Piatra Neamt, Perla Moldovei (52)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Poze noi

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neataaaa!!!!!
Haideti la o cafea calda!
A fost foarte fain in week-end...visez inca...
Nu cred ca mai am timp sa intru pana diseara de acasa, va povestesc atunci. Laura, si noi ne gandeam ieri ca o sa mergem poate week-end-ul urmator la zimbrarie. Ma uit diseara pe poze...
Allexa, bafta la medic!
CarmenE, imi pare rau ca a trebuit sa treaca Edi prin asa ceva, dar bine ca s-a terminat totul cu bine!
V-am pupat, o zi buna!!!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

salutare fetele!!!!!!
laura ,superbe pozele,pup strumfii,pe danuta cea draguta si bolfutele lui iani,am fost si noi pe acolo mai demult si nea placut.
sunt pe fuga ,trb sa ies ca am trb si mai revenim.
salut toate fetele,va pup ,sa aveti o saptamana buna si frumoasa si cu mult soare.

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Salve!
Se cunoaste ca mi-e husbantul in concediu, nu mai am acces la prima ora la PC
Laura nici eu nu am remarcat o melodie deosebita la Eusrovision.Cred ca e unul din cele mai slabe din ultimul an, iar ai nostri nu mi s-au parut potriviti de la inceput (vocile nu intra in discutie pentru ca nu e concurs de interpretare; un lucru pe care multi nu-l pricep, inca).Inca afirm ca suedezii cu Shine ar fi fost printre primii 3
Si eu zic ca meriti banii pentru ca doar tu ai ghicit primele 2 locuri, + ca Desprecopii a spus ca esti castigatoare daca ai nimerit cele 2 formatii.Bravo!
Locurile unde ati fost sunt superbe!Exact unde sunt scenetele din povesti?De copii nu mai spun nimic, ca-s dulci foc si trebuie sa recunosc ca se vede si la tine ca ai slabit.
Lora ma bucur enorm ca nu mai sunt probleme cu Edi, dar inca mai stau cu sufletul la gura la fiecare saritura/cazatura de-a lui Edi.Am insistat pe chestia asta, ca sa inteleaga Allexa cat de important e sa mearga la un .
Ma bucur ca ai avut un weekend placut.Sa inteleg ca va ocolit ploaia?
Allexa mergeti azi la dr?Astept vesti si va doresc succes!
Adriana ce-ti fac strumphitele?Dar Moritz, cum se mai simte?
Carmen toata ziulica cu treburi.Mai poti?Tot cu firma. umbli?
O saptamana buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza!
Frumoase poze Laura! Mi-as dori sa putem ajunge si noi pe acolo, ca nu am fost niciodata. Si pe mine ma intereseaza locatia exacta, nu prea cunosc zona. Asa ce-o mai vedem si noi pe Dana... ce mai face? De Ian nu mai spun...Copilasi dulci foc!
Lora, bravo voua, ca va plimbati si iesit...Eu nu mai reusesc, de cateva saptamani stau pe tusa, de sambata asta incep nuntile, asa ca slabe sperante sa prind vreun wk pe undeva!
CarmenE, stiam ca ati avut probleme cu Edi, bine ca s-au rezolvat acum!
Alexxa, cred ca te-am localizat cu serviciul. Treceam intamplator prin gang, de fapt trec destul de des pe acolo si mi s-a parut ca te-am vazut, vorbeai la telefon. Data viitoare, daca nu esti ocupata, intru sa te salut!

Celelalte fete ce mai faceti? V-am pupat, si o saptamana excelenta!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Poze noi:
http://www.dropshots.com/LoraG76#date/2008-05-26/11:22:52

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Am fost la dr.,mi-a zis ca Razvan are talpile plate si ca trebuie sa poarte ghete ortopedice.Nu mi-a zis sa-i fac nici o radiografie(oare nu e cazul?)

CARMEN E -nu m-a deranjat deloc...dimpotriva.Am gasit si un subiect pe forum despre copiii diagnosticati cu platfus (care ,cica se poate corecta)sau mai zicea cineva ca nu se poate spune daca un copil are platfus pana in 3 ani.Au fost copii diagnosticati cu platfus la 1 an si 4 luni!Deci...ce-i cu medicii astia? Oare sa cer parerea si unui alt oroped?

Ellinia-ok,te astept.il vedeam des si pe Stefan trecand pe acolo

LAURA-ce frumoasa-i shtrumfita ta...mai ales cu codite

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Allexa multumesc! La ce medic ai fost? La ortoped sau la Petrovici? Te intreb pt ca din cate am auzit pe la mamici, Petrovici vede platfus si recomanda ghete ortopedice la 80% din copii pana in 3 ani pe care ii vede. Si eu stiu ca e controversata treaba cu diagnosticarea de platfus pana la 3 ani si mai ales ajutorul pe care l-ar aduce ghetele cu talonete.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

Se anunta temperaturi ridicate sapt. asta la noi -- insa Lara a refuzat azi sa iasa afara, stam ca niste cartite in casa; dim. insa a mers vioaie la gradi si n-a miorlait deloc - surprinzator.

ANa, Ecaterina are colici? Tu i-ai dat suzeta? sau cum o linisteai?

CarmenE, bine ca Edi a trecut cu bine peste operatii si sa dea D-nul sa nu mai aiba parte de prea multe probleme medicale!
Noi suntem bine, merci de intrebare. Moritz a fost in excursie cu firma, la Riga, in Letonia si cica e un oras superb.
Il mai dor picioarele, da ia pastile de durere.
Annika e mai agitata, da sper sa isi revina. Iar Lara ca de obicei neascultatoare.

Allexa si noua ne-a zis Petrovivi sa-i dam Larei pantofi ortopedici, desi Lara n-are platfus; cred ca la copii se poate trata.

Adriana

Mergi la inceput

Allexa, cred ca trebuie sa mai consulti un medic ortoped, ca sa fii sigura ca asa este.
CarmenE, a mai si plouat, insa f. putin si iesea imediat soarele, asa ca a fost frumos.
Cristina, noi daca avem un week-end liber n-avem stare defel...macar la un gratar si tot mergem.
Laura, transmite-i lui Ian ca-i pap falcutele cand il vad!!! Salutari Ianuscai!
Marani, ma gandeam la voi cand ma plimbam prin Durau, dar cred ca erati acasa.
Fetelor, in preajma pensiunilor mai din centrul statiunii era asa o nebuneala...nu-i de stat pe acolo, eu am zis ca daca o mai fi sa merg tot la Vanatorul o sa stau...pusti teribilisti cu ATV-urile, lume de toate felurile si culorile facand gratar cu manelele la maxim, alti pusti cu masina de fite a lu' tata facand viraje periculoase...asta nu mi-a placut defel....insa la Vanatorul era liniste, erau cazate numai familii cu copii, frumos, nu tu muzica la maxim (mai ales nu manele)..chiar mi-a placut...plus ca au un loc de joaca frumos si mare. Deci e de notat pe agenda de calatorie!!! Plus mancare buna.
V-am pupat, ca cere Bubulina mea mancare!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput