Salajence la APEELL!![47]

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

blondo pe baricade sunt mama

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Bia, nu am mai facut mama poze noi...masa cu scaunele nu le-am despachetat, ca saptamana viitoare se apuca Ovi de vopsit peretii si nu are rost pana nu terminam. E masa grea, de stejar cu 6 scaune si nu are rost sa le mutam de colo-colo. Asa impachetate (scaunele sunt 2 cate 2 si masa e pachet plat, nemontata) sunt mai usor de manevrat. Am mai comandat masa cu scaunele din bucatarie si vor fi acasa luni sau marti. In rest am cumparat maruntisuri: lampi in bucatarie(ne trebuiau 3:unul deasupra mesei si 2 deasupra mobilei unde erau 2 gauri) si mai vreau 2 in geamuri ca aici asa se poarta si imi place si mie. In bucatarie imi mai trebuie perdele si nu am gasit inca sa se potriveasca la culoare. Am mai luat plafoniere pe holuri(jos si sus), 3 la numar, mai avem nevoie pe scara, nici aici nu ne-am hotarat inca. Si veiozele in dormitor. Cam atat...nu am avut timp de 2 saptamani incoace, Ovi a lucrat de noapte si saptamana asta dupamasa, noroc ca a iesit 3 zile din casa dimineata ca a dus-o el pe Silvia la camin, eu am fost o lady . Am avut examen miercuri de la 8.30 si am plecat cu autobusul cu Dia, mai devreme decat plecam de obicei. N-am vrut sa o trezesc pe Silvia devreme, desi ea seara s-a culcat miorlaind ca vrea "cu mama" dar am lasat-o dormind si n-a avut incotro decat sa mearga cu Ovi. De cand am venit in Suedia, m-am ocupat eu mai mult de ea, fiind acasa mereu si s-a "mamosit". In SM Ovi o ducea la camin, ii mai facea baie si o mai spala seara inainte de culcare, dar de cand am venit aici nu mai accepta pe nimeni decat pe mine. Dar i-a placut miercuri cu el, asa ca am lasat-o si joi si am mers ca o doamna direct la scoala(iar vineri am mers toti 3 cu masina). Altfel autobuzul ne lasa la vreo 10 minute de mers pe jos de camin, eu o cam "trag" dupa mine ca sunt putin in intarziere, mai dureaza pana se dezbraca si eu mai fac 10 minute pana la scoala. Altfel de la autobuz fac 10 minute pana la scoala si ajung la timp. Cum o duc pe Silvia, intarziu 15 minute...nu e bai, ca nu e ca la scoala de elevi, numai ca pierd informatiile importante, atunci la prima ora pofa spune multe lucruri importante. Noa dar a trecut, de luni mergem cu totii cu masina pe ora 8 asa ca am timp dupa ce o las pe Silvia sa ajung la scoala si nu mai intarziu. Atat a fost nasol, pana Ovi nu a mers dimineata.
Asaaaa, vorbeam ca nu am mai facut mare lucru prin casa, sper ca saptamana care vine sa termine Ovi de zugravit, musai sa luam coltarul in living ca nu avem pe ce sta si o masutza de tv. Si apoi perdele, covoare...si restul de mobila, adica biblioteca si o vitrina, eventual un dulap in partea de luat masa pentru vesela si pahare. Maine vrem sa ne ocupam putin de curte, trebuie sa tundem iarba si sa scoatem tufele alea uscate, sa punem liliacul si capsunii si eu vreau sa fac un rondel cu pietre pe margine si cu florile care mi-au iesit din seminte, am rasaduri in geam. Apoi vrem sa gratarim pentru pranz si sa stam la aer daca nu va fi rece...

adriana, drum bun maine si spor la cumparaturi! Mey dar mergeti in Germania, acolo chiar gasesti lucruri faine si ieftine, sa mai lasi loc in dulapuri .
Am uitat cu pachetele...se poate trimite in Suedia pachet, cum nu...dar e foarte scump. Nu vezi ce pati si olim? Mama le trimite lunar la fete plicuri cu reviste si pentru greutate pana la jumate de kg plateste 50 lei(cu posta romana). Iti dai seama ce de bani as da eu pe cartile mele? Mai bine aduc ce incape si restul la anul! Sunt lucruri de care nu mai am nevoie, ca a fost musai sa cumpar aici, cu alea chiar nu stiu ce sa fac...
Tatal Dianei i-a timis un pachet mai in februarie cu ceva curierat, nu stiu cat a platit, am sa il intreb eventual pe el.

Gata, merg si eu la nani, somn usor sa aveti!!!!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Acolo am pus pozele facute la intilnire, nu de alta, Bia
Cumva ar trebui sa va adaug acolo, pe lista prietenilor mei, ca sa puteti sa le vedeti.
Cum sa facem, oare?

P.S.Mihaela,pe tine te pup de doua ori acuma.Separat.

