Salajence la APEELL!![47]

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

BAFTA TUDOR!!!!!!!!!!!
va dorim tuturor o zi frumoasa si scurta

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

multumim,multumim.
sa va audacel de sus.doamne ce emotii am.sper sa nu fie repezit fecioru .mno, cu tupeu inainte.
va tzuc.....

ptr tuata gasca.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Salutare gagici!
Deci, ratai intalneala..ptiu ce ghinion!
Asta e, ramane pe altadata...
Ma duc sa-mi iau mama de la gara la Cluj , dar inainte de asta ma duc sa-mi fac ceva aprovionare la Carrfour ca bate un vant de primavara in frigideuru meu!
In restul ,toate bune...
Adi, sar mana pen oferta de a ma ajuta cu banca, eye contact ok?!

...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'Neatza la amiaza!

Multzam fetelor de sfaturi cu masina. Nu stiu daca se poate asa ceva aici, cu copie legalizata...astia au legea in mana si atat. Dar se pare ca va fi mai usor, cica se pot inmatricula masinile si la Oradea si dureaza 3 zile doar, asa ca sper sa putem rezolva in Ro. Multumesc oricum ca va ganditi la mine.

Bia, tinem pumnii pentru Tudor!!!! Mult succes!

Otilia, spor la treburi! Esti tare activa, ma gandesc ca te simti mai bine acum. Mai ai greturi?

olim esti mai bine mama?

Azi sunt acasa, am zi libera. Am profitat de ocazie si am fost cu Ovi la un test drive (ma tot gandeam care e cuvantul in romaneste si nu-l stiu ) cu un Citroen C5 care acu' iesi pe piata. Tare ne-a placut , din toate punctele de vedere. A fost o masina cu cutie automata si de unde Ovi pana acum spunea ca astea sunt masini de m u i eri, acu' a zis ca e super. E prima data cand conduce asa ceva.

O vinere scurta si frumoasa! Io merg la smotru si apoi dupa Silvia...dar mai viu...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaela_s

Azi sunt acasa, am zi libera. Am profitat de ocazie si am fost cu Ovi la un test drive (ma tot gandeam care e cuvantul in romaneste si nu-l stiu ) cu un Citroen C5 care acu' iesi pe piata. Tare ne-a placut , din toate punctele de vedere. A fost o masina cu cutie automata si de unde Ovi pana acum spunea ca astea sunt masini de m u i eri, acu' a zis ca e super. E prima data cand conduce asa ceva.

he,he, he asa zicea si colegul meu.dade cand se aglomera orasul nostru , a decretat imi iau masina cu cutie automata.si mie imi place Citroien C 5.sa inteleg ca va innoiti?Doamne ajuta.spor la curatenie.

giulia,si frigiderul meu e sexy.poate ne aruncam duminica in cluj .sa vedem ce dispozitie are colegu .io-s adepta shoppingarelilor, la orice ora din zi si din noapte sunt dispusa sa ma "sacrific" cu colegul e mai greu.mai si ma bucur ca si feciorii ma mostenesc.

olim, cum esti?

adriana, pe unde esti? hai ca-i vineri zi scurta .treci la raportul de week.

oi si ce ai mai bucatarit?ce face burtica?au aparut pisoiasii?

ionaaaaaaaaaaaaaaaaaa, treci la scris ca de nu vin la usa ta cu 2 pisoi adevarati.

camiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, io inteleg ca revederea cu colegul a fost frumoasa si fructuoasa, da macar un rand si-o poza ne poti baga si noua.hai la un cafei si-o barfa mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Bia, din pacate la mine nu e zi scurta , tot pana la ora 16 lucrez .
Da ma relaxaz la 5,30 ca am programare la masaj .
Ce zice Tudor , cum a fost ???

Giulia , conduci tu pana in Cluj , mergi cu Calin ? Ai grija si drum bun ! Salutari mamei tale !

Mihaela , test-drive ii yice si pe la noi , asa ca nu tre sa te chinui sa ne explici prea mult . Doamne-ajuta sa va inoiti cu un C 5 !!!

Multi pupici la toate fetele !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Bia, Ovi probeaza de cand am venit toate masinile care i-au placut cum arata ...a fost cu un Volvo(singur ca eu eram la scoala), apoi am fost cu totii cu un Passat model nou, acum Citroenul. A vrut si un Audi nou, dar nu am apucat sa-l probam, l-am admirat doar in magazin. Era cat pe ce sa luam un VW Bora (aveau o oferta faina) dar banca nu ne mai da credit , asa ca inca nu putem sa ne innoim. Dar vrem! Om vedea cum rezolvam, ideea e ca Citroenul asta chiar ne-a placut, iar ca pret e bunicel, fata de Audi spre ex. Poate pana rezolvam cu banii apare altceva.

N-a iesit Tudor, cum a fost?

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

ooooooooooo,Volvo? io-s topita dupa marca asta.tulai doamne ce masina , ce dotari , ce siguranta.avioun, muica.DD sa va puteti lua 2 masini noi.si audi e mistoc, da mno are din partea mea un -, nu e asa sparios in spate, da s-o zic pe aia dreapta nu mi-ar displacea nici audi.oricum, pana oi ajunge io sa am masina mea personalaa mai curge multa apa pe valea zalaului.is o dificila ce mai .pana mai ieri cantam jeepan, acu vreau volvan.dar doar visez , ca in rest........

mno, ficioru cica o stiut.a facut prima parte perfect[grila], apoi cica a gresit la un calcul minor, dar mersul problemei cica e bun, nu-i da du rezultatu corect[pai daca gresi omu].
eu am sunta profu de mate sa vaz cum fu subiectul .cica cc cam dificil.al meu fecior a zis ca a fost accesibil.

asteptarea-i cea mai grea.inca nu am aflat nota la ro.

Mergi la inceput

Bia, io nu visez masina personala, ca mi-i mai usor cu autobuzul .
Sa stii ca de Volvo Ovi a fost dezamagit. Pe langa ca is scumpe, nu au dotarile altora la acelasi pret, nu mai sunt ceea ce au fost. Au fost cumparati de Ford si motorul e slabutz, nu are "zvak"...plus ca fiind o masina grea e tare greu de franat. Desi visam si noi ca ajungem in Suedia si ne luam Volvo, a cazut. Nu stiu, poate e doar parerea lui Ovi, nu zic ca altora nu le place...
Bia, pai sa ti se implineasca visul!!!!

Tinem pumnii in continuare pentru Tudor, da' io-s sigura ca va fi bine. Ce primeste, ce primeste pentru rezultatele bune?

Restul? Sunteti in we deja?

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor is pachet de nervi, anu trecut i-am dat bani cucoanei de sacra sa plateasca impozitu la pamant, si nu l-a platit, si am penalizari mai mult decat e impozitu.
O omor cand ma duc acasa jur
citesc ce ati scris i viu.
ii dau lui alex bibe pana atunci

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput