Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009(3)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Leditia, draga mea, iau si eu o tona de medicamente (am scris ieri despre asta) iar azi mi-a dat sa iau Azitrox preventiv din cauza sangerarilor de lunga durata; colul este lung cu OI inchis.
Mai am la aceasta ecografie o chestiune care nu-mi place si anume: sac gestational cu contur usor neregulat (bebe are casa mica) si nu este in regula deoarece lichidul amniotic poate sa fie in cantitate insuficienta si...si tot sacul gestational apare "aparent cu un sept la polul superior", ori au fost 2 bb. si unul s-a oprit in ev. si asa s-a format hematomul, ori este o anomalie ceva...
Ce sa va spun fetelor...sunt confuza caci medicul a zis ca este bine sarcina...???
Doamne ajuta
6s+2z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Nu deschide nimeni alt capitol?

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

oana stiam ca la 30de pg se deschide alt capitol.As deschide eu dar momentan stau in pat datorita unei sangerari...offff,si cat mai e pana la 9 luni..Am sunat dr si a zis ca sa iau utrogestan si o fiola de fitomenadion si sa stau in pat...Ea zicea ca poate e de la consult,ca pe mine m-a durut prima data..apoi a fost ok..Sper sa fie bine...tineti-mi pumnii..va pupic.

POZE
my baby
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

In jur de 20 de pagini iubita, iti tin si eu pumnii de pe margine.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Alina stiu ca deschide capitolele,poate se pricepe altcineva

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
5+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Dragelor, v-am schimbat eu capitolul aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=121504.

Eu propun sa va faceti un cont comun, gen: mamici de ian-feb2009 cu parola pe care s-o stie mai multe dintre voi si sa poata deschide mai multe capitole si modifica listute.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput