tratamente naturiste pentru caderea parului
Buna,fetelor!
Am o problema cu parul.E foarte subtire,se rupe usor si-mi cade foarte mult.Stiti vreun tratament naturist impotriva caderii parului,care sa dea rezultate?
Raspunsuri
geanina-nica spune:
pedrutza-incearca sa i-ti pui ou+ulei de masline pe par dupa care te limpezesti cu sampon neutru doar o data,sa folosesti apa calduta nu calda mai bine asa mai rece,si lasal parul sa se usuce de la sine pana faci tratamentul.
Acum binenteles ca parul es alimenteaza si din cea ce manaci tu,incearca si fatzi o alimentazie cat mai diversificata.
Angellique spune:
pedrutza,stiu ca ai postat pentru a afla tratamente naturiste, dar iti recomand cu toata inima VITAMINE! Mie 4 ani mi-a cazut parul, plus ca il aveam extrem de subtire si tern.De cele mai multe ori,cauza e interna,nu externa,organismul trimitandu-ti semnale de alarma asupra unei lipse.Asa ca incearca inainte de toate sa actionezi din interior.Parul meu nu si-a revenit complet,dar macar nu mai cade,imi cad cateva fire pe zi,fata de pumni intregi de par ca inainte.Multa sanatatae!
pedruta spune:
Angellique,multumesc si tie pentru raspuns,dar...ce pot sa spun e ca sunt o persoana care are foarte multa grija de ea...vitamine multe,dieta corespunzatoare,tratamente naturiste( inclusiv cel cu ou,ulei de masline,gerovital etc),am avut si niste chisturi pe ovare(pe care acum le-am rezolvat laparoscopic,stiind ca este o legatura intre diferite probleme si chisturile de pe ovare)...deci nu stiu ce mi-ar mai putea face bine.Problema asta la mine e de cand ma stiu,dar tot mai am par si sunt si blonda...Dar imi doresc sa devin mamica si mi-e teama sa nu-mi cada si mai tare.Poate imi spui ce vitamine ai luat...te rog
tatiana83 spune:
Pedruta, mie in timpul sarcinii, datorita ELEVIT-ULUI(se prescriu din prima luna de sarcina), nu mi-a mai cazut parul deloc, iar inainte aveam ceva probleme.
Acum dupa nastere, problema caderii parului a reaparut, mai mult si pe fond de stres, pt ca am inlocuit elevit-ul cu alte vitamine...dar degeaba...
Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)
22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg
..dupa a 3a saptamana...
13.05............59.8 kg
:-)))) de cand asteptam sa schimb prefixul :-)))
Angellique spune:
quote:
Originally posted by pedruta
Angellique,multumesc si tie pentru raspuns,dar...ce pot sa spun e ca sunt o persoana care are foarte multa grija de ea...vitamine multe,dieta corespunzatoare,tratamente naturiste( inclusiv cel cu ou,ulei de masline,gerovital etc),am avut si niste chisturi pe ovare(pe care acum le-am rezolvat laparoscopic,stiind ca este o legatura intre diferite probleme si chisturile de pe ovare)...deci nu stiu ce mi-ar mai putea face bine.Problema asta la mine e de cand ma stiu,dar tot mai am par si sunt si blonda...Dar imi doresc sa devin mamica si mi-e teama sa nu-mi cada si mai tare.Poate imi spui ce vitamine ai luat...te rog
pedruta am luat VITAMAX!Nu am incredere in "vitaminele pentru femei".La inceput ma temeam ca ma voi ingrasa,mai ales ca eu sunt grasuta,dar n-a fost deloc asa.Ba mai mult,am scapat de toate carentele.Si n-am facut tratament decat 1 luna....Plus ca daca iei Vitamax,toata starea ta generala se va imbunatati.Pentru ca nu contine numai vitamine,ci si ginseng,polen,deci ajuta mult si la cresterea imunitatii.Da un search pe google sa vezi ce mai contine.!Nu stiu daca se datoreaza vitaminelor,dar pana sa iau n-am putut ramane insarcinata....Acum intru in 7 saptamani!Si iar ceva...Eu sunt sigura ca mi-a cazut parul si de la fumat.Dar m-am lasat de cateva luni,si de atunci s-a redus mult caderea parului.Se stie ca fumatul reduce absobtia vitaminelor in organism.Te pup si multa sanatate
6+