Salajence la APEELL!![47]

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

'Neata!Azi dau eu cafeaua. Poftiti de serviti, este destula, pentru toata lumea... Si piscoturi si suc, si tigari...In sfarsit e soare afara. Sa vedem cat o tine... da mai viu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ziua buna si de la mine!

Otilia, multzam de cafea!

Noi ne-am distrat aseara cu Wii, la prietenii nostri...e o nebunie! Am jucat tenis, bowling, ne-am dat cu schiurile, muuulte sporturi. Daca ai unul di asta in casa, uiti de toate, pe bune! Tare misto! Si am mai aflat ca sunt mai tanara-biologic-cu 5 ani!

Io-s ca pe ghimpi, mama e in operatie, sau o fi iesit habar n-am...poate pe la 17 aflu ceva cand o asistenta din spital o sa sune la nasa mea si atunci ea imi scrie pe e-mail ce si cum. Asa ca ma duc sa smotruiesc prin casa, apoi merg dupa Silvia si da-de pana ajung acasa afla nasa ceva si imi scrie si mie....

Pup, o saptamana faina!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Salutare fetelor,
Mihaela sanatate multa mamei tale. Ai incredere in DD ca totul va fi bine:))
Te pupic

Am avut un we linistit cu un coleg cam niervos asa fara motiv si fara prea multe de povestit, stat acasa, facut gratar si somnic de dupa-amiaza.
Astazi, o luaram de la capat:(
Am o stare asa de ne-stare, parca vreau concediu, nici nu stiu ce am?!
Va zic la toate fetele o sapatamana usoara si tot binele din lume:))

...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!

Mergi la inceput

Salutare si de la mine. Miha, sanatate maxima mamei tale! pt voi toate.Olim, sa stii ca eu m-am gandit ca ar putea fi sunetul scos de rularea unui film deci, nu prima pozitie ci chiar ultima (referitor la concursul recunoaste sunetul )Astept sa vina Vlad, poate iesim undeva.Sa vedem cand va ajunge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

miha ai aflat ceva de la cluj?
adriana, da pe 14 is la ulmeni, cel putin asa sper, daca nu intervine nimic, oricum mai povestim pana atunci
silvana, si eu tot la aia m-am gandit, eu nu pot vizualiza raspunsurile celorlati, tu cum ai vazut ce am scris eu
dimineata am trimis o genta cu papica, scutece si niste hainute pt alex, si am trimis faianta, nu stiu daca v-am zis da am primit 30 de m de faianta si o pun in baia de sus de la cluj, am despus actele pt somaj, am mai facut niste cumparaturi, niste jucarii pt alex, niste dulciuri de dus acasa.
va pup pe toate si va doresc o seara faina sa aveti
mai viu mai tarziu

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Am aflat acum o ora despe mama: a fost operata dimineata, nasa mea care e verisoara ei a fost pe la ea dar mama dormea inca la terapie intensiva. Are o prietena asistenta la Terapie intensiva si asa a intrat. Operatia a fost OK, fara complicatii, acum trebuie sa vada cat de repede isi revine de la Terapie si abia dupa ce va merge din nou in salon voi putea vb cu ea. Pana atunci imi va da de veste nasa mea, pe masura ce afla si ea noutati sau va merge pe la mama.

Multumesc de gandurile bune, .

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Buna dimi... Poftiti la cafeluta...Miha, sper ca ai vesti bune depre mama ta Biaaaaaaaaaa, pe unde esti? Hai, ca a gatat Tudor cu examenele nu mai ai de ce te fofila. Vaaai mi-e un somn...Dorm pe mine... Haideti la o poveste sa ma trezesc. pup]

Mergi la inceput

Nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

pentru mama Mihaelei !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

oti, a terminat tudor cu examenele, da s-a incalzit afara si ma alearga matei toata ziua.cum esti? burtik?

mihaela,refacere rapida mamei.te asteptam cu vesti.

adriana, cam scurtuta? ce faci?

giulia, hai la o tigara.

olim, deci te apuci de bagajit.sa ai drum bun.cat stai in tara?

mariaaaaaaaaaaa,cum esti?

va tzuc , da mai vin....

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput