gradinita 256 Corabeasca

gradinita 256 Corabeasca | Autor: thea05

Link direct la acest mesaj

Ma intereseaza si pe mine detalii despre gradinita 256 si 201. Daca este cineva care poate sa ma ajute cu informatii si recomandari, cum sunt educatoarele de la aceste 2 gradinite, de la grupa mica si mijlocie, daca sunte-ti multumiti sau nemultumiti de aceste gradinite, orice informatie imi poate fi de mare ajutor. La toamna trebuie sa imi inscriu cei 2 puiuti la gradi si avem mare nevoie de aceste informatii. Ma intereseaza in mod special gradi 256 de pe str.Corabeasca.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu am baiatul cel mare aici si pt. la toamna il inscriu si pe cel mic. Trimite-mi pm si te ajut cu placere. Eu sunt multumita de gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea05 spune:

Buna anya
Am incercat sa-ti trimit pm dar nu este activat. Gratiela este numele meu, nr. meu de telefon este 0723613898, mail-ul: gratiela.paunescu@gmail.com
Daca vrei sa-mi trimiti datele tale de contact,sa te pot suna e ok.
Multumesc anticipat pentru ajutor, si sper ca fimea sa fie in grupa cu baietelul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns altauprieten spune:

Citat:
Eu am baiatul cel mare aici si pt. la toamna il inscriu si pe cel mic. Trimite-mi pm si te ajut cu placere. Eu sunt multumita de gradinita. ... Anya

Buna ziua, parintilor de kinderi de gradi !

Va rog dati-mi si mie ceva sfaturi ref gadi 256, alta din zona...
Am pustiul de 3+ ani si inca nu a mers la gradi.
Prospectez acum (stiu ca nu e incep anului 'scolar')
sa il duc la una din gradi din zona Pta Iancului ...
macar la programul redus pt acomodare la stilul si
atitudinea in colectiv de copii.
Iar 256 era de mult timp in lista cu favorite...,
inainte de a fi construit corpul cel nou de cladire
de pe locul de joaca... fiind in drumul nostru spre parc.
Aveti rog rabdare sa imi dati un sfat - recomandare
sau 'de evitat' , cat mai la obiect, cu cine sa iau
legatura de acolo etc... sa rezolv ce mi-am propus.
va multumesc, Radu I.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

La orice gradinita vrei sa duci copilul, trebuie sa vorbesti cu directorul. Daca ai pustiul de 3+, inseamna ca e de varsta celui mic al meu, asa ca va putea fi incadrat si la mica si la mijlocie. Acum sunt vre-o 5 grupe mici, asa ca ai putea incerca cu succes, zic eu. Eu i-am lasat pe amandoi copiii la program lung, de la inceput, desi ar fi avut cu cine sa stea, dar descoperea ca exista si varaianta asta si ar fi mieunat sa-i iau la pranz. La gradi dorm cu copiii, acasa nu intotdeauna.

Te sfatuiesc sa vorbesti d-na director si pana atunci sa te hotarasti daca vrei program lung sau scurt. Daca optiunea definitiva este pt program scurt, mai exista un corp de cladire (undeva, spre parc) doar cu program scurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibip spune:

Eu am baietelul cel mare la 256 si sint multumita. Noi am prins loc acolo tocmai prin deschiderea noului corp de cladire. Si 201 era pe lista noastra, dar cred ca ei vor deschide abia in toamna.. nu mai stiu exact. In orice caz, ambele gradinite sint bune iar eu repet, sint multumita de 256. Mai bine te duci sa vezi acum, Thea, poate reusesti sa-l inscrii de proba pina in iunie. Eu tot am mers pe principiul sa evit aglomeratia din toamna. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea05 spune:

Si noi suntem multumiti de gradi 256 unde am reusit sa intram in noiembrie odata cu deschiderea noului corp.Noi suntem la grupa mica si mijlocie, si copii merg cu drag acolo. Este o gradinita buna si foarte cautata.Directoare e ok. Nu stiu cum va fi anul asta cu inscrierea in noul an. La noi la grupa mica cred ca mai sunt locuri, si a-ti putea incerca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Si pe mine m-ar interesa grad asta pt Andrei.
Dar am fost deja si am intrebat si mi s-a dat raspunsul "oficial": nu mai sint locuri, inscrierile sint nu stiu cum ... bla ... bla.... stiti voi.
Nu am gasit nici o pila, asa ca nu stiu daca voi reusi sa-l insriu.
Oricum ... eu ma duc miine sa depun actele.

Mergi la inceput