Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (143)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gata, sunt acasica. Am avut o oarece discutie cu bona care neaga totul, cica a fost o discutie de principiu. Ma rog, sper ca a inteles ideea. M-am enervat si cu gradi, cica o ingrijitoare i-a dat una peste mana fetei, am discutat cu educatoarea, dar am sunat si patronul si directoarea. Norocul lor ca nu am dat de ei, mai incerc si maine. Foc si para sunt. Si totul pentru ca nu a dormit la pranz. Se pare ca am o zi proasta. Noroc cu Andrei care persevereaza cu statul in fund (Annisia revin cu raspuns mai incolo) si care misuna razand in toata casa.

Pana una alta, stiu ca ati mai discutat despre cei 2% si donatii, cred ca atunci am pierdut sirul. Dar daca nu ati facut-o, inca o mai puteti face si am si eu o propunere http://www.updown.ro/. Este o asociatie pentru a ajuta copiii cu SD, ma gandesc ca la cate aventuri am avut si noi cu TT si amniocentezele, am putea sa ne gandim si sa ajutam acesti copii. Azi am vorbit cu Patrice (Nature), nu stiu daca v-o mai amintiti. Ea sustine aceasta asociatie, i-am promis ca o voi ajuta cu tot ce pot de acum incolo, inclusiv donatii directe. Vestea buna este ca Patrice este insarcinata si va avea o fetita, sanatoasa tun.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Annisia, ca sa imi faca pe plac azi a tot stat baiatul in fund. Nu stiu de ce ma tem, doctorita mi-a zis ca numai cei cu probleme la nastere au probleme de genul asta, dar mai bine sa vad. Nu e vorba ca nu sta, sta foarte bine daca vrea, saptamana trecuta statea inclinat, acum sta perfect, dar foarte putin. Nu stiu daca e normal, poate are nevoie de ajutor. Habar nu am. Poate nu are nici pe naiba, nu cred ca e interesat sa stea. Acum de ex sta bine mersi si roade un peste de cauciuc. Iar bone nu e asa usor sa gasesc, nu vin aici la tara, nu vor sa stea 12 ore, ehehe cate fitze au. Nu sunt calma, dar sunt la ananghie, si ea o stie. Si profita. Dar nu am luat-o prin agentie, aia mi-au retezat-o scurt ca nu gasesc madame pentru zona asta.

Papanash, noua ne-au placut mereu turcii cand am fost la ei, acum pentru prima data mi s-au parut mai artagosi. Cine stie de ce. Iar solutie pentru bona care sa presupuna renuntarea la job nu vreau. Am un job bun, bine platit, interesant si lejer. Mai mult de atat nu pot cere si nu as vrea sa il pierd.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Annisia, ideea de site cred ca e buna, insa e tare greu de gestionat. Stii ca pentru Alex am apelat atunci la Ramona Dima, care isi facuse agentia tot asa in urma cautarii ei de bone. Si totusi cand a trecut de partea cealalta nu a mai vazut lucrurile ca mamica si imi plasase o nebuna. Asta macar e doar nesimtita. Vazut poza in picioare. Haios foc. Andrei inca nu se pricepe, incearca el usurel, intinde un picior si ramane asa.

Yaia, da, chiar incep sa caut iar bona. Desi tare as fi vrut sa rezistam asa cu ea cumva inca un anisor pana la gradi. Eu stiam ca asa va fi cu menajul, insa am zis sa incercam macar.

Sim, mare belea cu urina asta. Pana la urma sper sa nu fie mare problema si daca se rezolva cu siropul cu pricina bine ar fi.

Nana, sanatate si tie si fluturasului. 37.4 nu e mult daca e in fundic si nu numai. Al meu mai face 37.7 sau chiar 37.8 si de la caldura, si de la dinti, si din orice. In fundic. Mie mi-au zis ca nu e nimic.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Iar nu imi merge culoarea din Mozilla. Expertele, va rog frumos ajutati-ma. Daca nu colorez de la inceput numele imi baga corectia la finalul mesajului.

