Piatra Neamt, Perla Moldovei (52)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Ei lasa ca ma uit eu acum la explicatii si te astept la cotitura...parca vad...imposibil sa nu fi facut tu vreo boacana, asa ca, preventiv...ia de-aici:
Cristina Elena, La multi ani, sa fii sanatoasa si fericita!
Stefan Costin (care tot de la Constantin vine), La multi ani si tie cu sanatate, sa cresti mare si sa ai noroc!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Pozele care ar fi trebuit sa se vada la Laura:
http://good-times.webshots.com/album/563515316wrUIiJ?start=0

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Laura mancase o bucata din link asta noapte...se vede ca-i era foame rau...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata!Am incercat si eu sa vad pozele dim si...nik.Deci Laura papase o bucatica din link.Dar acum le-am vazut..SUPER,cred ca a fost foarte fain,si ce de-a copiii frumosi acolo!

Aaaaa,am uitat sa va spun...Razvan are doua zile de cand merge la cresa fara pampers.Si nu a facut pipi pe el deloc,il duc mai des la baie(si face)Poarte suntem pe drumul cel bun...

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Salve!Si:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!

Si cum am si eu, lasati-ma sa ma laud (deci Laura n-ai gresit facandu-mi urari dupa 12 noaptea)
In primul rand LA MULTI ANI mie si feciorului Eduard-Costin si apoi mie si sotului ca acum 9ani ne pregateam de cununia civila si apoi finutului meu pe care azi il botez si tuturor amicilor si rudelor mele.GATA!M-am dat grozava
Fetelor va invidiez pentru iesirea la gratar.
Lora arati super dupa dieta si cred ca ai schimbat si culoarea parului, nu?
Ana noi nu ne-am intalnit face to face niciodata, dar parca te stiu de-o viata.Fetele tare sunt tare dulci .
Laura mami de strumphy frumosi, de voi ce sa mai zic....o familie
Felicitari si domnilor pentru ajutor si sustinere.
Fug sa ma pregatesc

Mergi la inceput

CarmenE, scuze...La multi ani si tie si lui Eduard Costin.... Azi botezati finutul cumva? Sau cand? Sa va fie de bine!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Salutare!
Scuze ca am gresit linkul! Mersic Lora ca ai corectat! (acu te pup, bataia vine mai dupa-amiaza )

La multi ani Costantinilor!!, scuze ca nu m-a dus capul asnoapte ca si Costin vine de la Constantin.
Carmen E multi ani fericiti alaturi de sotul tau, sa-ti traiasca baiatul cu nume frumos si azi sa aveti un botez super reusit, sa va distrati pe cinste si mai ales sa va traiasca finutzul!
Dana vad ca tot intri/iesi pe messenger, ia intra un pic si pe aici si zi ce mai faci!
Alexa bravo lui Razvanel! Ai baiat mare!

Dati-i o sansa lui Matei sa traiasca!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

Am vazut si eu pozele de la picnic. F. frumoase!
Lora te-ai vopsit ... iti sta bine si chiar ca pari slaba. Felicitari pt. dieta!

La multi ani Elenelor, Constantinilor, COstinilor si tuturor celor ce au azi ceva de sarbatorit!

Adriana

Mergi la inceput

Da, m-am vopsit...uitasem ca nu m-ati vazut asa... Merci!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Am gasit in semnatura uneia din fetele care posteaza la subiectul cu Iasi un album foarte frumos cu poze de la Concertul Bregovici. Cred ca nu se supara daca vi-l arat si voua:

http://good-times.webshots.com/album/563362567yAONGy?start=0

Dati-i o sansa lui Matei sa traiasca!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput