Vacanta in Turcia (6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns casie spune:

Merci foarte mult alinaluca.
esti foarte draguta, si poate de aceea profit si mai intreb cate ceva. noi am rezervat camera standard family si nu am inteles din sait cum este baia. este cu usi din sticla?.
si daca mai e ceva care crezi ca ar fi bine sa stiu tinand cont de suprafata mare a hotelului, la piscine prinzi loc sau trebuie sa se sacrifice cineva mai de dimineata?, etc merita sa mergem si la vreun a la carte? minibarul din camera este aprovizionat zilnic cu apa plata, bere? fructe ai voie sa iei in camera? sau daca il apuca foamea pe cel "mic" (avem 7 ani jumate)seara dupa ora 21 mai gasim ceva de mancare pe undeva
scuze, scuze,
oricum, multumesc foarte foarte mult si raspunde-mi la ce crezi ca merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaluca spune:

Buna Casie! le voi lua pe rand:
-baia este f. spatioasa cu cada(aparatoare de sticla) nu ai nevoie de prosoape de acasa CREDE-MA iti incarci bagajul degeaba
-la piscina sigur va trebui sa ocupati sezlong(va fi sezon de varf cand mergeti voi)dar daca iti pui prosopul pe sezlong sub ora 9 ti l vor confisca asa ca noi ne puneam lucruri personale si nu le lua nimeni si nici nu se aseza nimeni
-nu am fost la nici un restaurant "a la carte" deoarece nu am considerat ca merita, restaurantul principal era mai variat
-minibarul era aprovizionat zilnic pana in ora 17 cu cate 2 st. de apa plata, minerala, bere,suc cu paiu, pepsi, orange
eu avand un bebe de un an jumate am venit cu o mini casoleta de acasa si ii luam frecvent copilului in camera diverse de mancare(nimeni nu mi a spus nimic)
Cum am mai spus noi am fost la sfarsitul lui mai si ni s au parut toate bune pt. noi: nu tu temperaturi mari, nu tu aglomeratie f. mare
Concediu placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damadepica spune:

Buna tuturor!

Tocmai ne-am intors din vacanta noastra in Turcia si m-am gandit sa va impartasesc cate ceva din experienta noastra.
Noi am fost prin Paralela 45, in Antalya, la IC Green Palace, un hotel foarte misto, mai ales din punct de vedere al spatiului verde care este cel mai vast din zona. Am avut totul:frigider aprovizionat zilnic cu racoritoare, bere, bufetul ...renumitul bufet la toate mesele care este absolut demential (am mancat pana am dat pe dinafara ..si am pus 3 kg pe mine), prosoape de plaja, halate, plaja cu nisip,piscine,piscina de copii cu topogane, miniclub, club...ce sa va mai zic? Tot! Nicio plangere in ce priveste servirea, personalul, asternuturi si prosoape schimbate zilnic,aprovizinarea cu produse de baie (sampon, dus gel, balsam, tampoane demachiante, bete de urechi...) asa ca am carat dupa mine tot ce am gasit si acolo.

Si acum partea negativa: domle' da eu n-am auzit boaba de turca!!! Eu am fost in Turcia, unde se vorbeste RUSESTE!!! Oaspetii..rusi, gazdele ...ruseste, animatorul...ruseste, spectacole..in rusa. Mai rupeau si ceva engleza dar vag. M-am simtit frustrata, nu stiu de ce.
Apoi copilul (de 2 ani) mi s-a imbolnavit ingrozitor (40 temperatura), disperata am mers cu el la dr de acolo. Nu zic, super clinica de lux in Antalya...dar sa nu cumva sa aveti incredere in ei!Dragutul de doctor (chiar era chipes ) imi explica mie ca baietelul meu are enterocolita ACUTA. Eu ii explic ca nu face diaree, ba din contra, nu a facut deloc de cand a venit, ca tuseste, ca are febra mare si nu manaca nimic. Ii da niste RE-FLOR si f putin Nurofen si ATAT! Sotul meu disperat ca la asta micu ii place la apa, intreaba daca poate face baie. La care dr, DA! Numai in mare, nu in piscina, ca are enterocolita!!!Cine naiba a mai auzit sa faci baie copilului cand are febra???
Ma duc cu el la hotel si in noaptea aceea a urcat temp peste 40 !!! Sincer va spun acum, am crezut ca moare.Statea lesinat pe pat si nu zicea nimic, nici un scancet nimic! Asa ca am trecut rapid la antibioticul pe care il aveam la mine, am crescut doza de nurofen si supozitoare si l=a facut mama bine!

Deci cam astea au fost peripetiile noastre de acolo. Am sa incerc sa pun niste poze.
Va recomand cu caldura acel hotel, daca totusi alegeti Turcia ca destinatie de calatorie, si sa imbracati copii bine in avion ca e frig ca naiba si paturile alea ametite nu tin de cald!
Sper sa va fie de folos experienta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixyshor spune:

Damadepica, offf, bine ca e bine puiul! Sanatate!
Noi ne gandim pt septembrie tot la Turcia(am mai fost, e f ok)si ma gandesc ce hotel sa aleg. Poate ma ajutati voi. Mi-au placut toate din grupul Delphin, Ic Green palace, Su Sesi, Ella Quality resort(la care mai mult ca sigur nu mai gasim locuri libere), Papillon Zeugma, Papillon Aisha, IC Santai. ce ziceti, care e cel mai bun de mers cu copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casie spune:

Multumesc foarte mult alinaluca. esti foarte draguta si rabdatoare.o sa tin cont de sfaturile tale.oricum problema cu prosoapele rezolva mult spatiu in bagaje.asa ca sincer sfatul tau este de un real folos. toate cele bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Ixyshor, Ela are camere libere si in august, si in septembrie, fara niciun fele de probleme. Dintre cele enumerate de tine, mie imi plac Ela Quality si Su Sesi Deluxe.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixyshor spune:

Beca, merci mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Delilu, abia pe 28 august mergem .... dar astept impresii de la tine; voi reveni cu intrebari cand va intoarceti, daca nu te deranjeaza

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Chiar, la Spice mai merge cineva?

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

continuarea la capitolul 7

Roxana

Mergi la inceput