Rox ,

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

quote:
Originally posted by Sabina

greyeras, NU de foame se scoala Cristian de Cecilia,asta bag mana in foc! sa-i dea mai mult lapte praf e cel mai nefericit sfat cu putinta.

bee, si eu sunt grasa si in ultimul timp trezita...da nu in halul asta. la voi e absolut teroare, imi plange inima de mila ta, la sofia au fost etape din astea, dar nu chiar asa....si oricum nu mai aveam si o fetita de 2 ani bonus

nanutza, santate! ooof, virozele astea!

Gh pare netulburat de incidentul de dimineata. Cred ca nu a inghitit nimic aiurea, da Doamne!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Sabina stiu ca tu esti o mare sustinatoare a alaptatului si eu sunt, dar sunt unii copii carora pur si simplu nu le mai ajunge lapticul de mama sau nu mai este la fel de consistent, iar cu timpul ei au alte nevoi. Stii cum e suntem aici ca sa ne dam sfaturi una alteia. Cine vrea sa le urmeze bine, cine nu.... eu i-am spus doar din proprie experienta, cum am introdus laptic cum a fost mai bine. Eu zic ca trebuie incercat dar nu sa renunte neaparat la alaptat. Nici eu nu o intarcam daca ea mai vroia laptic, sunt PRO ALAPTARE.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Apai n-am eu timp acu sa va povestesc cum am fost nevoit sa intarc baiatul
Pb de baza era ca din sanul stang abia curgeau cateva picaturi desi inca cde la nastere a supt din amandoi...mai mult chiar din stangul...Eram tare caraghioasa...pe partea dreapta prezentam un bostan si pe stanga un mar paduret si ala Stiuu ca suna ca o anomalie dar asa s-a intamplat...nu se umplea era mereu moale si cum cantitatea lui zilnica de lapte crestea cu un san nu faceam fata dupa un alaptat se umplea cam in 4 ore...era mult pt Tudor.
Si am stimulat lactatia in fel si chip cu toate ceaiurile posibile.....la un moment dat nu mai raspundea organismul la stimulare.
Si nu stiu cine e asa tare sa vada copilul urland de foame si sa nu poate face nimic...eu recunosc am rezistat 2 zile jumate...
Si laptele meu i-a provocat un icter prelungit de toata frumusetea pt ca am sindromul Gilbert(pe scurt nu functioneaza bine sistemul de inhibare a bilirubinei )...Tudor era portocaliu la 2 luni jumate nu-i trecuse...atunci sa va vad mamicilor pro alaptare (printre care ma numar si eu) cum v-ati fi simtit sa stiti ca bebelusul primeste un lapte care ii face rau ...in sensul ca icterul chiar se agrava...si apoi sa te tii tratament...
Asadar...nu se poate...asta e...pe mine ma mustra constiinta ca nu am putut mai mult si treaba nasoala e ca m-au avertizat doctorii ca totii potentialii mei bebelusi sigur vor pati la fe cu icterul

Mergi la inceput

Sabina, si-a revenit mutulica. De unde nu zicea nimic, acum 2 min o alerga pe Alex si striga dadada si blablabla si bruuuuu. Si a zis "mamama"dar nu la adresa mea. Maica-mea a zis ca l-a mai auzit.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Yaia, si multumesc mult, cand nu mai pot o sa ma gandesc la tine, la o noapte linistita. Cu noptile m-am cam obisnuit, tot sper sa se termine.

Bee

In seara asta Cris isi v-a primii portia de tatzi, ca sunt pline si este pacat, apoi mai vedem la noapte cum ne descurcam.

gata merg sa-i fac baita la micul terorist, sunt singura si e mai greu cu spalatul pe cap.....

Intru mai tarziu.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Si da roata in jurul mesei si se baga pe sub scara. Numai nazdravanii.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

stim de Patrice de mult, am si felicitat-o la odisee!
:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput