Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009(3)
Raspunsuri - Pagina 6
cris30 spune:
quote:
Originally posted by miereamara
Eco si analize am facut aici. Prenatale iau de cand am plecat din State, mi-a recomandat doctorul cand am vorbit la telefon si am stabilit programarea. Si mie mi se pare cam tarziu, dar nu prea am ce face decat sa astept. Eu am un health insurance de la universitate, e cam nasoala si restrictiva in anumite chestii, cred ca conteaza f mult si insurance-ul pe care il ai. Eu nu am avut probleme de conceptie, un fel de a spune, ca si noi incercam de un an aproape, numai ca nu am facut nici un fel de tratament, toti ne-au spus sa asteptam un an de zile, si uite cand s-a facut anul s-a intamplat si minunea.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
Este adevarat ca depinde si de insurance, dar stiam ca pentru sarcina nu prea sunt restrictii, nu sunt sigura.EU am un insurance destul de bun, insa am ramas foarte surprinsa ieri cand a trebuit sa platesc la farmacie 60$ pentru vitamine.Prima luna au fost gratis de la doctorita, dupa aceea platesc eu.Insurance-ul acopera 100% cred ca anumite vitamine si drugs.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
miereamara spune:
quote:
Originally posted by mihaela_let
Multumesc de raspunsuri miereamara si yubi. Aveti idee un ecograf bun in Bucuresti?
Multumesc.
miha79
Eu am fost la Dr. Tutunaru, tel 0723999939, Str. Constantin Sandu Aldea nr 86 (a treia strada de la manastirea Casin, spre Agronomie). El e cam morocanos, dar are aparat foarte bun, la mine a vazut saculetul la varsta de 4saptamani si 4 zile. Are consultatii in fiecare zi de la ora 14 si este destul de aglomerat la usa dansului.
Cris, eu am dat mai putin pe vitamine, in jur de 20 de dolari, iar la nastere trebuie sa platesc 20% partea mea de cheltuieli + deductible $350/an.Asta este, oricum e bine ca avem insurance, ar fi fost mult mai rau sa nu avem deloc, ma inspaimanta gandul asta...
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
cris30 spune:
Mireamara, te inteleg perfect mai bine cu decat fara. Si eu ma gandesc cateodata ce as fi facut daca nu aveam insurance.Am auzit multe fete care sunt insarcinate si nu au asigurare, eu nu as fi avut pace numai la gandul, ca nu stii ce ti se imtampla.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
Doamne ai grija de bebeii nostri
Alina1976 spune:
Buna dimineata fetelor,
Mihaela, ecograf bun gasesti...problema este de disponibilitatea Dr.
Uite te pot indrum spre o Clinica noua dotata ULTRA-MODERN unde nu cred ca vei astepta prea mult. Se numeste Academica Medical si este undeva pe Pitar Mos (daca vrei detalii de web sau tel, te rog zi-mi si iti dau pe PM ca sa nu se considere ca facem aici reclama). Dar iti spun, este SUPER, SUPER acolo!! Nici nu zici ca esti intr-o clinica..
Yubi draga mea...imi pare rau ca ai starile astea. Cred ca nu e deloc placut...stiu ca am avut si eu o colega la serviciu care voma non-stop indiferent ce baga in gura...si apa o dadea afara...slabise tot asa vreo 10 kg si sotul ei era disperat..se gandeau chiar sa dea copilul afara ca nu mai rezista. A avut noroc ca a reusit sa pastreze sarcina insa a stat mult in spital primele 3 luni. Apoi a fost OK. Acum are un BB de un an :-)
Iti doresc sa te simiti bine si sa fii tare sa treci repede peste perioada asta
Eu am inceput sa am pofte din ce in ce mai multe...dar stiti care e faza cea mai tare? De exemplu poftesc ceva rau de tot, ma duc si incep sa mananc acel ceva si dupa a treia gura imi vine sa vomit si nu mai pot...e fantastic.
Aseara am fost de urgenta sa-mi iau capsuni din piata ca muream de pofta. Am venit acasa si nu mai nimeream sa le spal. Am gustat 3 si dupa a 3-a imi venea sa vomit si nu am mai putut sa continui.
Doamna si eu sper sa nu ma ingras prea tare!! Peste o luna sunt nasa de cununie si rochia mea e stramta si lunga!! OF!
Va pup si va doresc o zi calduroasa cu mult soare afara si in suflet
6+
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
mihaela_let spune:
Multumesc de informatie miereamara.
Fetele, stiti cumva daca la o eco abdominala, pt ca nu mai vreau sa fac transvaginala avand deja 2 sarcini pierdute, la 6 sapt si 5 zile se va vedea inimioara bb-ului? Nu mai am rabdare sa stiu ca e bine.
Multumesc anticipat.
6+
miha79
cristi_2003 spune:
ma intreba cineva de unde stiu ca e bebelina...
pai nu stiu ... sper doar sa fie
6+
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
BillyBilly spune:
'Neata burtici!
Alina da-mi si mie te rog detalii despre clinica Academica Medical... tu ce iti faci la ei: urmarire sarcina, analize si eco? am intrat pe site, arata f bine... costurile?
Fetelor, la mine simptomele au cam disparut. in afara de sanii grei si durerosi si oboseala, in rest nimic. Imi simt uterul in fiecare dim cand ma ridic din pat si in rest, nimic-nimicut.
Catalina
6+
Bebelusa
justme25 spune:
Neata burtici...ce faceti voi?Eu azi sunt ok...in afara de faptul ca pic din picioare de somn, in rest sunt ok...ce simt ca imi face rau nu mananc..daca dimineata mancam cereale cu lapte acum am inlocuit cu 2 felii de unt si gem de gutui si un pahar de suc natural de portocale. Numai cand ma gandesc la cereale imi vine greata...deci am lasat-o balta..Azi imi vad si eu gagalica la eco. Abia astept sa ma duc. Sa treaca timpul asta mai repede ca nu mai am rabdare. Ma duc cu tati si deci va fi o experienta frumoasa, zic eu!
Justme6+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://s292.photobucket.com/albums/mm22/justme25_82/?action=view¤t=test.jpg
RalucaAlexa spune:
Neata burtici!
felicitari tuturor celor care si-au vazut bebeii la eco!
Cat despre simptome - eu inca am ameteala mea, pe langa cele clasice de sani durerosi si oboseala si cam atat...
Si Alina parca spunea ca ii e pofta de ceva apoi daca mananca ii e rau (daca gresesc scuze), si mie mis-a intamplat la fel... asa ca, nu cred ca-i nimic ciudat... eu am concluzionat ca lu' a mea galmita nu ii place respectiva chestie...
6+
galmita mea