Mamici de Noiembrie-Decembrie (28)
Raspunsuri - Pagina 6
bebecris spune:
kita, am luat ieri injectiile.pe reteta era trecut doar codul PX si lista C2. codul l-a luat asistenta medicului meu de la farmacista de la care am luat alea.
13+
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
anes spune:
Fetelor, pana sa recuperez din urma, va spun despre mine noutatile. Rezultatul la dublu test risc calculat pentru trisomia 21 (Sdr. Down) (cu translucenta nucala) este mai mic decat cut-off-ul, ceea ce indica un risc scazut - 1: 2994.
Riscul calculat pentru trisomia 18 (Sdr. Edwards) - cu translucenta nucala - este mai mic decat 1: 10.000.
Ma bucur pentru rezultate dar, am avut niste pete maronii, slabe cantitativ care m-au ingrijorat suficient. Saptamana trecuta primadata si acum doua zile a doua oara. am vazut pe chilot si pe hartia igienica. Nu este o hemoragie, nu curge. Vinei am programare la dr. ginecolog. Stiu ca daca sangele este maro si nu rosu, este mai bine, desi foarte bine nu are cum sa fie. Inseamna ca sangerarea nu este acuta, sunt doar niste resturi de sange care se elimina. Sper ca sunt urme ale hematomului pe care l-am avut in saptamanile 4-10.
14+
bebecris spune:
felcitari pentru DT, dar...nu crezi ca este mai bine sa-ti suni gineco si sa intrebi...ca sa fii tu mai linistita? eu asa zic!!
13+
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
anes spune:
Diana, eu intrebam de placenta anterioara. Este si cam jos inserata dar nu ingrijorator. Cred ca voi simti primele miscari ale bebelui mai tarziu.
14+
BraveGirl spune:
Anes-felicitari pt rezultatele bune!
Von Helen-iti tin pumnii pt eco!
Diana-bine ca ai scapat si acum iti revii.
==========
Corina
11+
My baby
Albumul meu
anes spune:
Ramo inteleg foarte bine problema ta cu mancatul. Eu, chiar daca nu aveam greturi puternice, nu aveam pofta de mancare deloc si eram atat de slabita si ameteam! Ma straduiam sa mananc ceva ca sa nu mor de inanitie. Eram inebunita pt. ca stiam ca nu imi fac bine nici mie si nu ii fac bine nici lui bebe. Greu am trecut peste perioada aia. Acum ma simt mai bine si mananc mai cu pofta.
Ai sa vezi ca starile acestea vor trece curand. 
15+
pisu_pisu spune:
si eu am facut toxoplasmoza si listeria dar dr.de la spitalul colentina ma trimite la un cabinet paricular ecoparadiagnostic si am dat 160 ron trebuie sa merg saptamna viitoare sa imi iau rezultatel sper sa fie k am inteles ca listeria este o analiza mai complexa si duraza mai mult,am facut si grupa si rh-ul si fe,ca ....etc deabia astept sa strang toate rezultatele sa ma duc la gineco sa il vad pe bebe la eco ;in ceea ce priveste greturile sper sa fiti toate ca mine in afara de faptul ca imi est5e fome si somn nici nu zici ca sunt gravida http://forum.desprecopii.com/forum/gravida.gif
graviduta 8 sapt
pozele mele
BraveGirl spune:
Marybceva vesti? Iti tin pumnii sa fie rezultatul bun.
==========
Corina
11+
My baby
Albumul meu
anes spune:
leeloo, am vazut ca ai rezultatul foarte bun la DT. Este foarte importanta si varsta la calculul riscului, pt. ca daca ma uit la rezultatele analizelor noastre, la mine PAAP este mai mic ca la tine, iar free BHCG este putin mai mare, dar eu am 34 de ani luna viitoare. Felicitari, sa speram ca vom auzi doar despre rezultate bune! 
15+
toriceli spune:
Brie faptul ca sotul a dorit sa cunoasca o parte dintre forumiste pentru mine ar fi un semn bun , de implicare afectiva ! Cit priveste starile , si eu zic ca sunt ceva tipic de sarcina . Am am auzit gravidute plingindu-se se asemenea stari. Eu nu le aveam cu plinsul ci cu suparaciunea. Am zile cind sunt extrem de suparacioasa si imi sare imediat mustarul la chestiuni pe care alta data le priveam cu detasare. Am incetat sa mai incerc sa inteleg de ce si cum etc. si le traiesc si le experimentez ca atare.
Alexa felicitari pentru carucior !
Pisu Pisu aceleasi sfaturi ca Otilia. Eu puneam in cana de ceai chiar o lamaie intreaga. Mai poti folosi in zonele in care resimti durere – gat , spate , frunte – cartofi feliati imbibati in spirt – reteta a la forumiste. Pentru intarirea imunitatii – usturoi daca il tolerezi. Sanatate !
Otilia sa iti spun sincer si eu sunt foarte debusolata. Sufleteste sunt impacata cu decizia pe care am luat-o, aceea de a nu face TT , rational nu sunt insa impacata. Nu stiu pina la final care va avea cuvintul decisiv. De regula judec cu sufletul – se spune ca ar sti mai multe dar in aceasta problema nu stiu la modul cel mai sincer cum se vor separa apele. Daca mai ai ceva ponturi in supravegherea alimentatiei , te rog anunta-ma . Sunt disperata. Am luat deja cca.2 kg. Acum am 67 kg si 1,60 m. Intelegi disperarea in cauza.
Edit : zilele trecute mi-am cumparat cintar ca sa nu merg saptaminal la medicul de familie care oricum are un cintar antic.
Diana21 ma bucur ca procedura a decurs bine ! Leeloo multumim ca ne-ai tinut la curent. Nu e chiar o surpriza ca ai simtit ceva , ceva . Anestezia puternica risca la rindul ei sa relaxeze colul . Acum gata , s-a terminat si trebuie sa te linistesti.
Maryb sunt foarte nerabdatoare ref. la rezultatele pe care le astepti la TT . Sa ne dai de veste. Ca si Catalina am asa un sentiment ca absolut toti bebeii vor fi ok. Bine , acum puteti sa ma acuzati de subiectivism…..dar eu asa simt.
Maria k , te asteptam cu vesti . Doua liniute , doua liniute......Minut se poate foosi de la ziua a 7 a conceptiei. Dar cele mai fidele ramin My Test. 
Ramo la tine mincatul este o veritabila aventura. Eu incerc sa imi supraveghez alimentatia ca sa nu iau in greutate iar tu abia , abi.... Hai ca trece , usor usor pe la 12 sapt. o sa cam treaca.
Corina si eu vreau PM cu preturile pt. case daca spui ca sunteti multumiti de constructor. Detalii echipa , materiale etc. Multumesc.
VonHelen in cazul nostru au stiut doar cei foarte apropiati despre cele doua liniute , cam din ziua a 10 de la conceptie , atunci a a aparut timid a doua liniuta si apoi din ce in ce mai intens – si inca eu am pierdut o sarcina in august anul trecut - iar pe la 10 – 11 sapatamni au inceput treptat , treptat sa afle si ceilalti sa afle. Acum decizia va apartine si e bine sa faceti publica veste cind va simtiti voi mai bine. Multa bafta la eco!
Catalina incearca la Promod – Bucuresti . Cred ca Diana iti poate da mai multe amanute despre locatie . Eu uit mereu sa o notez. Iti trimit si un PM cu magazinele on line . Poate reusesti sa gasesti ceva.
Kita eu as suna medicul sau chiar as merge la el. Reactiile tale nu trebuie trecute cu vederea. Confirm lista C2 pentru clexane si pe aceasta lista se da gratuit.
Anes dupa cum ai descris este posibil sa fie din cauza hematomului. Sper si iti doresc sa fie ok ! Hai ca m-au trecut toate emotiile pina ti-am parcurs mesajul. Incerca totusi sa o suni pe gineca. Poate reuseste sa te reprogrameze sau sa te cheme la urgente.
Sper sa nu fi uitat pe vreuna dintre voi. Acum ma intorc la lucrarile restante .

Toriceli
16+