am cumparat un aparat care cica slabeste se numeste body building belt care mirarea este ca ........curenteaza. se foloseste cu un anumit gel dar si asa curenteaza.am vrut sa incerc sa slabesc si eu dar fara reusita
recunosc sunt o pofticioasa si merge pe idee ca daca ma placi asa e bine.si stiu ca nu e bine
dar foamea e mai puternica decat sa stau fara sa mananc.
asa ca nu va sfatuiesc sa folositi asa ceva .
macar pentru mine nu e bun.
Pai asta e principiul lui de functionare, normal ca curenteaza. De fapt curenteaza e mult spus, sunt niste impulsuri de slaba intensitate trimise la muschi si cica asa slabesti.
Ai ajuns bine aici pe ai de ales intre o mie de diete, metode si pastile ca sa slabesti. Foamea nu este mai puternica ti se pare doar.
Andreea mama de Filip si Georgia
Oana, aparatul respectiv nu e defect, asa funtioneaza el :) Prin impulsurile alea incordeaza muschii si teoretic ii tonifica! La slabit nu ajuta pentru ca nu maninca el ciocolata :)
Vai, am incercat si eu asa nebunii chiar unul scump si era ingrozitor... Trebuie incercat inainte de a-l cumpara si chiar pe muschi mari, ca cei de la picioare.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
;-)http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=10837987
mey fetelor toate aparatele de genul asta sunt frectie la picior de lemn.Am avut si eu unul pt abdomen cu care m-am chinuit o vara intreaga fara sa slabesc un cm.Impulsurile pe care le trimit abia fac sa se incordeze muschiul la capacitate mica spre medie.Chiar si persoanele care merg la sala regulat si trag de fiare nu pierd din greutate pana nu fac exercitii aerobice.Adica degeaba am facut eu abdomene si aveam muschi frumosi daca erau sub stratul de grasime si nu se vedeau.Pana nu faci alergare ,cross trainer sau dintr-astea asa care fac sa-ti bata inima repede repede si sa transpiri nu se pierde nici un gram.Sau poate ma insel...As vrea sa ma insel si sa descoper si o cale mai usoara pe care n-o stiu eu...