Salajence la APEELL!![47]

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

mihaela,am vazut pozele.mai da ce eleganta e silvia,si ce a crescut.
pe bune ca cu mine nu seamana Tudor, da nici cu colegu.io nu stiu zau de unde lua aceasta jena de modestie.amu derept ii ca io-l cam stopez cand isi scoate cornitele de ingamfare, da ieri avu mana libera la orice si oricat.
olim, pe unde esti? cauti cadou ptr colegu?

CAMIIIIIIIIII, io cum vaz pozele?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Hello , hello !!!

Mihaela , a crescut Silvia si e tare scumpica cu fustita ei . Imi pare rau de Diana ca sufera la , dar ii va trece rpd , sper . Am vazut si pozele cu casutza , imi plac floricele si rondoul . Cu cat va admir mai mult casele , cu atat imi doresc mai mult si eu o casutza a noastra . Ieri in HU tot pove cu colegu cum ne-ar placea sa fie casa visurilor noastre. In mare va scriu cam ce ne-am dori noi . O casutza mai mult pe nivel parter decat cu etaj , sub forma de L , unde in partea mica sa fie bucataria care sa aiba usi glisante din sticla de sus pana jos si cu deschidere spre curte si terasa . In partea mare de la L sa fie livingul , baia , dresing , camera de joaca pt. fete in care sa nu fie mobila deloc numai jucarii si toate minuniile care le au . Bucataria sa comunice cu livingul tot printr-un sistem de usi glisante cu sticla de sus pana jos ca sa nu intre miros de mancare peste tot . Apoi la etaj, de fapt in mansarda , mi-ar placea sa fie un dormitor mare cu baie pt. parinti si cate un dormitor pt. fiecare dintre printesele noastre . Curtea sa fie cu iarba si cu beton . Cam asa arata casutza viselor noastre . Sa ne ajute DD sa ne vedem visul implinit intr-o buna zi !

Bia , te intrebi cu cine seamana Tudor la modestie , cum adika cu cine ??? Cu soacra ta , draga ! Acum stiu ca ma injuri da mno ... hai si recunoaste !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

A trebuit sa ies ... dar continui acum ...

Bia , persoana care ne-a facut invitatia e din Zalau ... deci gandeste-te ce de oameni cu bani se exista prin zona ... cred ca si cunosti familia , daa nu ma insel si as putea sa te trimit la ei sa le ceri cheia de la vila .

Giulia , neserios omul respectiv cu dresajul . Nu mi se pare corect sa platesti ianinte ceva ce nu sti daca va fi de durata sau va avea efect . Cel mai bine ar fi sa platesti jumate din bani inainte si jumate dupa ce vezi rezultatele , k altfel tu ce garantie ai k omul nu dispare sau k va mai veni sau nu la dresajul cainelui . oricum mi se pare ffff mare suma ceruta .

Olim , ai pus sampania la rece ??? Hai ca vin sa stau eu cu Alex 1 noapte ... Ce zice sora ta de cazare in zona Ulmeni ? Hai ca eu l-am inebunit pe colegu de cap si e de acord ! Da restul , mai putin Bia , nu ati spus nimik , nu v-ar conveni putina relaxare ???

Bia , dupa-masa in jurul orei 18 nu cumva esti pe Sarmas ? Trebuie sa o duk pe Andreea la un kef la Party Time la ora 17 , apoi merg la camin dupa Paula si apoi la ora 20 trebuie sa merg sa o iau iar de pe Sarmas si as sta pe afara cu Paula si ma gandeam ca poate esti prin zona si mai punem de-o barfa .... ce zici ???

Hai va tzuc si dupa-masa placuta !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
bia, felicitari pentru fecior, sigur seamana cu soacra....ta
adriana,profita de ocazie, am auzit ca Tenerife e superba, noi inca nu am ajuns acolo, poate intr-o zi
giulia, neserios tare omu, dar sa stiic a nu mi se pare tare scump, noi am dat acum 6 ani pt a dresa un rotweiler 300 de marci, sia tunci erau o gramada de bani, cei drept ca Lady era salbatica, deoarece noi am venit in Spania si nu s-a ocupat nimenid e ea, siin 2 luni a devenit fff ascultatoare, dar tipu se ocupa cu dresaj la cainii de la politite, sia vea rezultate ffff bune, eu cred ca merita sa te interesezi un pic cine este sid e rezultatele lui inainte sa dai banii
adriana, sigur DD va are in grija si o sa va dea o casuta frumoasa
miha, si noi suntem patiti cu gazul si un proiect, ama vut o garsoniera la baia amre si i-am platit unuia de la gaz proiectu si o zis ca intr-o luna e gata si noi sa ne apucam de treaba, si proiectul l-o adus dupa 6 luni cu amenintari, si centrala era pusa in alta parte,iar dupa noile legi de atunci era pusa ilegal, ori ceream autorizatie sa inchidem balconu de la primarie si inchideam si bucatarie, noi le sparsesem intre timp.Solutia a fost sa vindem garsoniera, ca tot cu frica eram sa nu explodeze blocu, ca aveam chiriasi si blocu era tot de garsoniere, ca aveam ce plati
nu am fost la oras ca vecina numi-a zis nimic si s-o dus singura, oricum nu cred ca mergeam ca dimineata batea tare vantu la noi.
Sa vedem cand ajunge colegu acasa, si apoi ne facem planuri.Sam pania nu am pus-o la rece ca noi nu bem sampanie, aici in fiecare an primim pachet de Craciun cu bautura, dulciuri si ceva mancare, gen pateu, jamon, alune, conserve, icre, si vreau sa va spun ca am aproape toate sticlele de alcool de acum 7 ani cand am primit primul pachet
mai viu

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anacezara

Bia , te intrebi cu cine seamana Tudor la modestie , cum adika cu cine ??? Cu soacra ta , draga ! Acum stiu ca ma injuri da mno ... hai si recunoaste !!!

tulai, soro , ca ma lovii in cap cu raspunsu asta.taman cu ea sa semene?

faina casuta viselor voastre.DD sa va ajute sa o punteti materializa.
auzi si zici ca cunosc persoana? parol ca unicul neuron nu-mi aminteste de nimeni.un indiciu ceva?

eu cu matei la 18 ne-am trezit, deci pas sarmas plus ca si ploua.stam in casa si ne uitam pe geam cu tuna si fulgera.

olim, draga baga un tub de frisca la rece si o cola.distractie placuta.te asteptam cu impresii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Multumesc fetelor, Silvia a crescut ca toti copiii de altfel, s-a schimbat mult de cand am venit. In multe privinte.
Diana e OK, azi a avut o colega la noi, s-au jucat si distrat impreuna.

adriana, sa inteleg ca niste zalauani au o casa in Canare si va dau cheia? Sau cum sta treaba? Frumoasa casutza visati! va doresc sa vi se implineasca! E cu totul altfel decat la bloc, eu care nu am stat la casa niciodata, aveam si eu visele mele...nu ceva concret, dar sa aiba macar 3 dormitoare.

Bia, nici o veste de nota de la mate?

olim, cand e evenimentul? Maine?

Eu maine am o zi lunga. Avem excursie cu scoala pe insulitza mea preferata. Si a lui Bergman. Mergem dimineata cu autobuzele, stam acolo si colindam, suntem invitati la un "taran" acasa, acolo putem manca(ne ducem noi mancare). Vreau sa iau si aparatul foto sa fac poze si cu colegii...ca poate la toamna nu-i voi mai avea pe unii dintre ei. Venim pe la 16 de acolo si vreau sa merg cu Silvia la magazinul de jucarii...joi au ziua lui Pippi la camin si vrea sa se imbrace in...cal! Nu stiu daca gasesc costum...daca nu sa vad ce personaj putem lua...ca Pippi nu vrea sa fie...

Va tzuk, o seara faina!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

mihaela, drum bun si distractie placuta.te asteptam cu poze multe.
inca nu stim nota la mate.vai ce emotii am.sper sa nu-mi faca vreo surpriza fecioru.

fetelor da unde sunteti? nu dati raportul de seara?

Mergi la inceput

Fetele, il stiti pe dr. Cazacu de la CJ? La spitalul CFR? Merg si la clujence sa intreb...
Inca ceva...cat se da mai nou pentru o operatie de fiara? La Cj...poate ma ajutati si pe mine, intrebati in stanga si in dreapta...pliiiiz!

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

mihaela, io nu-l stiu.sa nu-mi zici ca -i bai cu mama ta?
soacra mea s-a operat la cluj, da la medicala 3.daca vrei o intreb la cine .stiu ca operatia a fost usoara si s-a refacut repede.a stat cu regim alimentar 6 luni, iar apoi a revenit la normal.

Mergi la inceput

Ii un bai mai vechi, are piatra la fiara si a facut o criza si aici la noi, atunci m-am tinut de capul ei sa mearga neaparat la Darjan, ca el e ca un medic de familie pentru ea, el i-a gasit si piatra mai in toamna. Ea nu si nu, ca nu se opereaza, eu da si da ca trebuie, i-a zis si Ovi ca nu are incotro, i-a spus si ce o asteapta daca mai sta...sunt multe riscuri. Azi Darjan i-a zis la fel si ca atare cu parerile a 2 doctori, care sunt aceleasi, s-a convins ca e musai. Darjan va vorbi cu Cazacu, cica el are incredere, l-a operat si pe el...dar stii cum e...parca mai vreau sa aud si de la altii. Ovi a auzit si el, tot de bine. S-ar parea ca saptamana asta, daca nu cealalta sigur mama se va opera. Si as vrea sa stie si cat sa dea...ea cica o sa intrebe, dar nu cred ca ii spune dr. Mai ales ca merge ca "pila" a altui dr.
De asta ma gandeam poate stiti voi...ca mama nu prea are pe cine intreba...

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput