Rahova sau apropiere(43)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Iuhuuu, ma mai cunoasteti?
Adevarul e ca-s o nesimpoarca, nu am mai scris de atata vreme aici... Insa daca m-am rupt nitel si nu mai sunt la curent cu discutiile/problemele de pe aici, nu am mai avut timp sa recuperez asa ca am preferat sa nu mai intru deloc.

Noi suntem bine, facem deja AMR pt vacanta (suntem sub 1 luna pana plecam), Ale pare sa se fi obisnuit la gradi, pt ca nu mai face asa urat...sau si pt ca am recurs la alta metoda (tot din lipsa de timp). Pt ca sa pot ajunge la munca, eu o duceam devreme la gradi, pe la 8 fara un sfert, cand inca nu prea erau nici copii, nici educatoare. Poate si de asta plangea. Acum o duc la mama pe la 7 jumate, asa ajung si eu la munca, iar ea, mergand si cu Stefan de mana, nu mai plange. Doar zice, bietul copil, sa vin eu sa o iau la pranz, lucru irealizabil. La pranz oricum nu plange ca e vesela ca pleaca acasa, nu o mai intereseaza cine o ia.

Cam asta e viata noastra, gradi, munca, casa....
Sper ca-s toate bune pe la voi si sper sa ma credeti ca efectiv nu am cum si cand sa fiu activa, mi-e imposibil. Pe la munca mai sunt si zile lejere dar nu am acces la net decat pe pagini cu .ro si chiar si acolo ezit sa stau pt ca primim frecvent atentionari ca stam pe net prea mult... Asta e, n-am ce face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Neatza!
Monica, multzumim,

Cris, noi chiar ne intrebam ce mai faceti voi, daca sunteti ok, chiar am intrebat fetele daca mai stie careva ceva de voi, ma bucur ca sunteti bine, chiar daca intrii destul de rarutz la subiectul asta, sa aveti o vacantza asa cum v-o doriti,

Mirela, distractie placuta si sa va traiasca micutza finutza,

Vio, distractie placuta la intalnirea cu, colegii,

Noi ne pregatim sa iesim putzun la aer, prin preajma ca tati a plecat pe la bulgari, maine ne-am propus un Herastrau, sper sa tina si timpul cu noi.
Va pup pe toate, sa aveti un we. minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor,
cris ma bucur din suflet ca sunteti bine
Dory, plimbarica placuta
vio, petrecere frumoasa
vicky, voi pe unde mergeti astazi?
lexi,simona, andre-ea, andreap,mirela,raluca,alinutza,viovio pe toate
sa aveti un we fain

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Monica, cred ca Vicky este la Junior Expo astazi, parca asa zicea...

Vicky, sa ne spui ce era pe acolo si ce ati cumparat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

salut,
am terminat cu intalnirea...
am avut emotii,simti ca te intorci putin in timpinsa totul e schimbat....scoala e altfel,schimbata ...in sensul bun...profesorii parca sunt la fel,colegii s-au schimbat insa...pe multi aproape ca nu i-am mai cunoscut,cel putin baietii,fetele au ramas cam la fel
am avut si o intamplare care a umbrit putin revederea asta...la final ptroana restaurantului voia sa ne ia 3 mil de caciula,asta insemnand 6 mil de famile ca ea asa a socotit,ca asa a stabilit meniul de 1,5 mil si cum nu au venit toti colegii ea ce vina are...
si pe masa nu au fost deact aperitive,friptura(pe care a facut-o la nr. de pers) cateva sticle de bautura si tort...
am negociat cu ea pana la urma si a ramas la 2,5 mil...
toata afacerea a costat 60 de mil...cu banii astia petreceam la greci o saptamana casa si masa....in fine,asta e am luat teapa....alta data nu mai facem asa,mergem in momentul respectiv undeva si platim pe loc...
poze nu prea am,cel putin cu mine...au colegii daca mi le trimit vi le arat si voua...noi am filmat....

cam asa a fost intalinrea noastra,oricum a fost frumos ....una peste alta...

salutari Cris si de la mine,

va pup,

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

vio, ma bucur ca v-ati distrat si in primul rand ca v-ati revazut dupa atatia ani
ref patroana...no coment...sunt cate unii
noi am fost in parc si la cofetarie, acum am trecut pe-acasa sa mancam totusi ceva de pranz si fugim la piscina
va pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Vio, ma bucur ca va-ti distrat si la fel ca Monica zic si eu "no coment" in privinta patroanei, la ce restaurant ati fost?

Monica, distractie placuta la piscina.

Mergi la inceput

multumim dory chiar a fost frumos astazi cu exceptia unei chestii ruxi s-a impiedicat de o bordura mica de ciment si si-a rupt o unghiutza de la picior sa te tii urlaciune pentru o nimika toata, am mers la cab medical de la piscina apoi am dus-o pe brate, etc...pana intr-un moment in care pur si simplu a uitat sa se mai prefaca si a zbughit-o la fuga in parc apoi alta circoteca cand am ajuns acasa ca ea nu vrea sa intre in baie ca o lovesc la "buba" , iar urlat, iar pe brate, cand nu o luam mers pe calcai si in 5 min iar a uitat vai de noi ce ne mai vaicarim...Doamne fereste de mai rau
va pe toate
somn usor

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Monica, pe Ruxi, offff, nu stiu de ce mi se pare asa cunoscut acest sentiment de urlaciuni....
Noi pana la ora asta nu am mai plecat nicaieri, doar dimineata prin zona la cumparaturi si atat, am facut putzina ordine prin casa, am acum la cuptor o mancarica si ma pregatesc sa cobor pana jos ca mi-a trimis mamaia una , alta de la tara si vine sora mamei de ta tzara sa imi dea sacosa.
Va pup.

Mergi la inceput

Buna fetelor,
noi suntem inca pe-acasa ne pregatim de un gratarel, parc/piscina(in acelasi loc) astia mici deja nu mai vor sa intre in apa fiindca stiu ca-i rece asa ca se mai balacesc putin in bazinul mic...si in rest...stam la aer curat
va pe toate sa aveti o Duminica placuta

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput