Vacanta in Turcia (6)
Raspunsuri - Pagina 19
magdanaty spune:
LAVINIA GRADINA HOTELULUI ARE CCA 6 HA.SUNT MULTE ZONE CU UMBRA UNDE ITI POTI PLIMBA COPILUL.
alinaluca spune:
Casie, cand ai zis de Lunapark, cred ca te referi la parcul de distractii pt. copii, nu?
La ei se numeste FUN FAIR(15.00-17.30/19.00-21.30)si este gratuit.De fapt totul este gratuit in afara de ce specifica ei pe site.Cat despre canoe au ceva la Aquapark dar nu am incercat.Sotul meu a fost(singur) la rafting unde a meritat toti banii.
Daca mai intrebari iti raspund cu placere!
miflore spune:
Clyo, da, ne-ntalnim acolo, noi venim pe 24 seara!
Noi suntem 2 familii, fiecare cu cate o fetita mica.
Imi pare rau de amanaj, cu cine zburati, cu JetRan sau cu Tarom?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Alecsia spune:
Buna ,
Ce ma sfatuiti: IC SANTAI sau Papillon Ayscha?
Sistemul UAI e la fel in amblele? Este inclus si sucul natural de fructe? Cum e mancarea? Cum sunt camerele? La Papillon Ayscha am vazut ca au camere cu vedere la munte si cu vedere la mare, care sunt mai ok? Merge aerul conditionat? Plaja are pietre , intrarea in apa cum este ( este abrupta, are pietre)? Serviciile? Ambele au Aquaparc? Cum este vecinatatea, care sunt hotelurile vecine pentru fiecare in parte? As vrea cateva pareri pro si contra , ca tare greu e sa ma decid si doar pozele nu ma ajuta.
--------------------------------------
"Sunt atatea minunatii pe lume pentru fiecare, doar ochi sa ai sa le vezi, inima cu care sa le simti si brate sa le cuprinzi si-atunci ale tale, toate vor fi..."
melany72 spune:
quote:
Originally posted by Alecsiaquote:
Originally posted by CornelB
@Alecsia, daca mergi cu copil/copii, Belek ar fi o alegere mai buna decat Kemer-ul, datorit#259; plajei, apei si a vegetatiei in general mai bune.
Ai PM cu o pagina in care poti sa-ti calculezi SINGURA pretul, pentru orice camera si orice perioada la Phaselis - despre Amara nu am datele...
"Be the change you want to see in the world"
Cornel, multumesc pentru sfaturi, insa eu nu am copii. Am vazut si oferta pentru BELEK, am vazut ca sunt conditii mai bune si plaja este mai ok , dar mie mi-a placut foarte mult peisajul din Kemer. M-a fascinat pur si simplu.
Toanca, Melany multumesc pentru raspunsuri. Melany, cele doua hoteluri alese de mine in Kemer au muntele aproape. De aceea imi fac ceva probleme cu soarele si temperatura. Cand ai fost tu in septembrie apa era calda in mare? Care era temperatura in timpul zilei? Eu nu suport caldura de aceea am ales septembrie , dar nu vreau sa fie nici racoare .
---------------------
"Sunt atatea minunatii pe lume pentru fiecare, doar ochi sa ai sa le vezi, inima cu care sa le simti si brate sa le cuprinzi si-atunci ale tale, toate vor fi..."
Apa a fost calda stai linistita, soare f mult chiar si dupa masa!
Alecsia spune:
quote:
Originally posted by melany72quote:
Originally posted by Alecsiaquote:
Originally posted by CornelB
@Alecsia, daca mergi cu copil/copii, Belek ar fi o alegere mai buna decat Kemer-ul, datorit#259; plajei, apei si a vegetatiei in general mai bune.
Ai PM cu o pagina in care poti sa-ti calculezi SINGURA pretul, pentru orice camera si orice perioada la Phaselis - despre Amara nu am datele...
"Be the change you want to see in the world"
Cornel, multumesc pentru sfaturi, insa eu nu am copii. Am vazut si oferta pentru BELEK, am vazut ca sunt conditii mai bune si plaja este mai ok , dar mie mi-a placut foarte mult peisajul din Kemer. M-a fascinat pur si simplu.
Toanca, Melany multumesc pentru raspunsuri. Melany, cele doua hoteluri alese de mine in Kemer au muntele aproape. De aceea imi fac ceva probleme cu soarele si temperatura. Cand ai fost tu in septembrie apa era calda in mare? Care era temperatura in timpul zilei? Eu nu suport caldura de aceea am ales septembrie , dar nu vreau sa fie nici racoare .
---------------------
Apa a fost calda stai linistita, soare f mult chiar si dupa masa!
Melany , multumesc. Intre timp am renuntat la zona Kemer, toata lumea imi recomanda Belek. Asa ca m-am reorientat.
melany72 spune:
Si eu ma voi duce in zona Belek data urmatoare, am auzit ca e multa verdeata. Anul asta stau in Antalia ca fiica mea are rau de masina si poate o sa-i fie mai bine.Drumul dureaza un pic mai mult pana in Belek.
Acum stau si ma gandesc cu cat timp inainte trebuie sa plec de acasa sa ajung la aeroport...ca tocmai s-au apucat de pasajul de la Baneasa si cica e o nebunie in zona...