Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009(3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

quote:
Originally posted by Michelle81

Eu am fost la eco lunea trecuta cand aveam 5 saptamani si saculetul meu masura 8 mm,de fapt la mine s-au vazut la eco trei saculete insa celelalte doua erau mult prea mici si doctorita crede ca nu se vor mai dezvolta.am fost socati sa stim ca am fi avut tripleti.Acum urmatoarea eco o am pe 26 mai,sunt emotionata sper sa fie totul bine,sa ii vad inimioara si bebika sa fie bine!
La mine au inceput greturile de vineri si sunt tot mai rau de dimineata pana seara,abia pot manca.
Doctorita mi.a dat sa iau elevit,magnosolv si doua duphaston seara pentru sustinerea sarcinii.

Alina1976-mersi ca m-ai trecut pe lista,dpn nu e inca sigur asa mi.a spus acum dar la eco urmatoare va vedea mai exact.
Tuschi123-imi pare rau ca trebuie sa stai atata in pat,si mie mi.a spus doctorita sa nu fac nimik si sa ma odihnesc ff mult(tinand cont ca am pierdut si o sarcina la varsta mica)...
justme25-si tu ai 6 saptamani+ ce frumoss...cum te simti?

6+

Pai mie mi-e somn de ma scurg pe birou!Si sunt super balonata...greata a fost mai severa saptamana trecuta, saptamana asta vad ca e mai usurel, imi vine greata insa cand e vorba sa mananc anumite mancaruri care inainte imi placeau si acum nu mai imi plac! Si decat sa declansez greata, mai bine nu mai mananc respectivul fel de mancareIn schimb, trebuie sa ciugulesc cate ceva din 3 in 3 ore pentru ca altfel mi-e rau..lesin aproape!

Justme6+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://s292.photobucket.com/albums/mm22/justme25_82/?action=view¤t=test.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

quote:
Originally posted by miereamara

Alina1976 si Cristi, bafta la eco si sa veniti cu vesti bune!

Cris30, felicitari pt sarcina! Unde anume locuiesti in SUA, in ce stat? Noi suntem deocamdata in Florida, dar dupa ce se va naste copilul ne vom muta in California.

PS: Activeaza-ti PM-ul, as vrea sa facem schimb de Messanger ID, poate mai vorbim si pe messanger.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Miereamara, eu locuiesc in New-York sunt venita aici de 3 ani.

Am sa incerc sa accesez pagina personala nu prea stiu cum dar am sa incerc. Ieri am vrut sa-mi pun linkul de la LIlypie dar n-am reusit, tu cum l-ai pus???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szmonic spune:

Vin si eu cu vesti proaspete si o greata de zile mari
Azi ne-am dus strumfuletul la fotograf Altfel zis am fost si eu la doctor care ne-a facut o eco intravaginala, si am vazut pentru prima data ghemotocul de 8 mm care sta cuminte in mamiI-am ascultat chiar si inimioara care bate puternic. M-a emotionat foarte tare Cum poate bate o inimioara atat de puternic intr-un corp de 8 mm?
Dr mi-a spus ca BB e mai micut decat ar fi normal, dar sa nu-mi fac probleme, asta se intampla daca embrionul s-a implantat mai tarziu. Asa ca nu imi fac probleme, stau cuminte si incerc sa nu ma gandesc la greata care ma omoara

7+ (mai e muuult pana la 40)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

michelle si mvb bine ati venit!

fetelor astazi am fost la cumparaturi si am gasit o gramada fructe: cirese, caise, nectarine, pepene rosu...asa ca m-am rasfatat la pranz numai cu fructe. Ar fi super daca nu m-as balona din orice. Oricum, greata s-a mai dus, mai rau a fost sapt trecuta. Sanii dor si sunt grei.

Raceala a trecut in faza de tuse, cand dureroasa cand uscata. Stie cineva vreun remediu pt tuse, asa ca pt gravidute? Mi-am facut aseara un ceai de ceapa (cam gretos), cu flori de tei si seminte de chimen. L-am indulcit cu miere, de-abia l-am baut. Altceva mai stiti?

Fetele, asteptam vesti bune de la eco...

Catalina

6+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

szmonic ce frumos!!! sa-ti traiasca ghemotocul! felicitari!!

Catalina

6+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

billy billy-cate o lingurita de miere din cand in cand e bun pentru tusa sau poti in ceai sau lapte sa pui cateva linguri de miere!si eu am fost racita si am baut mult ceai cu miere si lapte caramelizat si m-.a ajutat!Sanatate multa!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_let spune:

Buna fetele!
Sunt si eunoua pe aici.6+
Avem 6 saptamanai si 4 zile dupa ultimul CM.
Saptamana trecuta, pe cand aveam 5 sapt si 3 zile, embrionul avea 2mm, iar sacul embrionar 14,6 mm. Dna doctor de la eco mi-a zis ca pana atunci era bine, dar ca inca nu ii puteam vedea bataile inimii si mi-a zis sa revin peste 2 sapt. Nu mai pot de nerabdare.....mai ales ca sunt dupa o sarcina oprita in evolutie si un avort spontan.....
Acum insa sustinem sarcina si tocmai ce mi-am descoperit si o pb de coagulare pt care iau aspenter(1 la 2 zile) si sper sa fie bine...
Pupici la toata lumea.
Tinem aproape.

miha79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szmonic spune:

Billy,tot ce iti pot recomanda sunt bauturile/supele calde. Eventual fa niste inhalatii; am inteles ca sunt tare bune! Oricum, iti tinem pumnii sa te faci bine cat de curand!
Eu am schimbat si tickerul, am scazut de la 7 la 6, pt ca DR a zis ca BB are 6 saptamani...

6+ (mai e muuult pana la 40)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cris30 pt semnatura am copiat adresa generata de programelul respectiv la semnatura.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Care dintre voi a fost la control la 5 saptamani?Nu mai am rabdare pana pe 26 mai...abia astept sa treaca timpul...

Mie imi este atat de rauuuu

6+

Mergi la inceput