Termopane...termopane...

Termopane...termopane... | Autor: larissa_79

Link direct la acest mesaj

Asa....ne-am luat apartamentul si acum incepe distractia. Termopanele..primul pas. Sau poate doar in opinia noastra e primul? Am citit pe site-uri de am ametit si tot nu stiu ce si cum! Ce termopan mi-ati recomanda, cu ce calitati si care ar fi avantajele. Aveti o firma de care sunteti multumiti? Am inteles ca cel de la Rehau e foarte bun. Asa o fi?

Astept cu interes parerile voastre legate de termopan!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

deocamdata e bun ....Rehau....asta o sa vedem peste vreo 20 de ani....
mie imi place designul de la Rehau, Orizontul parca e mai colturos, mai brut, nu stiu, mie nu mi-a placut deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

despre termopanul Gealan? ca am auzit de bine si de el sau nu? ce ati alege intre rehau si gealan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

eu am rehau si nu sunt chiar multumita de ele. de fapt deloc.
de ce? in bucatarie (care este cam 3.5 pe 3.5) daca fierb un ou 10 minute si nu deschid hota sau fereastra, sticla se abureste in totalitate. ca si cand ar fi un ger naprasnic afara iar in casa caldura de la ecuator. nu mi se pare deloc normal. as fi mai ingaduitoare la fierberea indelungata a unei oale cu apa, etc, dar nu la fierbere scurta.
so, nu sunt multumita de rehau!

pupici!

gogosel, mamica lui rares-mihai (11.08.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Cele de la Casa Noastra au un profil foarte frumos si sunt foarte multumita de ele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Eu am de la Corina Gealan (asa se numea acum 8 ani cand le-am pus).
Le folosim de 8 ani fara nici un incident, nu se aburesc decat cand e foarte ger si doar cca 2 cm de geam in partea de jos, in nici un caz tot geamul. Sistemele de inchidere sunt in perfecta stare si dupa timpul asta de utilizare normala. Am pus si plase de tzantari tot de la ei, la unele geamuri tip rulou (pe care nu-l recomand) si la altele pe balamale care se scot toamna si se pun primavara (noi asa facem).
Rulourile sunt mult mai scumpe si poate mai elegante dar nu se pot curata in nici un fel si se imbacsesc de praf in decursul anilor. In rest functioneaza perfect, nu am de ce ma plange.
Noi am pus in exterior LowE, adica cu protectie la radiatiile solare, pot sa afirma ca tin racoare in casa vara si mai ales izoleaza foarte mult fonic.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

despre http://www.salamander-tamplarie.ro/Salamander-Design-3D.html ce stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natali spune:

si eu caut firma de incredere cu termopane/ dar ma intereseaza si cum se face montaj, ca am vazut tot feluri de gamuri instalate plini de spuma si spatii lobere pe langa ferestre.
A fost cineva care a fost satisfacut de serviciile firmei termopan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Dupa cum vezi Larisa, parerile sunt impartite. Nu faptul ca e Rehau sau mai stiu eu ce il face neaparat bun sau prost.
Si mai ales, cand cumperi termopane nu te uiti numai la marca profilului. Profilul poate fi bun, dar feroneria mai putin calitativa. Sticla ocupa cea mai mare suprafata a unei ferestre. Deci in primul rand sticla ar trebui sa fie low-e, pentru geamurile care dau catre exterior.
Accesoriile daca le vei comanda odata cu tamplaria vor fii mai ieftine. Dupa aceea le vei lua la preturi mult mai mari( accesorii = plase insecte, glafuri).
Montajul, de asemenea este important. Rama se monteaza la jumatatea peretelui. Daca este montata la fata exterioara a peretelui, atunci transferul termic creste.
Respecta sfaturile celor care iti vor masura.
Condensul este un fenomen normal. Apare atunci cand umidiatea din casa este mai mare de 50%. In extrem de putine cazuri apare condensul din cauza proastei calitati a termopanului. In cazul in care nu sunteti convinse ca este vina voastra chemati firma care le-a montat sa va masoare umiditatea din casa. Dar sa fiti pregatiti sa aveti surprize...
Ferestrele vechi rasuflau, termopanele nu. Din acest motiv este nevoie sa aerisiti mai des.
Bafta la cumparaturi si nu va mai faceti atatea probleme.
Eu am profil economic ( cu 3 camere) si seful meu la fel.....si el are fabrica......deci trageti voi concluziile.

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Fara discutie Casa Noastra. Dau clasa lu`Gealan. Eu am Gealan si am avut probleme cu ei din prima luna la rulourile de tantari.....
Am vazut tamplarie Casa Noastra pusa si e mult superioara Gealanului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Mai fetelor, accesoriile ( plasele rulou) nu sunt produse de aceiasi firma care produce profilul. Deci nu e corect spus rulouri insecte Gealan. Pe tamplaria de firma se pot monta si accesorii turcesti din pacate...

Mami de Denisache

Mergi la inceput