Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009(3)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neata..azi ma duc la dr...sper sa vin cu vesti bune.
Va pupic.

POZE
my baby
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_let spune:

Neatza tuturor!
Tuchi, multa bafta si sa ne dai de veste.
Fetelor eu am mers sapt trecuta la Fundeni sa-mi repet analizele de sange si m-am bucurat cand am auzit ca au iesit mai bune dupa doar o sapt de tratament. M-am bucurat si la gandul ca o sa-mi mai scoata din pastile, dar azi dim cand am ajuns acolo, surpriza! Mi-a mai dat dna dr Uscatesc si altele.... In concluzie, cel putin pana la 12 sapt cand ma voi duce iar la control am de luat un morman de pastile: aspenter, acid folic 5mg, duphaston, Mg+B6, Vitamina E, Vitamina C. Cred ca astea sunt toate, sper sa nu fi uitat ceva...
Oricum ma chinui sa nu vomit dupa ce termin de luat toate astea ca macar sa-si faca efectul daca tot le-am luat. Nu stiu ce sa zic...parca sunt multe rau....
Dar daca trebuie sa le iau, le iau; eu nici inainte nu eram adepta medicamentelor, dar acum nu am de ales... Totul e spre binele
In rest am inceput sa am si eu stari de voma, am si vomat acum 2 zile, sanii sunt sensibili in continuare....cam asta este. Vineri merg din nou la dl doctor care imi urmareste sarcina. Sper sa fie totul bine. Mi-a mai recomandat cineva pe dl dr VARTEJ de la Municipal, dar nu stiu ce sa fac? Sa mai merg la inca un dr? Voi ce ma sfatuiti? Sotul imi zice sa merg in continuare la dr meu daca pana acum am mers la el, dar eu nici pe acest domn nu-l cunosc foarte bine pt ca abia cu ocazia acestei sarcini ne-am intalnit... Inainte, cand am pierdut cele 2 sarcini am mers la un cabinet particular la mine in zona unde locuiesc. Pe de alta parte acest dr mi-a dat din prima trimitere la Fundeni, la dna Uscatescu pt investigatii si iata ca mi-a descoperit pb cu coagularea. De aceea am incredere in el si nu stiu daca sa mai cer si o alta parere sau sa merg pe mana dansului. Astept un sfat si de la voi.
Multumesc anticipat.
Leditia, justme ce mai faceti?
Pupici la toate.

miha79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna.
Numai ce m-am intors de la medicul de familie.Mi-a dat analize,m-a luat in evidenta,mi-a facut carnetel de graviduta..Darrrr..ma doare spatele si am stat in picioare doar o ora acolo..Pai jobul meu presupune 13 ore de stat in picioare.Momentan sunt in concediu..nu stiu ce ma fac cand o sa incep.
Peste 2 ore am si programare la ginecolog....de acolo sper sa vina vestile bune..:)
MIhaela..in locul tau m-as duce la dr asta in continuare.Pana la urma te-a ajutat si daca n-ai sa-i reprosezi nimic,de ce sa te mai trambalezi la alt dr?In plus conteaza cum se poarta cu tine,sa-si cunoasca meseria bine si sa fie OM.Sa-ti raspunda la intrebari,sa te ajute,sa-l poti suna in caz de ceva..sa-ti vina la nastere sau in caz de probleme..
Chiar acum ma intrebau asistentele de la medicul de fam..la ce dr merg..si mi-au zis ca n-au auzit de doctorita asta si sa merg la nush cine..Pai uite,eu de ex..n-am auzit de nimeni in Cta,deci pt mine toti sunt noi si necunoscuti.In plus m-am chinuit sa sun in stanga si-n dreapta si programari mai devreme de jumatatea lui iunie nu gaseam..si asta acum 1-2 sapt.Pai eu nu vreau aglomeratie si stat cu lunile pt o programare...Oricum o sa stau de vba cu dna dr azi si o sa vad ce si cum.
Va pupic.

POZE
my baby
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Tuchi12,Leditzia-bafta multa azi la medic.Va astept cu vesti foarte bune!!!

7+

Puisorul nostru scump

Mergi la inceput

Cris30-si pe mine ma cam enerveaza videoclipul ca apare mereu si abia pot citi ceva,mereu trebuie sa il inchid!

7+

Puisorul nostru scump

Mergi la inceput

IRINA:C-te-ai descurcat cu tickerul?Daca nu,activeaza.ti pm-ul sa te ajut!

7+

Puisorul nostru scump

Mergi la inceput

Tonylexa-multumim pentru link,am aruncat si eu acolo o privire,dpn tot 5 ianuarie imi arata.

7+

Puisorul nostru scump

Mergi la inceput

Mie imi este in continuare fff greata de dimineata pana seara!am citit un articol ca ar ajuta o gura de lapte rece dimineata pe stomacul gol(bineinteles pasteurizat),inca nu am incercat dar incerc maine.Sanii ma dor tare nu pot purta sutien normal decat sportiv(asa mi.a recomandat si doctorita).In rest incerc sa pap chiar daca mi foarte greata,mananc mult pepene rosu,galebn,piersici,caise si mai ales ridichi muuulteee,astea imi mai iau din greata doar pe moment.Nu prea pot sa dorm noaptea de greata de ganduri...desi sunt ff obosita.Ma mai odihnesc ziua cand pot,imi trag jaluzele dau drumuk incet la muzica si incerc sa ma odihnesc...
Sper ca sunteti cu toate bine!

7+

Puisorul nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Neata fetele!

Sper ca toata lumea e bine, noi (adica eu si galma mica ) suntem in delegatii deci nu prea avem timp sa intram.
Va pupam pe toate!

7+

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns francisistef spune:

Tuchi si Leditia, succes mult la doctor!
Mihaela, si eu am fost la Dr. Uscatescu, mi-a dat acelasi tratament, pe care l-am luat tot timpul sarcinii. Sincer mi se pare ca prea des cheama pacientii pt probleme asa de... micute sa zicem. In rest e o dr de nota 10. La ce doctor gineco mergi tu? Nu-i obligatoriu sa raspunzi.

Francesca, mami de Stefania (11.01.2007)
5+

http://community.webshots.com/album/561548849xUMTMh?start=12

Mergi la inceput