Mergi la inceput

buna dimineata
se vede ca micul dejun il dau tot eu azi, deci o cafea, cola rece, ceai capucino, un suc de portocale sic e va mai pofteste inimioara si la blonda niste thigi
alex a dat desteptarea la 7, acuma se joaca asa ca eu bag un ochi aici.
am uitat sa va zic ca ieri mi-am luat o umbrela cu rosu si albastru, si zice colegu ca daca o duc la cluj sigur iau
fetelor, ce sa ii cumper cadou colegului de ziua lui, ca habar nu am, hai ca astept pareri
cumparaturi in germania si io vreau, eu cand mergem cu colegu intram la TIC parca asa ii zice, e unmagazin cu sigla rosie, care era super ieftin si calitate.
va tzuc pe toate si va doresc o duminica frumoasa sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

buna seara!
ieri am ajuns pe la broscarie, dar era inchis si am mers la bogis. m-am balacit 1 min era ata de murdara apa.... plina de alge si tot felul de lighioane, plus ca era rece . m-am gandit totusi ca ma bronzez, dar nici de asta nu am avut parte ca s-a inorat...
si uite asa ... se facu iar duminica seara!!!! si ma ia depresia ca vine luni....!!!
va doresc o saptamana minunata!

Maria

Pozele noastre

Mergi la inceput

SALAJENCELE LA APELLLLLLLLLLLLLLLLLLL!
Pe unde umblati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ah, cred si eu...leneviti daca e cald si soare...noi azi am avut doar 7 grade cu cer innorat. N-a plouat asa ca am lucrat. Nu va mirati, aici duminica nu e sarbatoare, e doar o zi libera in care fiecare se relaxeaza sau face cate ceva pe langa casa. Asa ca noi am aranjat putin pavajul, Ovi a tuns iarba iar eu am plantat capsunii cumparati ieri si am facut rondoul pe care il visez de o saptamana. Acum mai vreau inca unul ca sa fie simetrie in fata casei. Am cumparat si un liliac care asteapta sa scoatem tufele uscate si sa-l punem la loc de cinste. Am avut timp intre toate astea si de un gratar ca sa mancam de pranz. Si cam atat...destul nu?
Am avut si timp de povesti cu vecinii nostri care isi fac terasa, lucrau si ei. Sunt tare de treaba, tipa lucreaza la spital la laborator si e colega cu Ovi asadar, il stie si de acolo. Mi-a spus si ea ca a povestit cu directorul spitalului si ca i-a spus ca se gandeste la mine pentru laborator, sper din suflet sa fie asa si sa am un loc de munca. Tare bine ar fi...Mi-a mai zis ca i-a spus tot ei ca e foarte multumit de Ovi si ca se bucura ca l-au adus aici la spital.

Cami, multumesc pentru pupici! Daca au fost dubli cu mare placere
In contul de hi5 eu intru cu adresa de e-mail, cred ca ma poti tu invita: mihaela_s20@yahoo.com. Abia astept sa vad pozele!

olim, multzam de cafea! Io din asta beau in fiecare dimineata, uneori o beau si pe a 2-a mai dupamasa. Azi a fost una din acele zile. Haha, cu umbrela aia sa mergi pe stadionul Steaua doar!
Cadou...hmmmm, mie mereu imi e greu sa aleg pentru Ovi, la noi e ceva de genul: hai si alege-ti ce vrei si platesc eu. De obicei isi ia haine. La fel e si cand e ziua mea. E practic...

Maria, nasol cu bazinele de care zici. Eu iti recomand cu caldura sa mergeti in Ungaria, e plin de stranduri si de aqua park-uri. Merita din plin, peste tot e curatenie, apa e numai cu recirculare, te simti tare bine acolo. Nu stiu de voi ce ar fi mai aproape...dar daca sotul tau(sau poate chiar tu) stie ungureste, e usor de gasit pe net.
Noi am avut noroc ca am stat la numai 10 km de granitza si ajungeam intr-o ora jumate la Nyreghyhaza si acolo am petrecut ultimele 3 veri in afara de concedii.

Diana a luat ieri ocul 10 la concurs, a aflat azi de pe net. A fost tare multumita, colegii ei spuneau ca e important sa termini concursul, multi nu reusesc. Asa ca locul 10 e OK!

Am pus si poze de azi, cu curtea

V-am pupat, va astept la povesti!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

mihaela noi de obicei mergem la hajdu (cam la 15 km de debrecen) unde ajungem cam in 2 ore, dar acum nu puteam sta peste noapte si de aia am ales sa mergem ceva mai aproape.
sotul meu stie maghiara, eu nu (din pacate).

Maria

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Mihaela, te-am invitat.
Fetele, trimiteti-mi pe privat adresele unde sa va pot face invitatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Fetelor, am citi ceva din povesti, sa nu raman chiar pe dinafara...

Noi am avut un w-end cu Dana,o fetita de la mine de la Centru, si a trecut fooooarte repede acum sunt zombi de somn

Va urez o saptamana frumoasa :)

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput