Salajence la APEELL!![47]
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
Maria_K spune:
Salutare!!!!
iaca apar si eu....se apropie vinerea si incep sa prin viata. sambata merem la hajdu si deja incep sa trepidez
nu mi-a venit inca CM, desi trebuia sa ajunga in 16, tzatzele ma dor, ma simt naspa, balonata, ma doare usor burta, sunt sictirita. mi-am facut si test ieri si era negativ . cam asta am de raportat!
ah! am uitat! m-am apucat de cura ca ma sperie ca se apropie mersul in tunisia si tre sa scot curutzul la interval....tineti pumnii!
va
ps: am net la birou adu
Maria
Pozele noastre
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Bimilit spune:
tuluai doamne ce liniste-i aici.ce faceti dragutelor?
otilia, tu ai scutore, ca de esti sisi mahmura
,da restu?????
maria, lasa muica ccc curele, ca vine bb.io zicca dupa 26 sa iti faci testu de sarcina.doamne da sa ne anunti ca esti.
olimmmmmmmmmmm,bag sama ca inca e acasa colegu.
io mi-am revenit nitel ca trasai o tura de shoppingareala.am umplut frigiderul ca facea toples,saracutul.
va tuc da mai viu.......
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Saluti!
Si io pe aici...acum am ajuns acasa, numai ce am mancat...
Azi a fost fain la scoala...dupa pauza de pranz am ramas doar 3 elevi, am povestit cu profa tot felul...colegii nu prea mai au chef de scoala, isi gasesc motive sa se ceara. Pentru cei care sunt refugiati e mai nasol, ca ei trebuie sa dea cu subsemnatul la "social". Daca au absente de la scoala, trebuie sa le motiveze exact, pentru ca ei primesc bani de la stat si sunt obligati sa faca scoala. Eu n-am treaba, as putea sa nu mai merg la scoala, dar imi place...la cate mai am de invatat ce sa fac acasa? Si asa peste o saptamana e gata scoala...
Azi mi-am pregatit hartiile sa le trimit la Stockholm, sa-mi recunoasca diploma. M-am inscris pentru la toamna si am aflat ca pe langa suedeza, care e doar 75% din timpul de studiu, mai trebuie sa aleg o materie. Asa ca am ales engleza...ca mai era matematica. Si asa n-am studiat engleza deloc, acu' ma "fac" poliglo(a)ta . Dupa ore am fost sa cautam cadou pentru profa noastra, joia care vine suntem invitati la ea acasa, sa sarbatorim finalul cursurilor.
Cam atat de pe la noi...e in sfarsit mai cald, sunt 18 grade si se poate umbla in tricou, e soare si frumos. Poate pe we pregatim gratare in curte, vreau sa-i invit la noi pe profa de romana a fetelor si pe sotul ei daca sunt liberi. Sa mai petrecem si noi...
Nu v-am spus ca ieri dimineata mergand spre scoala Dianei, cu masina, ne opreste politia, exact in fata scolii. Noi veneam de pe o strada principala pe care limita de viteza intre orele 7-18 este 30 km/ora, pentru ca e in apropierea scolii...noi aveam 41 si ne-a inregistrat radarul. Normal ca am luat amenda, dar nu va spun cat e de mare, ca va cruciti! Fain a fost politistul cand a venit la noi la masina, l-a intrebat pe Ovi daca vb suedeza(vazand masina cu numar strain), i-a spus ce s-a intamplat, ca am depasit viteza si l-a intrebat pe Ovi: e OK daca va dau amenda? Pe mine ma bufnea rasul cand l-am auzit, ce putei spune? Apoi am aflat ca poti refuza si te judeci cu ei la Tribunal daca tu spui ca ei nu au dreptate...haha! Noa dar cand am auzit cat e amenda, mi-a pierit rasul! Va spun doar ca masa cu cele 4 sacune din bucatarie, care sunt din lemn masiv, stejar...au fost mai ieftine decat amenda!
Aseara ne-am montat masa de bucatarie si scaunele, am dus masa cu scaunele care erau aici pe terasa, caci pentru aia le luasem...o sa fac poze sa vedeti cum arata acum bucataria si terasa.
Cami, am vazut pozele pe care le-ai pus, multzam fain! Am remarcat special piata agro-alimentara si pe nepotelul tau care e un dragalas!
Olim, cum ati petrecut?
Maria, distractie placuta la Hajdu! Si asteptam vestea cea mare...
Bia, si eu urmeaza sa-mi umplu frigi! Mama e la Cj deja, amine dimineata merge la spital si dupamasa voi sti mai multe, sper. Abia astept!
Hai ca am zis ca nu prea am ce povesti, dar uite ca s-au adunat...
Va pup, o seara faina!
vorbe de copil...
Hobby
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/piticutz/piticutz.jpg)
piticutz spune:
Mihaela, pe mine ma dor degetele de la scris, cind ma apuc aici sa povestesc...mai mult de aia sint asa scumpa la vorba.
Probabil ca tu ai deja dactilo-practica :)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Buna dimi! Poftiti la cafea, ceai, cola si bineanteles tzighi! Maria, eu zic ca sunt semne clare de
insa cu testul eu zic sa mai astepti cateva zile. Si la mine doar al doilea test, dupa 10 zile s-a pozitivat, desi eu simteam ca sunt
.Bia, si unde ai fost la shoping? Ar trebui sa dau si eu o raita pe la magazine, ca in afara de un tort de 10 kg pe care il livrez azi, bate vantul in frigider. Colega mea de la catedra, diriginta si ea de cls a XII-a, face azi tzuraiul cu clasa ei, si i-am zis sa nu cumva sa il facem in aceeasi saptamana ca nu ii fac tortul.
Asa ca il face mai iute.
Ce sa va mai pove? Mi-e somn toata ziua, mi se umfla picioarele, ma gandesc deja cu groaza la ce mai urmeaza. Abia astept ziua de 10 iulie sa fiu si eu in vacanta. Va
si mai vin.Scrieti aici, ca sa am ce ceti.
dianaiulie2009 spune:
Buna dimineatza si de la mine !!!
Mai fetelor eu ma simt asa de obosita cu vremea asta , k ajung acasa si nu mai am kef sa fac nimik , numai ma pun in pat si gata ... in 5 min. adorm dusa ... nashpa starea asta !!!
Bia , concursul va fi candva dupa alegeri si , bineinteles asteptam sa vedem cine va iesi k sa stiu in ce directie ma indrept . Nu e la mine la scarbici , cu toate k inca ma mai gandesc ce sa fac daca se va scoate acel post la concurs . Chiar asa , cum intreba si Oti , pe unde te-ai shopingarit ??? Cum sunt baietii ? Pe unde meregti in week ???
Mihaela , interesant la voi sistemul de invatamant , mi se pare foarte lejer si cred ca mergi cu drag la cursuri . Voi unde mergeti in week , inafara de gratare pe care ziceai ca le pregatesti in curte ... fetele sunt bine ? Cum sta Silvia cu picturile ? Pupici la fete !!!
Olim , ce zice sora ta despre pensiune sau cabana ? Este ceva prin zona ? Care a fost cadoul pentru colegu ? Sa va fie de bine !!!
Otilia mama da unde bagi ditamai tortul de 10 kg ??? Uau ... ce noroc pe elevii care va au k si diriginta . Si pe cand turaiala ? Distractie faina si voua !
Maria , Giulia drum bun la Hajdu si distractie placuta !
Eu maine voi presta in campul muncii , toate colegele ne gandim cu groaza la ziua de maine , dar asta e nu avem ce face . Oricum am de lucru la o situatie asa k intr-un fel pt. mine e ok k sper sa o termin . Vom duce fetele la socrela si dupa ce voi merge acasa voi petrece cu colegu . Saptamana viitoare smbata imi ajunge fratiorul la Cluj , va sta 1 saptamana . Imi voi lua concediu daca nu vor fi comentarii . Ai mei au plecat de ieri la Felix cu bilet de tratament si nu stiu k vine acasa fratele meu , vom merge si le vom face doar o surpriza . Sper sa nu faca infarct ... Acum voi cauta o pensiune sa ne cazam si noi vreo 2 zile daa tot mergem pana acolo .
