Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009(3)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by francisistef

Tuchi si Leditia, succes mult la doctor!
Mihaela, si eu am fost la Dr. Uscatescu, mi-a dat acelasi tratament, pe care l-am luat tot timpul sarcinii. Sincer mi se pare ca prea des cheama pacientii pt probleme asa de... micute sa zicem. In rest e o dr de nota 10. La ce doctor gineco mergi tu? Nu-i obligatoriu sa raspunzi.

Francesca, mami de Stefania (11.01.2007)
5+

http://community.webshots.com/album/561548849xUMTMh?start=12

M-am uitat la pozele tale si am vazut un filmulet cand ii faci masaj fetitei tale..mi-a inseninat ziua..super tare..am ras si eu cu ea.E o dulce.

POZE
my baby
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

selenar eu iau o pastila de acid folic pe zi, din proprie initiativa, caci inca nu am fost la doctor. Prietena mea, care e in 12 sapt. ia tot o pastila.
La sarcina trecuta am luat Materna si atat, doctorul meu a zis ca e suficient cat e acolo, nu mai trebuie sulpimentat cu altceva.

Asa ca mie una mi se pare cam mult cat acid folic iei tu. La ce doctor mergi?

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 5+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_let spune:

Francisistef, eu merg la dl dr VISAN de la spitalul Caritas.
Eu nu am nimic sa-i reprosez lui, chiar se pare ca mi-a descoperit pb opririi din evol a primei sarcini si a avortului spontan. Sper sa fie doar asta. Spitalul insa e destul de nasol. Sper insa sa nu am complicatii la nastere si atunci va fi bine, el ca om este extraordinar, imi explica ce si cum, l-am sunat la ora 22:00 si mi-a raspuns, adica ce sa zic....e super OK. Acum merg pe mana dansului si a dnei dr Uscatescu, recomandata tot de el.

Sper sa fie bine pt toata lumea.

Leditia si tuchi sa ne dati vesti.

P.S. ESTE CAT SE POATE DE ENERVANT FILMULETUL, CAND VREI SA FACI CEVA TE INVADEAZA!!!!! E GROAZNIC!

7+

miha79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_let spune:

Fetelor, poate stie careva ceva sa ma ajute.
Acum 12 ani(stiu, ati vazut bine, 12 ani), am cazut pe niste trepte de beton cu ambii genunchi si ai mei nu m-au dus la doctor, timpul a trecut si nu am mers nici eu. Durerea exista si acum in locurile respective, dar doar cand stau in genunchi, intr-o anumita pozitie. De aceea nici nu m-am dus la dr. De trei zile insa ma dor ambele picioare in zona genunchilor, dar inspre partea superioara a picioarelor si doar cand urc sau cobor scarile, deci la indoirea genunchilor, in rest nu am nimic, dar m-am cam speriat. Se poate sa am apa la genunchi? Dar cred ca m-ar fi durut de atatia ani incoace. Trebuie sa specific ca de atunci nu m-am mai lovi la genunchi.
Multumesc anticipat daca ma poate ajuta cineva cu un sfat.

7+

miha79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

tuchi si leditia bafta la doctor!

Si eu ma duc dupa masa la doctor pentru prima oara. Sper sa fie OK.

mihaela te sfatuiesc sa nu mergi la doi doctori deodata. Eu asa am facut o perioada la sarcina cu Ioana si nu a fost bine, unul imi zicea una altul alta ...
Mie mi se pare ca singurul lucru care conteaza cu adevarat este sa fie competent. Eu una intre un doctor super dragut, civilzat si disponibil dar despre care nu stiam cat de competent e (cu toata ce mergeam de ani de zile la el, dar fara probleme, doar controale) si unul mai morocanos, putin vorbaret, super ocupat (imi faceam programari cu doua saptamani inainte) si nu intotdeauna disponibil dar a carui competenta profesionala e recunoscuta, l-am ales pe al doilea. Si nu am regretat nici o clipa, m-a ajutat sa mentin o sarcina grea pana la termen, am avut o nastere perfecta, m-am refacut rapid si ... ce mai, acum nici nu mi-ar trece prin cap sa merg la altul.

edit fiindca am vazut ultimul tau mesaj - eu am patit cam la fel cu un umar, cand eram mica m-am prins de un leagan si l-am sucit (cred, fiindca nu am mers la dr.) si de atunci ma doare periodic, uneori chiar rau. Daca te mai tin durerile mergi la un ortoped ...

