Salajence la APEELL!![47]
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
dianaiulie2009 spune:
Va servesc o cafelutza aburinda , un ceai cu lamaie , un cola cu gheatza , o prajiturica si tot ce va doreste sufletelul !!!
" Carpe diem ! "
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Bimilit spune:
ptr toata gasca.
ioana, .io-s alaturi de tine.daca vrei o batista sau un umar pe care sa plangi in zona.
maria , multi ani fericti impreuna.te mai asteptam la noi.
olim, fruntea sus, e doar o enteroviroza.ce te lasi tu doborata de asa ceva? nu poci ptr ca sa crez.hai mataluta in tara si-i vedea cum sta treaba.io zic ca ar fi pacat sa ratati cetatenia.hai ca 2 ani zboara un doi.auzi ia lamureste mataluta blonda: daca iti vinzi ap din cluj lichidezi creditul in spania?si cu casa de acolo ce faci? ca tot trebuie sao vinzi daca veniti in ro.iar daca veniti in ro unde stati ? la suacra?fa mataluta calcule si desene , asta dupa ce stai in romanik si-i vedea atunci ce hotarare luati.pupam barbatelu.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
quote:
Originally posted by anacezara
Va servesc o cafelutza aburinda , un ceai cu lamaie , un cola cu gheatza , o prajiturica si tot ce va doreste sufletelul !!!
" Carpe diem ! "
se poate si o tigara
![](icon_smile_big.gif)
dianaiulie2009 spune:
Cu mare placere Bia ! portie dubla pentru fiecare , vorba ta , poate apare si Giulia !
Maria , multi , multi ani fericiti si plini de impliniri si de acum inainte !
" Carpe diem ! "
olim spune:
salutare tuturor
blondo stiu ce zici,chiar nu stiu ce sa fac
Daca vand apartamentu mai ramane ceva credit labanca, da nu mult, asa cat pentru fisc, iar la soacra nu stau nici in ruptu capului, da ma gandeam ca o mai creste pamantu, ca de apartamente or tot fii da pamant pe centru se termina.Cat de stat o perioada i tara avem o casuta la 40 de km de cluj, care e pe 5000 de em2, ca am luat-o de la o tanti la 7000 d eeuroi mai demult, trebe doar aranjata un pic si se poate locui acolo, e o zona superba, liniste tot ce mi-as dori o perioada.Dar cetatenia chiar nu merita ratata, stiu, amu om mai vedea.Ca io sincera nu m-as duce acasa veci, da colegu nu s-o acomodat nici amu dupa 7 ani jumate, si pt e e vorba.Daca si-ar gasi ceva de lucru sa ii placa, da e cam greu, si camionul nu il vreau pt toata viata
Om trai si om vedea ce planuri are DD pt noi
blondo nu sunt tighi
multumim de coca adriana
o zi faina tuturor
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/giulia71/giulia71.jpg)
giulia71 spune:
Saluti si de la mine!
Buuuna cafeluta, calda si aburinda...
Ce faceti, cum sunteti?
Noi de astzi nu avem pe tati ca pleaca la capitala cu treburi, asa ca suntem singurei in we asta. In schimb, o sa vina mama maine seara pe la noi, sta vreo 2 saptamani si pleaca.
Avem si o suparare, ca inca tot batem pasu pe loc cu creditu din cauza bancii, ca, colegu n-are carte de munca, are contract de mandat si cica nu au mai intalnit situatia asta si tre sa ceara derogare de la Amsterdam.
Bun, treaba e ca nu stim cat dureaza obtinerea derogarii asteia, ca daca dureaza o luna, pa si la revedere.
Tre sa ne orientam catre alta banca .
In plus, ne intarzie cu lucrarile si n-am chef sa intram in iarna tocmai la finisari. Stam intr-un stres...de nu va zic!
Nici nu putem sa-i zicem constructorului cu care am semnat contractu ca zice ca suntem neseriosi.
Da ma intreb eu cu singuru neuron care mai functioneaza, cum pana mea banca nu a mai intalknit cazuri pana acum? Ce al meu e singuru director general din toata tara?
Ca toti patronii, directori de sc au contract de mandat cf noii legi, nu?
Si uite asa, in Romanica batem pasu tot pe loc , pe loc, pe loc!
Olim, eu nu ma prea pricep la sfaturi, da eu zic ca dorinta voastra de a va intoarce in tara provine si de la faptu ca, colegu sta numa pe drumuri si are un job care, evident nu-i place, nu?
Zic ca daca si-ar gasi un job la voi in oras, fara deplasari, ati vedea lucrurile si din alta perspectiva, hmm?
Si de ce sa vindeti ap de la Cluj cand preturile inca cresc, ca sa te zgarii pe oki la anu sau la anu halalalt? Lasa-l frate la locu lui si inchiriaza-l!
Zic si io...
Ma intorc la ale mele
...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!
olim spune:
mai fetelor aveti dreptate toate, da mi frica sa nu scada preturile si acasa ca aici si sa nu i pot vinde.Mai vedem noi cum facem, oricum multam de sfaturi
giulia, de ce nu incerci si la alta anca poate rzolvi mai repede problema
pupam toate salajencele
al meu coleg e mai bine, si-a revenit, numa ca acuma vine la lyon, ca ieri un coleg de la firma a avut un accident cu camionu, se pare ca ieri a fost zo ci gninion.Doamne ferste, sper ca nu o murit, ca Marius nu stia sa imi spuna, cica merge din Germania in Franta sa vada la spital si cum e camionu, ca sefii lui ieri nu au inteles nimic, si Marius e singuru care vorbeste franceza, si la telefon nu vor sa ii dea detalii frantujii In toaman un coleg o facut la Lyon o semiparalizie, noroc ca o apucat de o oprit pe autostrada, ca putea provoca o tragedia cu dihania de camion.Doamen ferste,asta ma sperie cel mai tare, dar ce e scris in viata se intampla, asa ca DD sa aibe grija de noi toti
Maria_K spune:
multumesc fete de felicitari! stiu ca primii 20 de ani sunt mai grei, ca dupa aia te obisnuiesti
eu sunt la servici, am prins si eu un moment si ma bucur de o punga cu stixuri
pupici tuturor
Maria
Pozele noastre
olim spune:
maria , eu as zice primii 50 ca restu is perfecti
nu vezi ca dupa 25-30 de ani de casatorie cauta mosii tinere de 17 ani.
Aici este un mos care s-a casatorti cu una de 18, el are vreo 87 cred.Si cand prietenii il intreaba cum o sa faca fata la obligatile de sot mosu spune, mai bine o femeie tanara si frumoasa pentru toata lumea, decat o baba urata si proasta numai pentru mine
Bimilit spune:
quote:
Originally posted by giulia71
Noi de astzi nu avem pe tati ca pleaca la capitala cu treburi, asa ca suntem singurei in we asta. In schimb, o sa vina mama maine seara pe la noi, sta vreo 2 saptamani si pleaca.
ce fain .deci o sa mancati mancare gatita
![](icon_smile_wink.gif)