Mihaela , ma rog pentru mama ta k totul sa se termine rpd si cu bine ! Doamne ajuta !!!
" Carpe diem ! "
Bimilit spune:
neata!ptr toata gasca.
mihaela, te asteptam cu vesti despre mama.doamne ajuta .o sa fie bine.
oti,m-am shoppingarit loco.auzi soro, lasa-o mai incet cu turaiala, ca te-a dansa si bb cand a veni pe lume.sa ne bagi poza cu tortuletul.
olim, baga sama ca ca o COLA rece te-ar stimula sa apari pe ecrane.
adriana, bafta cu jobul.hai ca sapt viitoare is alegeile si apoi se pot trage sforile.incearca la pensiunea LUCA din felix.cat sta fratele tau in tara?
cami, am vazut pozele.e un scumpic Vladut.te mai asteptam cu povesti.
giulia, o? hai baga aci detalii , unde mergi in vikend?
maria, cum esti azi?sa ai grija de tine.sa nu te balacesti prea mult.
ioana, cu ce sa te momesc ca sa apri in zona?
ioi, va tzuc ca a aparut teroristul in zona.......
revin in urmatoarea pauza publicitara.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Salutare, salutare! Fetelor, mi-e un somn....Bia draga da io nu dansez la tzurai... Dar tot e obositor... M-am gadit ca peste 2 sapt sa fac eu cu clasa, ce ziceti, cam cate tavi de pizza sa le fac? Vreo 15 ar ajunge oare? Am sa ii chem acasa, om sta pe terasa, le-oi pune siniste muzica, om manca un tort si gata.Luni serbam 7 ani de casatorie, asa ca probbil duminica ne sarbaorim in familie. Ce as putea pregati? Gratarele cad in grija lui Vlad, insa altceva? Tortul am sa il fac eu, desi nu am habar inca de tema. Sambatra Vlad e la scarbici, asa ca oi coace io ceva, sa fie surpriza pt el. Miha, multa sanatate mamei tale!Distractie buna pentru care mergeti la blaceala. Chiar asa Maria, ai grija cu balaceala. Nu prea multa, sa nu iei vreo infetcie din bazin.Hai, ca nu ami stiu ce sa scriu, da mai vin.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/giulia71/giulia71.jpg)
giulia71 spune:
Salutari si de la mine!
Nu plec nicaieri in we ca sambata lucrez in puii mei pana la 13. Probabil vom mere la Cluj sa luam balansoaru pentru gradina.
Huidu pas, ca colegu (cacofonie intentionata
) zice ca vrea sa stea peste noapte si in astfel de conditii nu se poate.
Asa ca ramane pe altadata.
Sper sa ajungem la Cluj si sa fie frumos sa bagam niste gratare in curte.
Adi si mie imi e somn, ba mai intru si-n depresie de la vremea asta, cu toate eforturile mele de a nu o baga in seama.
Mai mult, ametesc si cre ca mi se trage de la rushi ca au fost muuulti tare luna asta, deci sunt anemiata rau.
Imi merge bine cu, cura de slabire ca am ajuns la 65 de kile in viu. Mai am colaceii dupa burta sa-i dau jos si nu poci sa ma mobilizez. Ximena (vecina din Argentina) tot trage de mine sa mergem la sala , da nu poci din cauza oboselii.
Fetelor are fata asta un abdomen, zici ca e piatra , n-am vazut asa ceva si e slaba...arata beton!
Ah si bucurie mare sa nu uit, Ursu meu si-a depsit fobia si doarme acum in cusca lui, Doamne ajuta-i. Asa m-am bucurat!!!
Cani azi a tras kiulu de la scoala pe motiv ca-l durea capu, e un pic racit intradevar, dar io m-am prins ca...nu-l doare capu si ca n-are chef de scoala.
Hai o zi nu se pune, nu?
Imi e mila de el ca e asa mic...si asa multa carte!!!
Cam atat de la mine, voi de ce kiuliti ai?
...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!
Bimilit spune:
oti,,uitewww.culinar.ro/forum/continut-pagina/13279/TORTURILE-NOASTRE/pagina/7080/" target="_blank">aciidei de tort,postarea lui alinacos.