Piatra Neamt, Perla Moldovei (52)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Adriana a avut si Ecaterina colici. Nu i-am dat suzeta. Ii dadeam doar picaturi de Bonisaniar in rest tinut pe burta la mine si scos aerul cat mai bine.Sper sa treaca repede.

Am vazut poze - superbe toate.

'Tot ceea ce ti se intampla are un scop' Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
Ceva poze
nasterea in apa
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Si noi am stat afara la leagane cu Edi si apoi l-am mai scos si la bloc cu niste copii de varsta lui cu .Cu chiu cu vai l-am bagat in casa la 20,30 si a cam matait.Acum ne pregatim de culcarica , ca maine avem iar program de gradinita si poate mergem la o balta daca e la fel de cald ca azi.
Buona notte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Haideti la o cafea!
Scuze ca nu am timp sa scriu momentan, dar exist!
Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai frumoasa!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Ce liniste e pe aici! Sau v-a prins ploaia pe drum? Ce vreme ciudata...
Ce mai faceti? Ocupate tare? Poate ne vedem sambata seara la o terasa, il duc pe Stefan la tara si as putea iesi. Ce ziceti?

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

'Neata la amiaza si de la mine!
S-au dus planurile mele pentru azi Cred ca-i facem o vizita mamei mele.
Ellinia mai vorbim cu intalneala.E fara copii sa inteleg?
Lora m bucur ca existi , mai tii dieta?Andreitza ce mai face?E cumva in concediu?
Fetele, pe ude umblati?Ca pe vremea asta sigunu sunteti la plimbare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

salutare!
sa stiti ca exist, si eu, nu sunt in concediu.
numai ca am avut multa treaba dar sa stiti ca v-am citit.v-am vazut pozele superbe, la toate.
azi dorm pe mine mai tare ca niciodata si visez la concediu.
in rest nimic nou, doar ca nu imi mai ajunge timpul deloc,deloc.poate ma invrednicesc sa va pun niste poze.
pupici.
o zi buna!

http://tt.lilypie.com/ASf6p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Trec sa spun si eu un 'salut' in graba ca nu prea mai am timp. Cam ocupata in ultimul timp....
Deci: Salutare! va dorim o sapt cat mai buna si multi pupici

'Tot ceea ce ti se intampla are un scop' Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
Ceva poze
nasterea in apa
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!!
sunt si eu pe fuga,de dimineata tot alerg dupa hartii si aprobari si ma omoara astia cu zilele,sunt de belea,poate asa mai slabesc si eu,dar de unde,teti a fost pe la bunica ei si acu sforaie,poate ne zarim la o terasa sa tina vremea!!!
pupacim copilasii,pe voi fetele si sa auzim de bine.

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Saluuut!Fetelor,cine a fost la targal copiilor(sau cum se cheama) ,ala de la stadion?Am inteles ca sunt hainute si incaltaminte pt copii...

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Salutareeeeee!!!!!
Ce faceti, fetelor?
Noi suntem bine, Iustina in verva, ieri am avut lectie deschisa la gradinita, parinti+copii, a fost f.f. fain - va dati seama 20 de strumfi (n-au fost toti, ca-s 29 in grupa), care mai de care mai adormiti si distrati...ce mai, pentru noi a fost super ca parinti.
Iustina a fost azi la teatru "la casa de fultula" si a vazut "un teatlu cu o baba cu nas ghesit, nu ela bun, ela asa, stamb si un dagon male, maleeee" Altceva n-am scos de la ea..., principalul e ca a fost foarte incantata si vorbeste intruna despre asta...
La targul ala de la stadion a fost al meu sot cu Iustina dupa-amiaza si eu n-am mai mers ca mi-a spus ca nu-i mare lucru..cam slabut. Poate o sa merg sambata, daca am timp, ca pana atunci nu am. A, cica mai sunt pentru copii niste chestii gonflabile cum erau in strand asta vara unde pot sari contra cost - 25 de mii un sfert de ora...
CarmenE, diete nu mai tin, Scarsdale n-am tinut decat cateva zile, am renuntat. Era sa mi-o cam iau de la Laura, dar m-am furisat si-am scapat... (strambatura e pentru Laura, de la care azi mirosea a ars..mai e cazul sa scoata nasul din computador, ca se alarmeaza pompierii...)
Va doresc o seara cat mai placuta!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput