aude.Si colegu abia astept sa vina acasa si sa il aud ce ii zice, ca primavara asta o cam pus-o la punct pe cucoanadar tot degeaba, ca madam e cardiaca si se scoate cua sta, ca de cate ori ii spunem ceva cheama medicu, si nu vreaus a moara sa o am pe costiinta
dar oricum acuma cand ma duc acasa tot ii zic vreo doua la mine in casa, da mi frica sa nu sara cumnatu la ca e agresiv cand zic ceva de ma-sa.
cat despre cabana, eu nu stiu sa fie ceva prin zona, o intreb pe deli sa vad ce zice si ea, poate stie ceva.
miha bafta la concurs
maria distractie la balaceala
mai eu ara is pachet de nervi, azi mi-o ajuns imputernicirea tradusa din romania si am zis lui deli sa trimita o sticla de cola la cumnatu-sau de ziua lui, si mi-o luat colibri 20 de euroAm ramas tampita si am pus mana pe telefon, ce le-am zis doua, anu trecut imi trimite deli achet cand eram gravida si ii zic sa imi cumpere salam de sibiu, si mi-l iau nenorocitele de la birou, ca cica l-au luat in vama, dintre tot numai salamu de sibiu ca a dat pe el deli 600.000 restu de conserve si pateuri toate acoloasa ca am terminat orice relatie cu ei, ba am sa le fac si antireclama, sa se invete minte, sia sa au utin clienti mai nou.
no hai ca ma duc sa pap niste cirese si mai viu, astept sa se trezeasca puiusi vorbesc cu nasa pe mes
o sambata faina sa aveti toate

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

9 la romana.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Maria_K

buna dimi fetelor!
eu acum merg cu sotul la simleu la broscarie. care veniti pe acolo si ma recunoasteti din pozucile puse de mine, dati buna-ziua

maria, balaceala placuta.te asteptam cu impresi.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaela_s

bia, am inteles acu' cum sta cu concediul! Ma gandeam io ca nu il lasi singur, dar n-am vrut sa intreb direct. Ai gasit ceva fain, sau inca esti in cautari?

io-s o mama posesiva.parca e prea mic de plecat singur in vacanta .nu zic ca de vrea el sa merga in tabara organizata ,il las[da a fi vai de el, ca a sta tot cu tilifonul la ureche].
deocamdata caut pelitoralulromanesc din cauzade coleg.
sa ne spui ce a facut diana la concurs.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anacezara

Olim , referitor la soacre , eu la a mea i-am spus verde-n fata ce si cum sta treaba , am avut o discutie mai aprinsa si dupa aia in timp a renuntat sa ne mai controleze viata cu tf. de 5 ori pe zi sau cu intrebari unde mergem , cu cine si cat stam si ce facem si chestii din astea . Parerea mea ca ar trebui sa aveti o discutie in care sa-i spui ce te deranjeaza , fara menajamente k nu merita sa-ti mananci tu sanatatea . Eventual , ii spui si colegului k asa nu mai merge si sa ia o pozitie referitor la mama lui in care sa o puna la respect .

Despre venirea la Ulmeni sunt si eu de acord cu voi , doar k mi-ar placea daca am sti de o cabana ceva sa o inchiriem si sa stam de sambata pana duminica cu tot cu copilashi . Daca aveti cunostiinta careva de vreo cabana sau pensiune prin zona aceea haideti sa ne intelegem si sa mergem sa stam peste noapte , asa s-or cunoaste si colegii nostri intre ei . Astept pareri !!!

Bia , felicitari , inca o data , lui Tudor !!! Intr-adevar , merita o vacanta pe cinste . Cand stiti unde veti merge da-ne si noua mici detalii . Asteptam impresiile lui Tudor de la kef . Da acum se merge insotit de tata la kefuri ???

adriana, da depinde si de soacra.musai sa fie receptiva la ceea ce-i spui .ca de-i una si pusa doar pe facut zile fripte nurorii poti sa-i spui zilnic de 1000 de ori[eventual sa-i las si un CD cu doleantele tale]ca tot degeaba

io zic ca am putea sa cautam cazare in apropiere, la stramtorile ticaului, sau poate stie olim ceva in zona.e buna ideea .tulai ce dezmat ar fi acolo.moama ce fain ar fi.

bey, e minor coptilu.si a fost invitat si "saracu" tatitic.a venit incantat de la chefuiala.a cunoscut fff multi baieti de la mate-fizica[olimpici la mate si info la ,faza natioanala], e tare incantat flacau .si clar a zis mate-info e de mine.

PS da sa nu va zic ora la care au ajuns si sa nu-mi cereti sa va zic ce au facut , ca sunt sigura ca nu ma credeti.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by olim

blondo istea is scuze de clasa 1 cu curentusi ai lasat feciorii singuri la chef, si tu acasa
adriana, apoi i-am spus la soacra chestiile estea de nu stiu cate ori, dar degeaba ca nu aude.Si colegu abia astept sa vina acasa si sa il aud ce ii zice, ca primavara asta o cam pus-o la punct pe cucoanadar tot degeaba, ca madam e cardiaca si se scoate cua sta, ca de cate ori ii spunem ceva cheama medicu, si nu vreaus a moara sa o am pe costiinta
dar oricum acuma cand ma duc acasa tot ii zic vreo doua la mine in casa, da mi frica sa nu sara cumnatu la ca e agresiv cand zic ceva de ma-sa.

bey, nu estem scuza, estem realitate.si mi-am facut o groaza de pacate, ca i-am injurat in gand pe cei de la electrica.DD sa ma ierte.

mai, io zic sa nu te mai agiti cu soacra .zi ca ea si fa ca tine.nu o mai antrenati in treburile voastre.lasati-o in lumea ei .oricum io cred ca e beteaga , da nu cu inima.trateaz-o cu calm si indiferenta, nu o mai educi tu pe ea .nu o lasa sa vada ca nu-ti convine ce face. io-s sadica si i-as spune verde in fata draga soacra cu regret vreau sa te anunt ca ne-am hotarat sa vindem terenu de la tg mures ca sa scapam de o lepra si sa stam printre straini la cluj.

da di ce ai vrut cola din ro? estem mai buna ca cea de la voi?

va tzuc da ma viu.

vikend placut la tata gasca.

Mergi la inceput