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 5+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Buna fetelor.
Am revenit.Mi-am vazut sufletelul la eco,l-am si pozat ,sa=i arat si lui tati,ca deh,el e la munca si n-a putut veni cu mine..i-am vazut si inimioara,ma rog,mult spus inimioara,ca e un punct asa care palpaie..
Sunt atat de fericita..Colul e ok,sarcina e ok..dar datorita celor intamplate in trecut m-am intors acasa cu o plasa de medicamente,inafara celor pe care le luam deja.Si mi-a marit doza de progesteron si mi-a dat no-spa,chiar daca am dureri sau nu(caci i-am zis ca mai am cand si cand) mi-a zis sa iau 3 no-spa pe zi.Si nu am voie contact sexual momentan,chiar daca sarcina e bine...cica sa prevenim orice problema.
Mi-a facut si o scrisoare medicala pt job,sa-mi micsorez programu si mi-a zis ca ar fi bine sa mergem pe medical cat e per critica..daca trecem de per critica apoi putem rasufla mai usurati..Asa ca trebuie sa merg la dr de fam sa vbesc despre asta.
Va pupic.

POZE
my baby
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Buna fetelor.Nu am reusit cu tickerul am copiat acel link HTML dar nu mi-l afiseaza pt ca spune ca HTML is OFF.Ma gandeam ca poate din cauza ca sunt noua.Teoretic am activata posibilitatea de a primi PM (asa este setat in profil)
In alta ordine de idei am facut toxoplasma ieri (nu mai aveam rabdare , eu am si pisica acasa )si a iesit bine!!!! Maine ma duc prima data la medic Dr Davitoiu Bogdan , iar vineri astept rezultatul analizelor medicale recoltate ieri : o tona de la Hiv la CMV,EBV rubeola , hepatie , herpes etc Poate ca m-am grabit , eu sunt medic v-am mai zis (nu e o lauda) dar tocmai de aceea sunt f speriata si abia abia analiza de ieri m-a mai linistit.Sa speram ca voi fi muuult mai fericita in wend dupa vizita la medic si dupa primele rezultate.

Astazi am intrat in saptamana 5 de amenoree ..hehehe mult pana departe.Si pt cele interesate va las un link sper folositor care reprezinta programul de urmarire a sarcinii in tarile europene si SUA (ei au ghiduri medicale f clare)Va atrag atentia asupra absentei triplu test (fff multe rezultate fals pozitive si s-a scos), precum si saptamanile exacte pt fiecare test(vezi dublu test de exemplu), care din pacate iar nu sunt respectate la noi cu exactitate, rezultand o multime de rezultate fals pozitive sau fals negative.Va puteti introduce datele voastre exacte si sa aveti un calendar exact al principalelor gesturi medicale de urmarit in odiseea noastra.

http://www.pregnancyway.com/joe/tool4.php

Va pup si va tin la curent.Bafta tuturor!

<a href="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=0&day=15&babycount=1">test</a>

Mergi la inceput

ps:DPN e 16.01.09 si dr de fam si dr ginecolog mi-au zis la fel
ps2:la multi ani sarbatoritilor de azi!
POZE
my baby
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Buna fetelor,
Am ajuns si eu de ceva vreme dar am mancat si am mai stat la tel. de vorba cu o prietena.
Am fost la eco. si se pare ca nu mai este hematomul (scurgerile nu s-au oprit inca...) deci de unde? asta este, sarcina ar fi bine, am vazut si inimioara batand,emotionant dar, cu toate astea, tot sunt nelinistita datorita faptului ca am inca scurgeri si nu se stie de unde vin si colac peste pupaza, deodata, nu ma mai dor sanii deloc, dar deloc, ce sa fie oare? ma ingrijoreaza f. tare ca nu inteleg, pana m-am intors de la medic m-au durut, acum deodata...pauza...
Sper ca celelalte fete care au fost azi sa vina cu vesti si mai bune.
BB. are 5,3mm si are 6s+2z;DPN intre 12-14.01.2009; am inteles din spusele mediciului eco. ca are "casuta cam mica" dar ca bebe este totusi in regula si este dezvoltat asa cum tr. pt. varsta lui dar, de ce nu mai am simptome
Dumnezeu stie...
6+
Doamne ajuta

Mergi la inceput

tuchi eu am o plasa de medicamente..ma rog acu am 2..Si mi-a dat sa am in casa nush ce injectii..in caz de sangerari sa fac imediat.
Tie nu ti-a dat nimic?colul e ok?
Eu sper sa fie bine la toate si D-zeu sa ne ajute pe toate sa ajungem in sapt 40 sanatoase si cu bebici sanatosi si voinici.

POZE
my baby
6+

Mergi la inceput