Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009(3)
Raspunsuri - Pagina 11
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
BillyBilly spune:
Buna dimineata!!
Wow, ce infuzie de fete noi!! Felicitari tuturor noilor gravidute: ralucap, mihaela_let, naty, andreea, irina.c!!
Sper sa nu fi uitat pe nimeni... ma bucur ca facem echipa mare!! Sa aveti parte numai de bucurii cu bebelusii vostri!
super98 ceata si ameteala sa fie intr-un ceas bun!! avem locuri disponibile la odisee!!
donna79 pe tine te imbratisez tare de tot si te rog sa nu fii trista i-ati barbatelul la inca o runda si pastreaza speranta, o sa faci burtica repejor!
justme, ce zice eco?? da-ne un semnal ca stam ca pe ghimpi...
alina sar'manaaa pt info!! imi iau bebelusa si le fac o vizita Academicilor, cred ca sapt viitoare. Asta daca nu fac contract mai repede cu medsana, pe care i-am contactat deja si au abonamentele de care va spuneam...
ereena iti multumim de milioane de ori!!
ieri va spuneam ca nu mai am simptome, dar nu va spun ce-am patit dupa aia!! Am mancat (nu mai stiu cine a dat o reteta de mic dejun cu paine prajita cu unt, gem de gutui, suc de portocale
) si m-a luat greata... si persista...si persista...si se face dupa-amiaza si mananc iara...si am tinut-o tot asa pana seara aproape cand am dat-o integral pe fructe si suc de portocale. Am observat ca bebelusei ii plac f mult si ma simt bine cu ele, in rest: laptele, mancarea de orice fel, imi produce greata sau arsuri la stomac. Am observat ca tolerez f bine sucurile acidulate si ma mir, pt ca eu nu beau carbogazoase; am renuntat la ele demult; dar acum parca taie greata si mi-am luat niste mirinda. Oricum ma bucur ca nu se transforma in vomat... la cat aveam bhcg-ul acum cateva zile, daca m-am redus doar la greata, este acceptabil...
Astazi plec la Brasov si ma intorc duminica... am sa iau laptopul cu mine si poate mai reusesc sa va scriu. Daca nu, va pupic cu drag pe toate si va doresc un week-end excelent!!
Catalina 6+
Bebelusa
RalucaAlexa spune:
Billy ai incercat sa bei apa minerala?
Poate merge la fel de bine si n-are atatea E-uri! 6+
galmita mea
RalucaAlexa spune:
Felicitari tutror noi viitoare mamici!
Bine ati venit! Sarcini usoare si bebei sanatosi! 6+
galmita mea
justme25 spune:
Salutare fetelor...
Mi-am vazut minunea!!!!!
Am fost ieri cu tati si dupa o lunga asteptare (care a meritat) am vazut samburelul ala mic si scump. Medicul cand l-a vazut a facut "BAU"
Se vedea SUPER CLAR...o gaglica care statea cu labutele alea mici (ca niste lopatele) pe langa corp asa..si capsorul ala mai mare ca trupul...chiar se vede..bine..mi-a facut intravaginal ecografia. Am vazut cum batea inimioara cu 130 batai pe minut..Era sa plang acolo de emotii! Am niste poze frumoase acasa...mama mama! Acum am de repetat niste analize si urmatoarea data cand ma intalnesc cu medicul si cu bebita este 26 iunie. Abia astept
Justme6+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://s292.photobucket.com/albums/mm22/justme25_82/?action=view¤t=test.jpg
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Leditia/Leditia.jpg)
Leditia spune:
Buna viitoare mamici.
Cu putina teama in suflet vin si eu in randurile voastre,e deja a 3 lista parca, pe care ma trec,asta ca la inceputul forumului nu se faceau asa listute..si cam atunci am avut eu prima sarcina.
So,sunt la a 4-a sarcina..primele 3 le-am pierdut,am un sindrom de hipercoagulabilitate si acum sper sa fie bine.(este prima sarcina cu al doilea sot,viitor sot :)ne-o dorim nespus de mult si sper sa duc sarcina asta la capat cu bine si dupa 9 luni sa tinem un bb sanatos in brate.
So,UM:6.04.08,DPN:11.01.09 DN:26.07.1981
Am doua teste(prima data in viata mea cand mi-au iesit testele) si o eco...eco fiind facuta normal nu cu sonda,n-a stiut sa-mi dea tanti prea multe date,ca de obicei la o sarcina micuta e bine sa faci un eco cu sonda.(din pacate mie nici prin gand nu-mi trecea ca la o clinica privata n-au asa ceva ..dar nu prea mai aveam ce face apoi,so,am o eco normala )
Mai este cineva din Cta?
Simptome...somnolenta ziua,sani mariti si durerosi,greturi,noaptea dorm cam prost nu stiu de ce..
POZE
Naty spune:
Buna!
Multumesc tuturor pentru primire si urez si bun venit celorlalte fete noi.
cris30 si eu am UM tot 12.04, de aceea avem si acelasi DPN.
alina am observat si eu ca deocamdata suntem singurele mamici - gravidute si ca ai si tu o balantuca. Intre fetele noastre e diferenta de 2 ani si o zi ... Ioana mea e pe 10 octombrie.
merci ca m-ai trecut pe listuta si te rog, cand ai timp, sa inlocuiesti numele fie-mi, pe care intr-adevar o cheama si Alexandra, dar e al doilea nume si toata lumea ii spune Ioana.
Am o sugestie pentru listuta (inspirata din odiseea cealalta din acre am facut parte): sa scriem fiecare doctorul care urmareste sarcina si spitalul la care ar vrea sa nasca (daca v-ati decis). Probabil ca o sa fim mai multe la acelasi doctor/spital si vom putea schimba impresii si despre asta.
Incep eu: Dr. Valeriu Horhoianu, Spit. Municipal.
Pe vremea cand eram gravi cu Ioana avea cabinet particular, acum lucreaza la clinica Polisano asa ca pe acolo o sa-mi fac veacul urmatoarele luni.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004)
3 ani! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
Justme felicitari pentru ca l-ai avzut pe bebe. E intr-adevar foarte emotionant ...
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004)
3 ani! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/super98/super98.jpg)
super98 spune:
Felicitari noilor gravidute si o sarcina cat mai usoara, fara peripetii!!!
Offf! Abia astept sa vin alaturi de voi gravida si sa aud si eu inimioara bebelui.
yubi spune:
Just , felicitari pt. inimioara Fetele noi - BINE ATI VENIT!
Emetinul , la mine, nu are efect
Sunt cumplite greturile astea si parca trece asa greu timpul.http://bd.lilypie.com/jSXjp3.png
6+bebelu